keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Vesi vanhin voitehista - arvonta / ARVOTTU!!!!

Jotkut minua muissa kanavissa seuraavat tietävät sen, että mulla on nyt vedenjuontihaaste meneillään. Olen todella huono juomaan vettä ja päätin siis itse haastaa itseni ja samalla haastoin tähän myös lähimmät työkaverini.

Korvissani alkoi soimaan Tiina Hälvän sanat, että "mieti, että haluatko, että elimistösi on kuin puro, joka soka solisee, vai haluatko, että elimistösi on kuin kuralätäkkö". Jos mikään muu ei ole saanut mua aiemmin pysähtymään, niin nuo sanat saivat. Haluan, että elimistöni on mielummin puro kuin kuralätäkkö.

Mietin vielä, että mikä muu mua motivoi juomaan kuin Tiinan sanat? Toinen oli se, että vien työpaikalle kivan pullon, jos mielellään sitä vettä juo.

NATURES DESIGN 
Olin aiemmin saanut  Natures Design pullon käyttööni ja päätin viedä sen työpaikalle. Pullo oli tarpeeksi kaunis ja motivoi juomaan vettä.

Lähes kaikki Nature´s Design -tuotteet ovat joko käsintehtyjä tai käsinpuhallettuja. Kaikki lasituotteet ovat valmistettu lyijyttömästä lasista ja kestävät vähintään 70 asteen lämpötilan. 

Nature's Design valikoiman löydät heidän nettisivuiltaan eli täältä. Pulloja on useita kokoja. Thank You 0,3 litran pullo kestää myös kuumia juomia ja soveltuu siis esimerkiksi kahville. 

EDIT: PULLO ON ARVOTTU JA VOITTAJAKSI OSUI Kati Perälahti. 


Arvonta

Minulla on ilo pistää pystyyn samalla myös arvonta.
Yhdellä blogini lukijoista on myös mahdollisuus voittaa Natures Design pullo omakseen.


Olen saanut itse pullon käyttööni sekä arvottu pullo on myös sponsoroitu. 


Kerro minulle, että onko vedenjuonti sinulle tapa, vai onko se myös sinulle vaikeaa?
Kerro myös se, että mikä motivoi sinua juomaan enemmän?

Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 7.2.2016 kello 20.00 saakka. 

Maiju

62 kommenttia:

 1. Mä juon päivittäin sen pari litraa vettä!! Mä aina mietin, että oon kukka ja nuukahdan, jos en saa vettä!! hhaahhaah!

  VastaaPoista
 2. Mulle on jäänyt tavaksi juoda se 3 litraa päivässä. Aikoinaan se alkoi mistäpä muusta kuin pissatulehduksesta ja nyt ihan terveydenkin vuoksi tapana. Kannan sellaista muovipulloa aina mukana ja täyttelen aina kylmävesihanan osuessa kohdille.

  VastaaPoista
 3. Tunnustaudun erittäin huonoksi veden juojaksi! Mieheni juo päivittäin ohi mennen kupillisen vettä, mutta minä en vaan saa aikaiseksi. Tarvitsen nimen omaan pullon valmiiksi käden ulottuville, jotta homma toimisi. Töissä veden juonti onnistui kaiken säännöllisyyden takia, mutta nyt kotona suuhun löytyy enemmin kaikkea muuta kuin vettä.

  VastaaPoista
 4. Minulla on ollut ennen sama, vettä ei tullut juotua juuri ollenkaan. Mutta kauneudenhoitoalan opinnot aloitettuani sain kipinän alkaa ihan asiasta juomalla juomaan vettä. Outoa on, että parhaiten tulee muistettua juoda kun vesi on pullossa:D, vaikka olisin omassa kotonani!

  Kiitos kivasta arvonnasta ihana Maiju, mukana ollaan!

  VastaaPoista
 5. Kyllä se tahtoo olla vähän vaikeaa, unohtua aina kaiken muun alle, tuollainen pullo kyllä muistuttaisi työpöydällä juomisen tärkeydestä!

