perjantai 16. lokakuuta 2015

Messubloggaajan matkassa

Meillä oli Tiian kanssa aika vauhdikas ensimmäinen messupäivä. Olimme messuhallissa jo ennen hallin aukeamista. Sitä ei tarina kerro, että mistä ovesta me sisään menimme, se jääköön salaisuudeksi. Pikaisesti ehdimme käydä lehdistökeskuksessa ja siellä tapamisemme 40+ blogit  yhteisön bloggaajia. Paikan päällä oli Lady of the mess, Outis life, Scarlet´s walk, Minäkö keski-ikäinen, Beach house kitchen ja minä Pinkit korkokengät.


Tämä oli messujen ehkä erikoisin päivä. Olimme etukäteen sopineet tiettyjä asioita eli meille oli sovittu Image skincare (kohottava, kirkastava, elvyttävä happihoito) Fenix Beauty Oy:n osastolla. Tämä hoito on niin sanottu prinsessahoito, mitä suositellaan muun muassa tärkeiden juhlien edeltäväksi hoidoksi, jos haluaa ihostaan hehkuvan ja kirkastavan. Video kertokoon puolestaan, itse kyllä voin kertoa tämän todellakin tuovan iholle sen kuuluisan hehkun.

Tässä hoidon jälkeen ja meikittä. Selkeästi ihostani tuli paljon heleämmän näköinen. 


Hoidon jälkeen käytiin tutustumassa Jamelan osastolla SkinGain kollageenijuomaan. SkinGain sisältää ainutlaatuisen patentoidun yhdistelmän 1. ja 2. tyypin kollageenia. Meille kerrottiin, että 1. tyypin kollageeni vaikuttaa ihoon ja 2. tyypin kollageeni niveliin. Kuuleman mukaan SkinGain on ainoa Suomessa markkinoilla oleva, joka sisältää näitä molempia kollageenejä. Nyt aloittamme tämän tuotteen testauksen. Kollageenivalmisteet on mun valmistelistallani eli on kuulunut jo jonkin aikaa mun jokapäiväiseen nautintahetkeeni.


Tämän olimme "mikki suussa" eli kiirehdimme radiohaastatteluun. Eilen Ylen aikaisen toimittaja otti yhteyttä ja kertoi haluavansa haastattella meitä bloggaamisesta. Tästä kerron myöhemmin kun saamme tietää, että koska haastattelu tulee ulos.


Tuon jälkeen kiirehdimme Estelina Oyn osastolle ja siellä meille oli luvattu meikkaus Jane Iredale mineraalimeikkisarjalla. Minut meikkasi ihana Hannele Herttua. Hauska juttu on se, että me seuraamme toisiamme instagramissa ja siten jollain tavalla ollaan tuttuja, vaikka ei ole aiemmin edes nähty.  Meillä oli niin hauska meikkaushetki, siinä moneen kertaan todettiin, että me ollaan NIIN parhaassa iässä ja että ollaan itsestämme ja iästämme NIIN ylpeitä.


Näin ylelliseltä näyttää Jane Iredalen mineraalimeikit. 
Kovasti kiinnosti tuo Smoot Aftair voide, joka lupaa häivyttää juonteet. 
Aikuiselle naiselle kiinnostava tuote Tässä välissä ehdimme käydä parilla sovitulla ständillä tervehtimässä näytteilleasettajia.

Sitten pikaisesti syömään. Olikin jo kova nälkä ja suuntasimme Table nimiseen ravintolaan. Gluteenittomasti valitsin kalakeiton. Hyvää oli.Tämän jälkeen juokujalkaa menimme Tiian autolta hakemaan meidän kirppiskamat ja juokujalkaa kiirehdimme blogikirppikselle. Siellä oli jo kaikki muut paikalla ja me kaksi olimme paikan päällä kello 15.59, kun kirppiksen oli määrä alkaa kello 16.00. Me ollaan niin täsmällisiä tuon Tiian kanssa. Oli kiva huomata, että blogimme lukijoita oli paikan päällä odottamassa, että "tädit" tuleva paikalle. Parempi myöhään kuin ei ollenkaan. Odottajat palkittiin.Kirppiksen jälkeen päätimme käydä vielä tutustumassa Creailoa osastoon. He olivat kutsuneet meidät osastolleen. Oheisesta videosta näette, että millaisia ihania koruja CreaIloa valmistaa ja myy.Päätimme Tiian kanssa, että illan kruunaa Magnumin jäätelöt. 
Tiian blogissa joku oli huolissaan muutama päivä Tiian ja ehkä jonkun muunkin vyötäröstä 
ja housujen kireydestä. Sanon nyt, että jos pääsääntöisesti tekee hyviä 
valintoja ruokavaliossaan, niin tämä ei tuntunut kyllä missään.
Joten turha olla huolissaan toisten syömisistä.
Itse aina sanon, että ehkä kannattaa kiinnittää huomiota vain
omaan syömiseen ja antaa muiden pitää huolen omistaan. 


