keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Salamarakastuminen - uusi tehosekoitin

Mä olen ihan rakastunut. Minähän pyöräyttelen smootheita ihan urakallla ja laite joutuu mun kanssani todella kovalle kulutukselle. Siitä syystä varmaankin mun puolitoista vuotta käytössäni ollut tehosekoitin sanoi mun kanssani sopimuksen irti. Olin kolme viikkoa ilman ja yritin tulla toimeen tavallisen sauvasekoittimen avulla. Eihän siitä sitten lopulta mitään tullut.

Lopulta mä tein gallupin mun facebook-asiantuntijoilleni eli ystäville. Facebook-kaverit on muuten yleensä aika viisaita, ainakin mun kaverit. Siellä sitten otin vastaan suosituksia ja yritin sieltä sitten kaivaa parhaimmat vinkit ja verrata niitä mun omiin toiveisiini.

Olin jo itsekin miettinyt Wilfan laitetta. Sitten gallupin jälkeen tämä vahvistui, että se on se mulle oikea laite. En tyytynyt halvimpaan malliin, vaan ostin lopulta FB-1200S mallin. Miksi päädyin tähän malliin oli se, että halusin mahdollisimman kevyen (tämän laitteen kannu on kovamuovia) ja tässä Raw Fuel tehosekoittimessa on erittäin suorituskykyinen moottori, joka jaksaa pyöriä taukoamatta jopa 10 minuutin ajan. Nuo kaksi asiaa oli ne, jotka lopulta ratkaisi mun valintani. Tämän tehosekoittien hinta oli 229 euroa ja uskon, että tämä oli hintansa väärtti. Tämä oli siis yksi tärkeimpiä asioita, mun valinnassani. Eilen päätin kaivaa tehosekoittimen laatikosta ja testata, että mihin tämän kanssa pystyy. 

Voi kuinka ihanan samenttinen oli laitteen äänikin. 
Mietin, että voiko laite oikeasti käydä näin samettisen hiljaisesti
ja silti pyöräyttää tasaisesti mun aineet sekaisin. 
Kyllä, olin haltioitunut. 


Tällainen ihana annos siis syntyi. Vähän mulle ja vähän miehelle.
Vähän meille molemmille. 
Iltapalaa, välipalaa ja ehkä myös aamupalaa. 


Kun olin jo niin onnellinen tästä ihanuudesta,
niin seuraava ihana yllätys oli kaupassa, kun näin Oloblogit lehden.
Siellähän komeili viimeisellä aukeamalla nosto meidän tulevasta
kirjastamme. Superssmoothiet - mangosta mustikkaan.

Kirjamme lähti eilen painoon, joten parin viikon päästä
pitäisi saada lämpimäisiä painosta ulos. 


Vihersmoothie: 

Lehtikaalia (2 ruotia)
Avokadoa (½)
Pinaattia (2 dl)
Mangoa (1 dl)
Päärynää (1 kpl)
Taatelia (4 kpl)
Appelsiini-porkkanamehua (4 dl)

Tässä on mun vihersmoothien aineet, kun joku tätä kuitenkin taas kyselee.

Energiaa just sun päivääsi. 

Maiju26 kommenttia:

 1. Varmaan hyvä valinta. Meillä on Wilfa-merkkinen kahvinkeitin ja se on ollut ainakin hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tuntui heti niin omalta ja ihanalta. Mikä hiljainen käyntiääni.

   Poista
 2. Minulla kesti blenderi aina vajaa 6 kk...palautin aina takas kauppaan ja lopulta tahdoin rahani takas ja ostin ton Wilfan ja lasikannulla halusin. Tyytyväinen olen ja surautellut jo kohta 2 vuotta ongelmitta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wilfa sai NIIN hyvät suositukset mun kavereilta, jotka on niin syvällä näissä hommissa ;)

   Poista
 3. Oooh, mulla on ollut jo jonkin aikaa uusi blenderi haaveena, vanha kun on... noh, surkea! Teen sekä smoothieita että kaikenlaisia raakajuttuja, joten blenderiltä vaaditaan paljon. Just tuota samaa mallia oon miettinyt, koska se ilmeisesti on ihan pätevä vehje ja huomattavasti edullisempi kuin muut vastaavat laitteet... Kiva kulla siis kokemuksia tästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihastuin. Ensi käynnistyksellä. Mietin, että voiko näin hijaista käyntiääntä edes olla. Kun tekee raakakakkujakin, niin varmasti tämä olisi siihen se paras valinta.