  VastaaPoista
 6. Kyllä se on pitänyt opetella juomaan enemmän. Hankalaa oli aluksi, ennen kun aloin jakamaan vettä pieniin pulloihin. Yksi on kotona, toinen töissä ja yksi mukana laukussa. Näin saan ainakin sen 2 litraa juotua päivässä. Miten se voikin olla niin vaikeaa välillä?
  Juon sitä varten enemmän, koska siitä tulee parempi olo ja iho on paremmassa kunnossa myös.
  Kivaa keskiviikkoa Maiju <3

  VastaaPoista
 7. Vettä tulee juotua kaksi- kolme litraa päivittäin ja kun se vesipullo on aina täytettynä kädenulottuvilla, sitä myös tulee juotua! Sådastreamer on myös oiva apu, jotta oppii juomaan vettä.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Minulle myös vedenjuonti on jotenkin vaikeaa. Lantaan tuoremehua vedellä, joten siinä vettä tulee samalla, mutta ei se tietenkään sama ole kuin joisi vettä. Täytyy pitää mielessä nuo Tiina Hälvän sanat, jos ne vaikka auttaisivat veden juontiin.
  Mukavaa kevään odotusta. klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Ihana pullo! Minä opettelin veden juonnin reilu vuosi sitten kun aloitin elämäntapa muutoksen js pudotin -25kg .
  Nyt juon ainakin 2-3litraa.
  Tulis tarpeeseen uusi juomapullo 👍
  -päivi-

  VastaaPoista
 10. Mun tulee kyllä juotua vettä varmaan se kolme litraa päivässä ja jos joskus jää vähemmälle, niin sen huomaa olossa heti.
  Töissä on niin helppoa, kun on koko ajan kannu käden ulottuvilla ja siitä voi hörppiä pitkin päivää, kun tässä paikallaan istuu. Mutta viikonloppuisin touhutessa tuppaa unohtumaan.

  Kelpais kyllä mulle oikein hyvin tuo kiva pullo, joten pistän itselleni peukut pystyyn än yy tee nyt :)

  VastaaPoista
 11. On ollut tapana, mutta nyt taas päässyt lipsumaan... Edistäisi painonpudotusta ja ihokin pysyisi parempana.
  Noin ihana pullo tulisi tarpeeseen ja plussaa on, että on lasia! :)

  VastaaPoista
 12. Maailman magein pullo ja koska meillä 1, niin ehdottomasti tarttis tuo ukkelikin oman. Vettä ryystää päivät pitkät ja minä yöt pitkät. <3

  VastaaPoista
 13. Juon kyllä paljon vettä, mutta enemmän kahvia. Motivoin itseäni veden juontiin juuri siten, että ajattelen että se vähentää sitten kahvinjuontia..

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 14. Vettä tulee juotua paljon, jo senkin takia että vatsa ei kestä
  limuja tai mehuja.Iho voi paremmin veden juonnilla.
  nmpnetti.com@jippii.fi

  VastaaPoista
 15. Minulle vedenjuonti on jokapäiväinen tapa, aamu ei ala ilman useaa lasillista!

  dzinni@europemail.com

  VastaaPoista
 16. Toisinaan muistan paremmin, toisinaan huonommin. Mutta jos on nätti ja tarpeeksi kevyt pullo, jota voi pitää työpöydällä sekä kantaa mukana, muistan paremmin juoda. Siksi(kin) olen himoinnut Nature's Designin pulloja. Olisipa kiva voittaa nyt sellainen omaksi! 😄

  VastaaPoista
 17. Oi miten ihana palkinto, tästä on tullutkin haaveiltua jo jonkin aikaa! Veden juominen oli minulle aikaisemmin pakollinen paha, mutta olen opetellut juomaan sitä vähintään litran päivässä. Nykyään olo tuntuu todella kuivalle ilman päivittäistä vesi-litraa!

