tiistai 15. maaliskuuta 2016

Hyvän hierojan löytäminen on lottovoitto

Kävimme Tiian kanssa joulukuussa Mandarin Spassa sekä kasvohoidossa sekä myös hieronnassa. Olin haltioissani noista molemmista. Olin jo pitkään ollut ilman hyvää hierojaa, kun hyvän hierojan löytäminen on aina sattuman kauppaa.

Olen joskus kertonutkin, että olen kärsinyt niskassa olevasta niin sanotusta "lesken patista" varamaan jo 30-vuotta. Koskaan ei kukaan hieroja ole osannut käsitellä tuota ongelmaani niin kuin nyt Alar Lookson sitä onnistui käsittelemään. Tilasin miehelleni Alarilta joululahjaksi 5 sarjan hierontakortin ja päätin, että itsekin jatkan säännöllisen epäsäännöllisesti Alarin vastaanotolla hoidattamassa ongelmaani. Toinen mun ongelmani on mun selkäni, joka on kiukutellut viimeiset viisi vuotta. Välistä enemmän ja välistä vähemmän.

Ajattelin, että Alar pelästyy meitä, kun oltiin Tiian kanssa olevinamme niin kovin huumorintajuisia. Onneksi emme pystyneet säikyttämään häntä, vaan näyttää ymmärtävän hyvin tätä hyvää läppää. Tosin Alar on sellainen, että saa mutkin hiljaiseksi hoidon aikana.Alar Lookson vastaanottaa keskiviikkoisin ja torstaisin Mandarin Spa:n tiloissa
Arkadiankatu 15, Helsinki. Näinhän siinä voi käydä hoidon jälkeen, että 
menen hehkeänä hierontaan ja olet sitten vähemmän hehkeänä hoidon jälkeen.
Pääasia on, että olotila on hyvä ja lihakset kipeänä.


Kovasti olen Alaria kehunut työkavereillenikin ja lupasin heille
kysyä Alarilta pientä alennusta hieronnasta. Hän oli heti mukana ja lupasi
tarjota maaliskuun loppuun saakka blogini lukijoille hieronnan
seuraavaan hintaan:

60 minuuttia hintaan 45 euroa (salasanana on Pinkit korkokengät blogi).
Vain tuolla koodilla saat hieronnan tuohon hintaan.

Jos hyvää hierojaa kaipaat, niin ehdottomasti suosittelen Alaria.
Alarin yhteystiedot löytyy facebookista täältä


Maiju

12 kommenttia:

 1. Maijua, Satakunnassa tuota sanotaan rumasti 'ämmänkyhmyksi'! Olen koko ikäni päättänyt, että sitä ei mulle tule ja niskajumppa ja hyvä ryhti on pitänyt sen poissa.

  Silti olen samaa mieltä, että hvyä hieroja on kuin lottovoitto, ehkä enemmänkin:) Sama koskee luoettavaa kampaajaa ja gynekologia, jonka kanssa on sama aaltopituus.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus lääkäri kertoi sen olevan vähän sukuvika ja saattaa olla vähän työnkuvallakin osuutta asiaan. Lottovoitto on nyt saatu :)

   Poista
 2. Itsekkin ajattelin käyttää lahjakorttini hierojalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa. Se on kuin laittaisi rahaa pankkiin.

   Poista
 3. Itse hain paikkakuntani puskaradiosta tänään hyvää hierojaa. En uskalla mennä kenelle tahansa. Minusta hierominen ja rusikoiminen kaksi eri asiaa.

  VastaaPoista
 4. Hauskaa näyttää myös samalla olevan.
  Kivaa tiistaita Maiju!

  VastaaPoista
 5. Olen myös Alaria suitsuttanut kamuille, koska kuuna päivänä ei ole sellaisella pieteetillä ja vielä riittävän vahvasti hierottu kipeitä kohtia, myös niskan sivuja, kaulakuoppaa ja päänahkaa. Maailman paras hieroja yksinkertaisesti piste!!! Kun kerran käy, ei voi enää muuta ajatellakaan. Niin harmi, että kaikki fyffet menee koko ajan autoihin, sillä niska ja selkä ihan jumissa.

  Kivaa iltaa Maiju tai hyviä öitä pikemminkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jää yksi koneisto huoltamatta, kun sun auto vie kaiken huomion :)

   Poista
 6. Hyvä hieroja on kyllä haaste löytää, vähän sama kuin kampaaja tai kosmetologi. Ja kun sen löytää niin siitä pitää kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti näin on. Edellisen hierojan luona kävin monta vuotta, mutta sitten tilanteet muuttui ja nyt on ollut etsinnässä monta vuotta uusi. Nyt löytyi.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.