keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Askartelukirppistä tulossa - kannattaa tulla pidemmältäkin

Kaikki ne, jotka ovat seuranneet mun entistä elämääni askartelijana tietävät, että minä olin aika syvällä siinä hommassa. Monet myös tietävät sen, että tämän entisen elämäni jäljiltä mä omistan vielä aikamoisen arsenaalin askartelutarvikkeita.

Myin puolitoista vuotta sitten suuren osan pois, mutta jäljelle väi vielä varmasti 2/3 osaa. Jätin vielä tuossa vaiheessa hyvin paljon klassikkotarvikkeitakin, sellaisia, joita luulin vielä joskus tarvitsevani, mutta nyt näyttää siltä, että mulla ei ole todellakaan aikaa enää palata entisen elämäni pariin.

Taava otti minuun yhteyttä ja kyseli halukkuutta lähteä myymään tarvikkeita hänen järjestämälleen askartelukirppikselle. Minähän olin heti valmis.

Askartelukirppis järjestetään Kontulassa sunnuntaina 6.3.2016 kello 11-15 (Sirrikuja 1 A, 00940 Helsinki). Jos harrastat askartelua. Nyt on paikan päällä iso joukko aktiiviharrastajia (joko nykyisiä tai entisiä) myymässä tarvikkeitaan. Suosittelen tulemaan. Tuolta voi tehdä löytöjä ja myynnissä pro-tavaraa. Sellaisia, mitä ei hevillä löydä enää kaupoistakaan. 

Itseltäni tulee myyntiin esim. leimasimia, stansseja, lävistimiä, papereita, nauhoja, kukkia ja erinäisiä laitteita ja tarvikkeiden säilytyssysteemejä sekä kirjoja ja lehtiä. 
Kaikkea sellaista mitä askartelu voi olla.


Leimasimia on vielä muun muassa Art Impressionin ja Penny Blackin leimasimia
(sekä myös muiden valmistajien). 


Rubber Stamp Taperstryn leimasimia löytyy. 


Pieniä koristepusseja löytyy. 


Kirjoja ja lehtiä tulee myös mukaan. 
Mukana myös kysyttyjä Ett Trykk -lehtiä. 


Suosittelen ehdottomasti tulemaan paikan päällä.
Tällaisia tilaisuuksia ei usein ole.

Lisätietoja askartelukirppiksestä saata Taavan blogista. 

Maiju

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tässä on siis minimaalinen osa. Myyntiin tulee kaksi pöydällistä kaikkea mahdollista. Kyllä minut tuntevat askartelijat tietävät, että aika prokamaa tulossa ja paljon klassikkojakin, mitä ei muualta enää saa. Paljastan ehkä ensi viikolla lisää, kun saan käytyä tavaroita läpi.

   Poista
 2. Onpa kiva että tuollaisia järjestetään :) Sieltä moni askartelija löytää varmasti aarteita. Hih, kirppisintoa mulla kyllä mutta ei askarteluun, olen joskus kertonut blogissakin näitä - "Ei koskaan enää paperia ja liimaa"-juttuja. ;)

  60luvunnahkahousut.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehdottomasti löytävät aarteita ;) Niinpä. Mullekin tuli se yliannostus, kun olin niin syvällä tuossa ;)

   Poista
 3. Oih...juu ei voi..mopo karkasi kuitenki käsistä ;)
  Sormet nytkin liimassa, kun pääsiäisjuttuja väsäilen.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii. Mä niin muistan, että kun multa karkasi useinkin mopo käsistä kun vielä askartelin. ;)

   Poista
 4. Miksi lopetit askartelun, tuliko vain kyllästyminen? Itsellä nämä jutut menee kausissa. Nukkekodista luovuin, kun en saanut sitä "eloon". Muuten näpertelen vielä joskus jotakin, vaikka eniten tykkään nykyään virkkaamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli totaalinen kyllästyminen. Olin liian syvällä tuossa askartelussa. Kahden kirjan tekemisen jälkeen tuli vaan täydellinen stoppi.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.