  VastaaPoista
 18. Silloin kun poltin tupakkaa niin join sen 2-3 litraa mutta kun sen lopetin niin ihan huomaamatta jäi se veden juontikin. Nyt taas sitä opetellaan uudelleen juomaan vettä mutta ilman sitä tupakkaa :D

  VastaaPoista
 19. Päiväni alkaa lasillisella vettä, ja juon vettä pitkin päivää myös ruuan kanssa. tässä iässä tartee vettä paljon. Ikä 56

  VastaaPoista
 20. Ihana pullo! Ennen vanhaan olin huono juomaan vettä mutta sitten löytyi lähde matkan varrelta niin olen oppinut juomaan enemmän, siis lähdevettä ;) Usein tiputan pulloon hyppysellisen puhdistamatonta merisuolaa kun liikun niin paljon, näin pysyy myös suolatasapaino kondiksessa.

  60luvunnahkahousut.com

  VastaaPoista
 21. Minua motivoi työpaikalla veden juontiin kuppi, joka on käsipyyhetelineen päällä. Kuppi osuu silmiin aika usien ja silloin sen täytän vedellä ja juon tyhjäksi. Vesi maistuu paremmin kyllä kesällä kuin talvella. Ihana olisi voittaa tuollainen kaunis vesipullo omaksi!

  VastaaPoista
 22. Mullaki on töissä ja kotona lasipullot juomapulloina, muovisista on ihan äklö juoda lasisiin verrattuna. Noi on kyllä tosi nätitkin. Mulla on käytössä ihan Snapple-mehun ukana tulleet putelit :-) Olen aina ollut aika hyvä juomaan vettä ja lipitänkin sitä aika paljon mikä on hyvä kun teen istumatyötä niin on sitten pakostikin noustava usein käymään pissalla niin saa taukojumppaa samalla.

  VastaaPoista
 23. Hitsit kun tuli jano:) Ihanat pullot! Minä yritän juoda pävittäin riittävästi, mutta en varmasti tarpeeksi kuitenkaan ennätä. Pitää parantaa tapani. Mutta zumbatessa menee kyllä pullo jos toinen ja kotona lisää! :)

  VastaaPoista
 24. Vedenjuonti on minulla kausittaista, samoin kuin kaikki muutki terveelliset tavat ja tottumukset...

  VastaaPoista
 25. Jee! Tää olis tosi kiva! Juon päivisin useita lasillisia. Aina kun menen keittiöön. usein janottaakin.

  VastaaPoista
 26. Töissä tulee juotua vettä, kotona sitten Novelle/Bonaqua ovat kovassa käytössä. Pitäisi kotonakin varmaan opetella enemmän juomaan tavisvettä.

  VastaaPoista
 27. Kyllä mä olen veden juomisen tavaksi ottanut. Töissä menee vähintään puoli litraa, yleensä 0,75 dl - 1 litra. Kotona menee 3 dl lasi ainakin, motivoi kummasti, kun sekoittaa MSM:n siihen ja kuvittelee, kuinka se MSM veden kera tekee kaikkea hyvää kropalle :). Töissä on perusNovelle-pullo, jota täytän :), ruma on!

  VastaaPoista
 28. Minulle se on tapa. Siitä tuli minulle sellainen (monien ikävien tapahtumien kautta) vuonna -93, enkä oikeastaan kiinnitä siihen enää näin pitkän ajan jälkeen edes huomiota. Silloin alkuun kylläkin pidin vesimukia/lasia/pulloa koko ajan käsien ulottuvilla.

  VastaaPoista
 29. Opettelin veden juonnin väkisin n. 10 vuotta sitten. Aiemmin inhosin vettä , eihän se maistunut miltään , väkisin piti juoda. Nykyisin on työpaikalla aina vesipullo , jonka täytän 2-3 kertaa päivässä ja päivän mittaan menee 2-3 l. Viikonloppuisin meinaa kotona välillä vieläkin unohtua ! Tuo olisi ihana pullo työpöydälle❤️

  VastaaPoista
 30. Vettä tulee juotua aika paljon, eli kyllä se on ihan tapa. suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 31. Nyt kun asensin viikko sitten puhelimeen muistuksen veden juomisesta. On alkanut sujumaan paremmin. Aikaisemmin tuppas unohtumaan. Hauskinta on kun muistutus kuuluu veden lorinana.