Täältä löytyy meidän messuvideo, josta nämä kirjoittamani asiat löytyvät videolta.


Lukuisia kertoja meidät pysäytettiin messukeskuksen käytävillä.
Välistä tuntui, että emme päässeet etenemään kuin 5 metrin pätkissä. 

Joskus joku uneksii bloggaajan elämästä, voin kertoa, että mitä se on pahimmillaan. 
Lähdin kotoa messuille kello 8.30 ja palasin kotiin kello 19.00. 
Aloitin heti editoimaan videomateriaalia, kuvia ja hiomaan tekstiä. 
Lopetan nyt kello 22.35. 

Siitäkin huolimatta vedin päivästä sellaiset energiat, että huomenna 
jatketaan mahtavalla energialla ja uusia juttuja odotellessa.
Nyt nukkumaan.

Maiju

26 kommenttia:

 1. Ihan varmaan on teillä säpinää riittänyt :) Toivottavasti sunnuntaina törmätään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. Sunnuntai tulee varmasti tosi tiukka päivä, jotta ehdittään tavata kaikki keitä pitää tavata.

   Poista
 2. Olipa ihanaa nähdä teidät ja mukava, vaikkakin kiireinen päivä teillä on ollut.

  VastaaPoista
 3. Pitkä päivä takana, huh. Mielenkiintoisia juttuja. Tänään tullaan ihan paikan päälle katsomaan :) Ihanat herkkujäätelöt, nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Kati sulla oli kivat messut. Väkeä oli aika paljon.

   Poista
 4. Hoito näytti kyllä aivan ihanalle ja meikki, wau! Itse vasta tänään tulen, mutta kun katsoo noita teidän raportteja niin ei malta odottaa :)

  VastaaPoista
 5. Kiva, kattava kuvaus päivästänne! :) Ja en pääse yli noista magnumeista, ehkä sillä suoriudun niiden perässä messuille jo tänään lauantaina enkä vasta huomenna su :-P Tanssiryhmäni on kuitenkin esiintymässä molempina päivinä ja heitä pitää tulla kuvaileen (itse en päässyt nyt esiintyyn kun pipi kantapää). Toivottavasti nähdään messuilla, olisi hauska tavata tädeistä toinenkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aina päässyt Magnumien yli. Tämä oli eka kerta kun maistoin ja nyt ei varmasti ihan heti niitä syödä. Välistä on vaan kiva herkutellakin ;) Ei taidettu nähdä ;)

   Poista
 6. Kuulostaa mahtavalta messupäivältä. Odotan jo innolla tuonne pääsyä, vaikka jalat ovat vielä eilisestä Tallinnan reissusta ihan sökönä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina sitä nyt vähän jaksaa hyvän asian puolesta kärsiä ;)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Ihanainen Jani. Meistäkin oli ihan superia nähdä teidät ;)

   Poista
 8. Olipa kiva päästä messupäiväänne mukaan. Päivässä oli menoa ja säihkettä! Luin jostakin, että Ritva Oksanen käyttää SkinGain'ia ja hänellä on uskomaton iho.
  Olisinpa messuilla minäkin, mutta uusia tulee. Ja ilmoittelehan tuosta radiohaastattelusta. YleTurku olisi halunnut haastatella minua jossain vaiheessa Instagramin vuoksi, mutta haastattelija jäi hoitovapaalle ja juttu jäi.
  Iloa, säihkettä, tuttuja - sitä on messut sinulle! Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kuulimme juuri tuon saman, että Ritva Oksanen käyttää tuota. Kyllä meidät vakuutettiin tämän tuotteen osalta. Kiinnostavaa oli tuo, että auttaisi ihon lisäksi niveliin.

   Poista
 9. Kiitos ensimmäisestä messuraportista. Mä en sittekään päässyt, kun tuli toinen meno päällekäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi. Juuri sut mä NIIN aina haluaisin nähdä.

   Poista
 10. Voi mä näin kaikkia muita mutten ihanaa Ladya! :/ Ostettiin tyttären kanssa Magnumit, 2 haukkua/nenä ja roskiin, oli niin överi. Uh. :D Oli kivaa nähdä ja huippukivat messut, piti tulla vielä tänään mutta piti jo rientääkin muualle. Tsemppiä ja energiaa päivään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Katja ja voi teitä... sinua ja tyttöä... te ootte niin samikset ;) Desigualin mekot molemmilla <3

   Poista
 11. Olispa saanut olla mukana;tämä välimatka joskus saa hmm,vähän ärräpäitä aikaan.Mutta kiva katsella teidän touhuja siellä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi syksynä otat lennon ja tulet juuri näiden messujen aikana Suomeen. Sovitaanko niin ;)

   Poista
 12. Ihana tukka ja meikki sulla! Mukavaa maanantaita ja muistakki levätä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jassu. Messuhiukset ja meikki on ihan ammattilaisen tekemä.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.