sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Mielenvirkeyttä tuoksuvilla kasvovesillä

Kerron jossain vaiheessa, että hullaannuin erään kasvohoidon  yhteydessä tuoksumisteihin eli tuoksuviin kasvovesiin. Kerroin silloin tuosta kasvohoidostani ja kerroin, että se oli paras ikinä. Tuon postauksen voit käydä lukemassa täällä. Kasvohoidosta teki parhaan juuri siinä käytetyt suihkutetut kasvovedet. Hoidon monessa vaiheessa suihkautettiin kasvoille ihanaa Jurliquen ruusuntuoksuista kasvovettä. Mä rakastuin tuolloin tuohon tunteeseen, mitä suihkutettava kasvovesi mulle antoi.

Olen selittänyt tätä asiaa milloin mun työkaverelleni ja milloin kenellekin. Monet eivät näytä ymmärtävän, että miten joku voi hullaantua niihin johonkin kasvovesiin. Voin kertoa, että kyllä voi. Jos olet aistikas ihminen, jolle tuoksut merkitsevät muistoja ja tuovat asioita mieleen, niin kokeile. Teen nykyään niin, että mulla on yöpöydälläni aina joku suihkutettava kasvovesi käden ulottuvilla.

Itselläni on useita merkkejä ja useita tuoksuja. Kaikki minulla olevat tuoksuvat kasvovedet on luonnonkosmetiikkasarjoista ja olen ne kaikki saanut tuotetestiin eri yhteyksissä.

Testissä olen huomannut, että hieman eroja voi olla muun muassa suihkutettavien pullojen suuttimissa. Joidenkin valmistajien pulloista suihkaus tulee paineella, mutta joidenkin tulee niin kuin sen toivoisin tulevan eli suihkauksena tasaisesti. Olen testaillut BioAroma, Flow, Madara, Dabba ja Provida. Viimeksi mainittu ei ole suihkupullo, vaan sitä otan pumpuliin ja kosteutan pumpulin avulla.


BioAroma ruusuveden olen saanut testiin Lootuskauppa -nettikaupasta. Ihania tuotteita. Suosittelen kokeilemaan. 

Itse käytän näitä siis illalla viimeisenä. Suihkautan kasvoilleni runsaasi
tuoksuvettä ja annan sen kuivua itsestään kasvoille.
Samoin herään aamuisin ja ensimmäisenä tavoittelen yöpöydältäni
suihkeen ja taas sama toistuu. 
Kasvovedet antaa niin ihanan tunteen kasvoille ja tuoksu on ihana.

Tämä vinkki oli pakko jakaa, joksa minusta tämä on yksi ihanampia
keksintöjä ihonhoidossa ja antaa niin mahtavan tunteen keholle ja mielelle. 

Maiju

16 kommenttia:

 1. Ooh tiedän, että rakasta näitä ja kyllähän minäkin. :) Iloista iltaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että sinäkin. Nämä on niin ihania ja tuo niin ihanan tunteen sekä mielelle että kropalle.

   Poista
 2. Pahus, kun minullakin on pari tuoksuvaa kasvovettä, mutta aina ne jotenkin unohdan....! Pitää ottaa ne esille, jos sitten muistaisi. Toisaalta koen ne enemmän tapreelliseksi kesäkuumalla, kun talviaamuina, mutta pitää muuttaa vaan tapojaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile.... kanna pullo yöpöydälle. Sulje silmäsi ja suihkuta kasvoillesi. Anna mielikuvituksesi kantaa sinut jonnekin muualle missä olet.

   Poista
 3. Ennen en niin innostunut suihkutettavista kasvovesistä (vaikka kasvovettä olen aina käyttänyt), mutta DABBA:n kukkaisvesiä testattuani jäin niihin koukkuun! Nyt suihkin niitä joka välissä kasvoille, haha. Iltaisin pyyhin kyllä ensin ihon kasvoveteen tai miselliveteen kostutetulla pumpulilla, jotta iho on meikinpoiston jälkeen varmasti puhdas, mutta se viimeisin suihkautus kasvoille on jotenkin sellaista viimeistelevää ja virkistävää luksusta!

  Ja kasvovesihän on muuten ihonhoidossa kaiken A ja O. Siitä jaksan paasata loputtomiin ;) Nämäkin ajavat asiansa, joten ihanaa on ollut huomata, kun moni innostuu näiden kautta ottamaan myös kasvoveden osaksi ihonhoitorutiineja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin otin kasvovedet käyttööni vasta, kun tajusin niiden ihanan luksus-ominaisuuden. Ilmankos kosmetologi juuri kehui mun ihoni kimmoisuutta ;)

   Poista
 4. Oispa kiva joskus koklata! Kuulostaa niin ihanalta tuo ruusun tuoksuinen kasvovesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan. Se on pieni hetki arjen luksusta.

   Poista
 5. Nämä ovat kivoja pitkin päivää :). Olen käyttänyt Madaran nokkossuihkeen jo lähes kokonaan. Ostin myös juuri L'Occitanen pioni-suihkeen. Ihanaa kosteutusta ja virkistystä iholle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen käyttänyt tuota nokkossuihketta jo aika paljon. Eniten ehkä kuitenkin käyttänyt tuota Slow:n ruususuihketta, kun se on ollut yöpöydälläni.

   Poista
 6. Kuulostaa ihanilta nuo suihkeet kasvoille ♡
  Pieni virkistyssuihke aamuisin ei olisi pahitteeksi itsellenikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en pysty edes sanoin kuvaamaan kuinka ihana nämä on. Ihania kuitenkin.

   Poista
 7. Myös suomalainen Frantsilan ruusukasvovesi on mainitsemisen arvoinen tuote ootko kokeillut niitä tuotteita , minusta on kyllä ihan parhaita nekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frantsilan tuotteissa on niin ihanat pakkaukset. Enpä ole heidän tuotettaan kokeillutkaan. Ruusun tuoksu on kauniimpia ja ne tuo niin paljon muistoja mieleen lapsuudesta.

   Poista
 8. Kuulostaa ihanalta - mutta tuoksuallergikkona en ole uskaltanut vielä kokeilla. Aion silti;)
  Hyvää uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni näissä suurimmassa osassa on hyvin mieto tuoksu, mutta sellainen, että tunnistaa. Pitäsi varmaan tuoksutella uudestaan kaikki ja kertoa sulle, että missä on miedoin tuoksu.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.