  VastaaPoista
 32. Juon aamulla pari lasillista vettä, töissä teen laimean teen 3 dl mukiin, juon aamupäivällä yhden ison kahvin ja täytän ½ l vesipullon pari kertaa, illalla menee varmaan litran verran vettä vielä.

  Jos olen päivän työreissussa, otan 1,5 l vesipullon mukaan.

  VastaaPoista
 33. Juomapulloa olen alkanut kantamaan mukanam, jotta tulisi juotua enemmän vettä. Silti se vedenjuonti vaan meinaa unohtua! Tämä pullo olisi ihan huippu, sillä olen etsinyt hyvää pulloa, joka ei olisi muovia. Kauniskin tosiaan eli ehkä se motivoisi tankkaamaan :)

  VastaaPoista
 34. Vedenjuonnista on tullut minulle nykyään tapa, aiemmin jouduin seuraamaan veden juomista. Todella hyvältä vaikuttaa tuo pullo! :)
  amandasiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Yritän aina muistaa juoda mutta sitä pakkaa aina unohtumaan.
  Olivertekimeistaperheen@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Minulla on huono tapa juoda vettä liian vähän, ei sillä, että joisin jotain muuta. Monesti päätän, että alan juoda vettä, mutta muutaman päivän päästä se unohtuu. Yritän välillä motivoida itseäni juomaan vettä sillä, että ei tulisi sitten syötyä liikaa ja onhan se muutenkin terveellistä.
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Vedenjuonti on minulle tapa,mutta joskus tulee juotua mehuja sekä kahvia liikaa. sannikas15@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Mulle on vedenjuonti ollu aina vaikeeta. Loppusyksystä -15 tein niin että kuskasin litran muovipulloa mukanani ja pyrin juomaan n. 3-4 litraa vettä siitä päivässä. Onnistuin. Nyt on pullo "hukassa" ja vedenjuonti taas unohtunut. Pitäisi löytää se oma sisäinen ääni joka muistuttaisi minun sisäisestä purostani ;) Aurinkoa kevääseen Maiju ♡
  -kati
  kati.peralahti@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kati Perälälahti olet vesipullon voittaja. Otan sinuun yhteyttä.

   Poista
 39. Täällä toinen, joka ei siis vaan juo vettä. Olen kerran ollut viikon Egyptissa ja join varmaan vettä litran, limua meni kyllä.
  Itse yritän motivoida itseäni sillä, että ihokin olisi kauniimpi eikä olisi niin kuiva kun joisi enemmän vettä.

  VastaaPoista
 40. Vesihän on tosi tärkeä mm. Iholle. Olen liian huono juomaan vettä...Yritän parantaa tapani. Mukavaa päivää :)

  VastaaPoista
 41. Opettelu täälläkin menossa. Tuo pullo on vallan ihana ja motivoisi kyllä enemmän. Töissä on vaan tylsä vanha pepsi max-pullo. =D

  VastaaPoista
 42. Minulle vedenjuonti on ollut tapa jo kauan ja tavoitteena on lipitellä pari litraa päivän aikana. Työpöydälläni onkin aina vesipullo ja tuollainen olisi aika ihanaa vaihtelua muovipullolle <3

  VastaaPoista
 43. Töissä ollessa tuli juotua vettä, kun pullo oli aina vieressä. Useat koneet kuivattivat ilmaa ja suu kuivui koko ajan. Nyt kotona välillä unohtuu, vaikka vesi odottaa työtasolla kokoa ajan. Taitaisi olla aika taas muistutella uudestaan asiasta itseään.

  VastaaPoista
 44. En muista juoda jos en pidä työpöydällä tai kotona esim. olohuoneen pöydällä puolenlitran vesipulloa esillä. Kesäisin kuljetan pulloa myös aina matkassa.

  Ihan mielettömän kauniita pulloja! Tuollainen kyllä varmasti houkuttaisi hörppimään vielä useammin vettä pitkin päivää. Piristäiti muutenkin tätä niin harmaata työpistettäni. ;)

  vinopinopostia@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Ihania nuo pullot, noita ihaillut jo muuallakin :)
  Mulla on välillä vaikeuksia juoda tarpeeksi, se vaan unohtuu. yritän aina ottaa puolen litran lasillisen vettä mukaan esim. jos olen tietokoneella.

