keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Tuoksumuisto, joka kantaa pitkälle

Blogini lukijani ehkä muistavat kun kesällä kerroin eräästä kasvohoidostani, joka oli paras ever.  Yksi syy miksi se oli niin voimaannuttava kokemus oli aivan varmasti se, että ihastuin hoidossa käytettyyn Jurlique ruusuveteen. Hoidossa sitä suihkuteltiin kasvoille tasaisin välein ja mä olin ihan slow:ssa. Kirjoitin silloin tuosta kokemuksestani täällä

Kirjoitin viime viikolla aiheesta kasvovesillä mielenvirkeyttä ja se kirjoitukseni on täällä. Enpä arvannutkaan, että palaisin näin pian asiaan. Pakkohan mun oli, koska tuon kasvohoidon tiimoilta mulle jäi tästä Jurlique ruusuvedestä niin  mahtava fiilis, että tämä kasvovesi jäi mua kaivelemaan. Vaikkakin olen testaillut noita muiden valmistajien kasvovesiä. Tämä oli kuitenkin se merkki, jonka ansiosta mä kiinnostuin näistä kasvovesistä. Kun mun kokemus kasvohoidossa oli niin hyvä, niin siitä syystä mä tänään päätin tämän ostaa. Olin käymässä Living Day Spa:ssa muiden asioiden tiimoilta ja päätin, että nyt jos koskaan tämän ostan. Siellä tämä kaunis pullo minua hyllystä huuteli. 
Tämä myydään näin ihanan näköisessä paketissa, että tämä huutaa, että ota minut mukaasi. 


Nukkumaan mennessäni suihkin kasvoilleni nyt tätä uutta ruusuvettä illalla viimeisenä ja aamulla ensimmäisenä.  Aiemmin siis käytin toisen valmistajan, mutta nyt siis tätä. Voin kertoa, että tunne ja tuoksuelämys on ruusuveden kanssa niin mielettömän ihana. Sitä ei varmasti voi edes ymmärtää ennen kuin itse kokeilee. Jurlique on luonnonkosmetiikkasarja ja siitä voitte lukea lisää Jurlique:n 
omilta sivuilta. 

Ruusuntuoksuisia unia kaikille. 

Maiju

10 kommenttia:

 1. Rakastan! Jurlique, Living Day Spa ja sä! <3

  VastaaPoista
 2. Oi, pakkohan tähän on vastata.. Niin mekin teitä! : )
  t. Living Day Spa

  VastaaPoista
 3. Voitko kuvitella itselle sarja on tuntematon :) Siihen on pakko tulla jossain vaiheessa muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti. Itsekin olen vasta nyt kesän aikana ottanut ensimmäisen kontaktin. Hyviä tuotteita olen löytönyt.

   Poista
 4. Oon käyttänyt tätä jo kaksi pullollista, kertoo varmaan jotain? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se kertoo kyllä paljon. Onneksi on muitakin, jotka arvostavat ruusuntuoksua :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.