sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Onko vähemmän enemmän?

Ajattelin esitellä teille taas sen, että kuinka pienellä asialla asun saa muuntumaan. Huivit ja korut sehän on taas tämän päivän asun juju. Ne on nämä mun perusasujen pelastajat. Ajattelen usein sitä, että onko vähemmän enemmän. Tästä syystä on tullut ajateltu enemmän ja enemmän sitä, että pitäisiköhän vähentää kaapin sisältöä. Jos olisi perusvaatteita vähemmän ja koruja sekä huiveja enemmän ja asut rakentuisi niistä.

Haluaisin yksinkertaistaa perusvaatteitani sekä katsastaa huivit ja korut läpi, koska niiden avullahan pelaan muutenkin paljon. Mielessä on ollut jo jonkin aikaa, että vaatteiden perusvarastoa pitäisi oikeasti vähentää. Ihminen ei tarvitse niin paljon vaatteita, kun itselläni on, mä niin tiedän sen. Tästä syystä en ole nyt edes kauheasti shoppaillut, olen shoppaillut enemmän omassa vaatekaapissani.

Tämä on siis hyvä esimerkki siitä, että kunka yksinkertainen asu voi olla ja kahdella pienellä asialla se saa väriä. Näistä päälläni olevista vaatteista voisi rakentaa monta erilaista asukokonaisuutta. Taidan tehdä joku päivä sellaisen viikon, jossa pukeudun maksimissaan tiettyyn määrään vaatteita. Se voisi olla kiva ja haastava kokeilu.
Siniset sävyt hiuksissa sopii hyvin huiviin. 


Esittelin alkuviikosta miehen joululahjaksi ostamia Kalevala korun Kosmos korviksia.
Nämä on toiset Kosmos-korvikset, jotka hän osti minulle. 
Tykkään ihan valtavasti tästä sarjasta. 


Halusin siis esitellä sen, että kun huivin poistaa, niin asu rauhoittuu. 
Tykkään kyllä asusta ilman huiviakin. 

Puseron ostin alennusmyynnistä Stockkalta. Kyseessä on Junarosen
pusero, jossa on tiukat hihat, mutta muuten pusero on ihanan väljä. 


Tällaisella kokonaisuudella on taas töitä tehty.

Maiju

28 kommenttia:

 1. Vähemmän on enemmän tai enemmän vähemmän, riippuu ihan persoonasta. :) Joillakin todellakin enemmän on juuri se juttu ja sulle sopii juuri värikkäät jutut ja kuvaavat persoonaa niin hyvin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee. Mä ajattelin vähän vähentää värikkäiden kanssa käytettäviä vaatteita ;)

   Poista
 2. Huivi on ihanan raikas, mutta pelkässä tummassa asussa taas korut tulevat paremmin esille. Mieletöntä miten huivilla saa täysin eri lookin aikaiseksi.
  Ihanaa sunnuntaita Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmissa toimii hyvin ja itsekin käytän molempia vaihtoehtoja, välistä jätetään värit kotiin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jos jonain päivänä ei ole väriä, niin 10 ihmistä kysyy, että mikäs nyt on ;)

   Poista
 4. Hyvin sopii tuo huivi noihin hiuksiin:)

  VastaaPoista
 5. Mitä, mitä? Missä pinkki :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä välistä vähän yllätän. Nyt kun pinkki lähti hiuksista, voi taas vähän enemmän leikitellä muillakin väreillä ;)

   Poista
  2. Oletko muuten joskus käynyt värianalyysissä tms, kun tiedät itsellesi sopivat värit? Vai valitsetko sävyjä, joista tykkäät?

   Poista
  3. En ole käynyt, mutta omistan armottoman hyvän värisilmän. Olen tehnyt niin paljon kaikenlaista "taidetta käsillä", että tiesin aina, että mikä sopii minkäkin kanssa. Värisilmäni ei petä ;) Silmä ja peili kertoo sen ;)

   Poista
  4. Marjukka toisaalla nimittäin sanoi minua talveksi vaan en itse osaa sitä mitenkään mieltää. Mulla taitaisi olla aika varata tapaaminen värianalyysiin...

   Poista
  5. Mä en itsekään pysty sanomaan omaa vuodenaikaani. Silmä kertoi itselleni sen juuri pihan sävyn. Itselleni sopii parhaiten kylmät sävyt.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Vaihtelua elämään. Se jäi ikään kuin edellisestä värjäyksestä, kun siitä poistettiin niitä värejä ja sininen jäi, kun sanoin, että vähän voi jättää ;)

   Poista
 7. Itsellä huivi ei toimisi mutta sulla taas todellakin! Kosmos on mun lemppari :)

  VastaaPoista
 8. Ihanasti hiukset sävy sävyyn ;) miks mä oon niin huono huiveissa, pitäis varmaan ennä huivinsolmimiskursseille . Tai edes katsoo juutuupista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mullakin on usein huivit aina samalla tapaa.

   Poista
 9. Vaatteiden karsiminen on ollut mullakin mielessä jo pitkään. Mutta kuinkas taas kävikään: menin ja ostin uutta jälleen, hitsi. Vielä joku päivä järkevöidyn minäkin. Ihanan raikas huivi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en saa vaan aikaiseksi, vaikka mietin :)

   Poista
 10. Shoppailu omassa vaatekaapissa avartaa aika usein ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Katselen joskus jotain asukuviani ja sitten muistan, että ai niin mulla oli tuollainenkin. Missä?

   Poista
 11. Vastavierailulle tulin ja hauska kun muistan sinut jo jostain bloggaamisen alkuajoilta. Kohta 8 vuotta siis bloggausta takana ja blogin perustamisen innoittajana oli Maria H värkkäilee-blogi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin siis uranuurtajia. Itselleni tulee tänä vuonna 11 vuotta bloggausta. Mun eka blogini oli korttigalleria blogi, joka oli Suomen ensimmäinen paperiaskartelublogi.

   Poista
 12. Olen niin samaa mieltä mahdollisimman simppeli asu ja kas kummaa niin korut, huivit ja laukku, niillä saa niin eri ilmettä lookiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.