  VastaaPoista
 46. Riittävä veden juominen on vähän vaikeaa, mutta hieno vesipullo auttaa :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 47. Vihdoin sain aikaiseksi skrollata postauksiasi läpi ja 'tutustua' sinuun lähemmin, muutenkin kuin Tiian blogin kautta ;)
  Kyllä juon vettä vähintään sen 2 litraa päivässä ( menee jo litra salilla:)). Ja töissä on niin kamalan kova ilmastointi, että nesteet kehosta lähtee mukaan, joten vesipullo kulkee 'taskussa' :)
  Tuolla pullolla vois 'Elvistellä' kollegoille ihan täpöllä ;)

  VastaaPoista
 48. Vesi maistuu päivittäin. Kaunis pullo olisi onnenpotku. Terveisin Tuija

  VastaaPoista
 49. On tapa ja töissä juonkin vettä läpi päivän. Parempi olo motivoi.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 50. Täälläminäjoka opettelen pienin askelin juomaan vettä. Vaikeaa on kahviasen sijaan kuluisi pannullinen jos toinenkin mutta vesi hmmmm.... vaikeaa on. Makuvesiä olen oppinut juomaan mutta eihän ne korvaa puhdasta raikasta vettä.Pienin askelin josko se siitä.Nyt jomenee puoltoista litraa päivässä kun ennen meni ehkä hyvinä päivinä puoli litraa. =) syrjalandia@suomi24.fi

  VastaaPoista
 51. Kyllä se on enimmänkseen tapa. Välilällä saatan yölläkin herätä ja käydä juomassa lasillisen. Varsinkin nyt kun imetän, niin vedenjuonti on tärkeää :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 52. Kyllä juon päivittäin ja en kyllä pystyisi olemaan ilman :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 53. Minulla on tapana juoda usein, mutta vähän kerrallaan. Tuo pullo olisi kyllä ihana, joten olen innolla mukana arvonnassa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Joudun pitämään aina juomapulloa lähellä, että tulee juotua tarpeeksi vettä :) Mukaan kivaan arvontaan!
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Juuri kuolasin tuota pulloa yhdessä verkkokaupassa! Mukana siis ehdottomasti arvonnassa!

  Itse juon kyllä vettä ihan huomaamattakin, se on niin tapa. Lisäksi jokatalviset virtsatieongelmat pitävät mielen mukana juomisen tärkeydessä, jos tuntuu että muuten unohtuu.

  VastaaPoista
 56. Liian vähän tulee vettä juotua, vaikka tärkeäähän se varmasti olisi varsinkin, kun itselläni on paljon iho-ongelmiakin... Lasipullon hankkimista olen aina välillä harkinnutkin, sillä epäilyttää, mitä muovista mahtaakaan veteen liueta. Osallistun siis arvontaan! hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 57. Vedenjuonti sujuu välillä muutaman kuukauden putkeen hyvin, sen jälkeen tulee inhovaihe. Ei mene alas sitten mitenkään, kun muutama lasillinen ruuan kanssa. Tsemppaan itseäni aina uuteen nousuun tässä asiassa jollain kivalla juomapullolla. Tämä pullo antaisi taas syyn parantaa tapani 😄

  VastaaPoista
 58. Mukana arvonnassa. Useinmiten muistan juoda vettä tarpeeksi, mutta joskus menee laskut sekaisin töissä että onko sitänyt juonut yhden lasillisen vai 4? Kotona yksinkertaisesti unohdan kun en lipitä kahviakaan samaan tahtiin... Ihana pullo<3

  VastaaPoista
 59. Juominen tahtoo väliin unohtua. Jos teen makuvettä (esim. sekaan kurkkuviipaleita), saan paremmin veden alas.

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 60. Kiitos kaikille osallistujille. Pullo on ARVOTTU ja voitto osui Kati Perälahdelle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.