lauantai 17. lokakuuta 2015

Tykkään susta niin, että halkeen

Olemme viikonlopun aikana tavanneet Tiian kanssa messuilla hyvin paljon fanejamme. Välistä messuilla eteneminen on ollut hyvin hidasta syystä, että molemmilla on hyvin paljon tuttuja, ystäviä ja lukijoita. Meitä seurataan monissa eri kanavissa ja kasvot tulevat näin tutuiksi. Eilen tapasimme erään Instagram-seuraajamme messuilla. Hän oli aidon iloinen meidän tapaamisesta ja hän halusi halusi ottaa meistä messuilla selfien tapaamisen lopuksi. Tänään hän julkaisia kuvan instagramissa ja kuvan alle hän lisäsi tekstin: "tykkään teistä niin, että halkeen". Voiko tuon kauniimpaa palautetta saada. No ei voi. Tädit kiittävät ja kumartavat sekä ottavat palautteen nöyrinä vastaan, kiitos. Tuo oli varmaan kaunein palaute mitä olemme koskaan saaneet.

Viikonlopun messuilla on tullut paljon palautetta meille "tädeille". Palautetta on saatu siitä, että olemme aitoja videoilla ja samanlaisia myös livenäkin. Halauksia on messuilla sadellut ihan ventovierailta ihmisiltä ja me ollaan Tiian kanssa välistä olleet ihan häkellyksissä. Tiian kaverit tuntevat mut ja mun kaverit tuntevat Tiian. Ennen me olimme Tiia ja Maiju, mutta nyt olemme kaikille Tätejä.

Messuillakin lapsuudenystäväni Jaana tuli iloisena vastaan ja sanoi, että "mä just mietin, että näenkö mä messuilla Tädit, hän ei miettinyt siis, että näkisinkö messuilla Maijun. Työkaveritkin ovat jo alkaneet nimittämään mua tädiksi. Musta tuntuu, että tätienergia on alkanut nyt niin puremaan.

Kuva: Heli Pehkonen

Olemme siis Tiian kanssa muuttuneet yksilöistä kaksikoksi. Me olemme yhdistäneet verkostomme ja tunnemme, että olemme kahdestaan vahvempia kuin yksilöinä. Blogeissamme olemme kaksi täysin erilaista persoonaa, mutta videoilla sitä ei sitten välttämättä huomaakaan. Meitä yhdistää postiivisuus, aitous ja elämänilo. Haluamme tuottaa ihmisille iloa ja tuoda positiivisella elämänasenteella aurinkoa jokaisen päivään. Tuli vaan tunne, että haluan painottaa sitä, että kuinka yhdessä voi luoda vahvemmin jotain kuin yksin. Yhdistäkää voimanne, niin olette yhdessä vahvempia. Tämä on sanoma, mitä Tiian kanssa usein toistetaan.

Messuvideotakin ehdimme tekemään näiden pohdintojen välissä:Huomenna on sitten messujen viimeinen päivä, katsotaan, että mitä messut t
uovat tullessaan sunnuntaina.

Maiju

24 kommenttia:

 1. Voi ihana mikä postaus. Niinhän sitä sanotaan että yhteistyössä on voimaa. <3 Oli kaunis kirjoitus siitä miten toisem tukeminen on vahvuutta. Tuo tykkään susta niin että halkeen, on jotain niin <3

  Silmät on täällä ristissä, mutta onhan se koomista, että mun lapsetkin leikkii "tädit tubettaa" heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina uskonut yhteistyöhön. Voimavarat kannattaa yhdistää js käyttää kunkin ihmisen vahvuudet hyväkseen. Toi palaute oli niin aito.

   Poista
 2. En ihmettele yhtään, että tätienergianne on huomattu. Ihana juttu, että olette saaneet paljon lämmittävää palautetta. Olette sen ansainneet <3.

  VastaaPoista
 3. Ihana pari oottekin! Onpa kiva nähdä teidät parin viikon päästä ♡

  VastaaPoista
 4. Voi teitä kahta ihanaa. En ihmettele lainkaan saamaanne palautetta, tehän olette kerrassaan aivan valloittavia, niin yksin kuin kaksinkin.

  VastaaPoista
 5. Mä olen kanssa joukkuepelaaja! There no I in team :)).

  Kiitos aitoudestanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joukkuepelit on aina niin mukavia. Parempi joukossa kuin yksin.

   Poista
 6. Blondit 'siskokset', joilla iloa ja menoa riittää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä muuten sanottiin messuillakin siskoiksi.

   Poista
 7. Ihanat "tädit" Maiju ja Tiia! Seurastanne nautti. Moni nauttii, siitä kertovat palautteet. Olen iloinen puolestanne! Energianne hypähtää tänne ruudun toisellekin puolelle.
  Kiitos Maiju! Kiitos Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula. Ihana jos pystymme antamaan vähän energiaa myös verkon välityksellä. Se on meidän tarkoituksemme.

   Poista
 8. Hyvä Maiju ja Tiia :) selkeästi I love me -messuilla on ollut meno päällä ja täti energiaa paljon! Go girls go....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätienergia puree. Odota vaan tämän päivän videota ;)

   Poista
 9. Eilen oli kova tungos messuilla. Harmillista, että ei törmätty. Ehkä me vielä nähdään muissa merkeissä. Ootte ihania ❤︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin oli. Otetaan joskus vaikka kahvittelun merkeissä takaisin. Olisi kiva törmätä toisiinkin tubettajiin. Meillä aikuistubettajilla voisi olla keskusteltavaa ;)

   Poista
 10. Tätienergia on ihan käsin kosketeltavaa kun teidät tapaa.
  Kivaa viimeistä messupäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätienergia on jotain sellaista, mitä on kaivattu ;)

   Poista
 11. Kiitos kivasta nojatuolimatkasta messuille. Olette huippuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että monet, jotka eivät messuille päässeet, pääsivät osallistumaan näin.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.