tiistai 24. marraskuuta 2015

Relailua Naantalin kylpylässä

Olin päättänyt jo aikaa sitten, että tälle lomalleni en sovi mitään yhteistyöjuttuja. Joskus on pakko pitää lomat lomana ja yhteistyöjutut yhteistöitänä. 

Aloitin lomaviikkoni ensiksi piipahtamalla mökillä. Olen aiemminkin sanonut, että onneksi mies on pitkäpinnainen ja pysäyttää auton joskus oma-aloitteisesti kuvaamista varten ja joskus mun pyynnöstäni. Joskus on vaan pakko päästä ottamaan se kuva kun näkee luonnon kauneuden. Kamera on siis laulanut mun lomallani.

Nämä ensimmäiset kuvat on Sammatista mökkimatkaltamme.Mökiltä suunnattiin Salon kautta eteenpäin, Salossa käytiin kahvilla ja otettiin parit kuvat.Salosta sitten suunnattiin Naantalin kylpylään vähän lepäämään ja rentoutumaan. Naantali on kaunis ja hyvin kuvauksellinen kohde. llmatkin suosivat meitä. Ihanan kirpakka ilma ja aurinko paistaa. 
Vielä löytyy luonnnosta upeita värejäkin.


Miksi valitsitsimme tämän kylpylän kohteeksi oli pitkälti mun valintani. Minä perheen ruokavalio-ongelmaisena valitsen meidän lomakohteet, koska mies saa aina hyvää ruokaa, mutta minä en. Siksi mulle on tärkeää se, että mä valitsen kohteen. Naantalin kylpylä ei petä koskaan. He huolehtivat kyllä ehdottoman hyvin ruokarajoitteistenkin tarjonnat. Aamulla sain valita kolmesta itse tehdystä gluteenittomasta leivästä omani. Sanon aina, että en vaadi kauheasti omaan aamupalaani, vaadin 
vain sen, että se mitä syön on hyvää. Naantalin kylpylässä on.


Eilen illalla käytiin hotellin aulakahvilassa nauttimassa puoliksi yhden gluteenittoman kakkupalan ja myös ensimmäiset jouluglögit tuli samalla nautittua. 


Aamulla suuntasimme sitten Turkuun shoppailemaan. Kivat shoppailut olikin, 


Kattoselfietäkin tuli kokeiltua.


Kyllä loma on aina lomaa. Ihana on kun ei tarvitse huolehtia mistään. Shoppailun jälkeen voi viettää vähän siestaa ja sitten voi lähteä kylpylän puolelle vähän relaamaan.

Loma on ihanaa aikaa ihmiselle ;)

Maiju

24 kommenttia:

 1. Lomaa tässä itsekkin odotellassa, vasta ensi vuonna kylläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ollut vähän huono lomailija viime aikoina. Nyt päätin olla tekemättä töitä lomalla.

   Poista
 2. Ihanalta kuulostaa ja nuo kuvat ovat suorastaan taidetta. Olen niin iloinen, että olet saanut kakkua ja kaikkea hyvää, sillä kyllä jokaisen kuuluu saada nauttia, etenkin lomalla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin koukussa kauneuden vangitsemiseen, joten silmät on auki kauneudelle koko ajan.

   Poista
 3. Ihanaa! Nauttikaa! Kyllä ruoka on tärkeä asia ja siksi sen täytyy olla hyvää! Ihania kuvia olet ottanut. Ihanaa loman jatkoa ja muista levätä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opin arvostamaan ruokaa vasta keliakian myötä. Sitä ennen se oli mulle itsestäänselvyys. Ei ole enää.

   Poista
 4. Kyllä ihminen tarvitsee välillä lomaa. Arjen pyörittäminen on sen verran rankkaa koko ajan, että pieni breikki tekee hyvää silloin tällöin. Ihanan näköinen tuo kakkupala muuten.
  Mukavaa lomaa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lomaa tarvitaan, kun tekee päätyötä js bloggaaminenkin on työtä

   Poista
 5. Kauniita kuvia. Naantalin Kylpylä on kiva paikka ja juuri sopiva tuollaiseen rentoutumiseen. Kauniisti sopii uusi koru käyttöösi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellinen paikka. Pari päivää auttoi hyvin latautumaan.

   Poista
 6. Naantalin kylpylä on kyllä just passeli paikka relaamiseen. Jotenkin sellaseen "hienostuneeseen", mutta mukavan rentouttavaan. (Joskus viistoista vuotta sitten käytiin pikkulapsikokoonpanolla ja se oli kyllä lähinnä stressaavaa :D)

  VastaaPoista
 7. Olen kerran ollut Naantalin kylpylässä koulutusmatkalla ja vitsi sehän oli kuin ulkomaille olisi tullut. Mahtava paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on ulkoaltaineen kaikkineen niin mahtava mesta.

   Poista
 8. Naantali tapasi aikoinaan olla vakiopääsiäismestamme, sen kylpylän uloskin ulottuvan altaan takia - saattoi sanoa käyneensä ulkona uimassa, vaikka parhaimmillaan altaan reunalla oli vielä lunta :-)
  Mutta on Naantali toki muutenkin kiva kaupunki, kuten Turkukin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoallas on niin ihana. Kysyin mieheltäni, että voinko melkein sanoa käyneeni avannossa... kuulemma en voi sanoa ;)

   Poista
 9. Kauniita kuvia!! Nautipa täysin siemauksin loppulomasta, kylpylä on ihanteellinen paikka rentoutumiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minähän nautin ja nyt jo kotona ;) Nautin myös kotilomastani ;)

   Poista
 10. Ihanaa (ja ansaittua) lomaa Maiju <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva sana. Loma loppuu, mutta onneksi on taas levättykin.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.