   Poista
 4. Tehosekoittimesta haaveilen minäkin. Kitchen Aidin valkea on haaveeni. Oletko kuullut siitä arvioita? Sauvasekoitinkin vetelee viimeisiään. Kovalla käytöllä kestävät aikansa. Herkullinen resepti, jota täytyy testata. Ensi täytyy vaan saada se uusi sekoitin rikkoutuneen tilalle. Hyvä syy siis ostaa se. Eiks vaan! Saisikohan sen blogiyhteistyönä... Haa, sehän vasta loistoidea. :) Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en jostain syystä halua näitä laitteita blogiyhteysityönä. Enemmän olen alkanut miettimään sitä, että mielummin kaupallinen eli rahallinen yhteistyö, koska siinä maksetaan työstä. Laiteyhteistyössä sä olisit ikään kuin yhden parin sadan tuotteen takia naimisissa laitteen kanssa aina kun siitä kirjoittaisit. Parempi itse vaan ostaa laite ja kirjoittaa silloin mitä lystää ja milloin lystää.

   Poista
  2. Hyvä näkökulma! Vitsihän tuo lähinnä oli. Olen aloitteleva bloggaaja ja mainostus ei ole päätavoite vaan hyvän mielen luominen ja kirjoittamisesta nauttiminen. Torstai-illan iloja! Tuija

   Poista
  3. Nimenomaan. Samoilla linjoilla minäkin, mainostus ei saa olla päätavoite ;) Parasta on se, että puhuu asioista, joiden takana seisoo ;)

   Poista
 5. Vihersmoothie piristää aina! :) Mulla on OBH Nordican edullisempi tehosekoitin ja sillä on tähän asti pärjätty. Wilfan laitteita on kyllä paljon kehuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wilfa on monien alan ihmisten suosiossa. Sieltä mäkin ne kaikki kehut nappasin ja päätin sijoittaa tähän laitteeseen.

   Poista
 6. Oi smoothiet, nams <3 Mun suosikkeja !

  VastaaPoista
 7. Me ostettiin lasten kanssa toissa isänpäivänä puolisolle lahjaksi uuden blenderin tai siis ensimmäisen sellaisen. Ostaessa ajattelin että saa nähdä tuleeko sille ikinä käyttöä vai jääkö pölyttyyn pöydälle. No paljon se on surissu vaan on siinä aika kauhia möly.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useat laitteet pitävät kovaa ääntä. Itselleni tämän laittee pehmeä ääni oli ihana yllätys.

   Poista
 8. Wilfalla minäkin suristelen. Tekee hyvää jäämurskaakin :-)

  VastaaPoista
 9. Oih, tuo resepti tuli just niin tarpeeseen. Tämä rouva vasta harjoittelee uuden karvalakkiversion kanssa elämistä, mutta olen niin niin hurahtanut smoothiehin ja tuorepuuroihin. Ihan mahtavia! Uutukaista painosta odotetaan täällä jo :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkiksi taateleista annan, että osta niitä, mitä myydään "pahvilaatikoissa" hedelmäosastolla. Eli on ikään kuin tuoreita. Kivet vain pois ja ne on niin parhaita taateleita.

   Poista
 10. Mä ostin jonkun aikaa sitten sen OBH Nordican mööpelin mihin tulee suoraan se smoothiepullo kiinni. Ihan älyttömän kätevä ja sillä onkin tullut tehtyä aika paljon smuutieita :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli joskus muutama vuosi sitten kun tein vähemmän OBH Nordican tuollainen misteri. Se on ihan ok, jos tehdään tuotteista, jotka eivät ole kovia. Nyt se on mökkikäytössä ;)

   Poista
 11. Mäkin haluan, jos saisi potkua elämään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihana. Väännän sulle jossain vaiheessa ne smoothiet ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.