maanantai 26. lokakuuta 2015

Värikkäässä seurassa raakaherkkuja maistellen

Kävin lauantaina stadissa. Lähdin sinne, koska ihanainen Jutta Kuure oli kutsunut Facebookin kautta myymälänsä popup kahvilaan maistelemaan Silvopleen herkkuja. Kun en ole koskaan päässyt ravintola Silvopleehen päätin mennä tutustumaan heihin pienesti. Nyt aion kyllä mennä tutustumaan isosti, ihan ehdottomasti. 

Tietenkin tutustuin samalla myös Jutan ihaniin uutuusmallistoihin. Jutan myymälä Taiga Colors sijaitsee Helsingissä Unioninkatu 28. Jos liikutte siellä päin, käykää katsomassa ja saatte varmasti palan aurinkoa sekä Jutalta että myös hänen upeista tuotteistaan. 


Taiga Colorsilla oli alennuksessa Borbeo Colorsin tuotteet, joten päätin sijoittaa itselleni ihan mun näköisen laukun. Tätä olen aiemmin himoinnut ja nyt sen ostin. 


Nämä kuosit on Taiga colors mallistosta ja kuosia löytyy muun muassa laukkuina, pussukoina ja tyyntyinä. 


Satu Silvon ruoka ja ruokavalio kiinnostaa itseäni ehdottomasti. Satu puhuu aina siitä, kun hän sai avun ruokavalion avulla kipuihinsa hänen laskettelurinneonnettomuuden jälkeen 1990-luvun lopulla. Uskon häntä, sillä itse kärsin pitkään nivelrikkokipuisesta olkapäästäni ja olen saanut sen kuriin nimenomaan ruokavaliolla. Upea nainen, joka hehkuu monella tapaa. Sanonkin usein, että ihmisen ihosta näkyy hyvin pitkälti se, että mitä syö. Puhdasruoka tuo kasvoille hehkun. Voiko tätä vastustaa? No ei voi, en edes minä. 
No ei voi, sen takia mä tuonne paikan päälle lähdinkin. Päätin, että lähiaikoina mä niin menen testaamaan Silvopleen. Niin paljon paikkaa kehutaan ja mä tiedän, että se on niin mun ruokaa. 


Tein myös Tädit tubettaa kanavalle videon tästä tilaisuudesta. Video löytyy täältä. Aurinkoa just sun päivääsi. 

Maiju 

14 kommenttia:

 1. Voi ei mitä herkkuja <3 Satu Silvo on kyllä niin kaunis nainen ja ihanasti hehkutte kuvassa yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairaan hyviä herkkuja. Satu on kyllä niin upean näköinen, ihosta näkee kuinka terveellisesti hänkin syö.

   Poista
 2. Kassi on ihana! Ja noi herkut, voi että :)

  VastaaPoista
 3. Nam, mitä herkkuja! Katsoin tuon videon jo eilen ja päätin heti, että menen Silvopleehen joku päivä herkuttelemaan ;)

  VastaaPoista
 4. Vesi kielelle herahti.:)Kiva video mutta kuten tiedät etten kuule ääntä,eläydyin kuitenkin mukana.Mistä ihmeestä olet ostanut tuon UPEAN takin ja mitä oli hintana?Jos näin kysyä saa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedänhän ja muistan, että et kuule <3 mutta muut aistit valppaana. Takin ostin Stockkalta. Hinta 179 euroa.

   Poista
 5. Noi kakut, ihanaa <3 Se on ihan mahtavaa kun sanotaan "stadi" eikä hesa!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku joskus sanoi, että stadilaisen sanoo stadi ja ulkopaikkakuntalainen Hesa :)

   Poista
 6. Ihania herkkuja. Ja aina niin kaunis Satu.Silvopleen herkkuja täytyy joskus päästä maistamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti täytyy. Itse aloin jo suunnittelemaan vierailua. Mietimme jopa työkaverin kanssa, että haettaisiin heidän smoothiebaarista joku aamu vähän evästä töihin.

   Poista
 7. Ihania herkkuja! Ja ihailen Satu Silvoa, upea nainen!
  Turussa oli aikoinaan (kauan sitten) raakaravintoa valmistava kahvila/ravintola, jota pyöritti Marjatta Sarpaneva (silloin vielä Svennevig). Siellä tuli käytyä aina silloin tällöin. Tuo oli hyvä vinkki, käydä Silvoplee'ssä joku kerta Hgissä käydessäni. Kiva laukku ja kiva postaus! Kiitos taasen ihanainen Pinkki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti pitää käydä täällä Helsingissä tuolla. Svennevig taisi olla myös tämän puolen uranuurtajia, jos oikein muistan.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.