sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kauneutta ja kuiskauksia

Varmasti monet muistavatkin kun lokakuussa kävin Tiian kanssa "parisuhdehoidossa" Kauneushoitola Kuisauksen tiloissa. Silloin meille teki ihanat hoidot Ihohoitola Lupaus / Tarja ja Kauneushoitola Kuiskaus / Heidi. Siitä alkoi meidän tutustuminen toisiimme. Olemme tuon jälkeen olleet monta kertaa yhteyksissä molempien ihanien naisten kanssa. Se huomaavaisuus, joka heistä silloin huokui Tiiaa ja minua kohtaan, ei varmasti unohdu ihan hevillä. Tunnemme syvää kunnioitusta toisiamme kohtaan. Harvoin sitä ystävystyy yhden hoitokerran jälkeen niin kuin kävi meidän kanssa.

Syksyn jälkeen sitten tapahtui hieman muutoksia. Heidi muutti Helsingistä kotiseuduilleen Ouluun. Oululaisille tiedoksi, että teillä on nykyään Oulussa on Kauneushoitola Kuiskaus ja ihana Heidi, jolla on ihanat ja hoitavat kädet.

Heidi oli tulossa huhtikuun alkupuolella Helsinkiin ja olin iloinen, kun hän laittoi minulle viestiä, että haluatko tulla testihoitoon? Hoito tehtäisiin Luonnonkosmetiikkasarja Essen tuotteilla, joka oli minulle ennestään tuntematon sarja. Olen heti mukana kahdesta syystä eli siitä, että tapaisin taas ihanan Heidin ja siitä, että olin kuullut Essen tuotteista vain hyvää.

Esse on luomuserfioitu hoitolatuotesarja. ESSE-tuotteissa käytetään prebiootteja ja probiootteja eli eläviä mikrobeja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja. Lisää heidän tuotteistaan, voi käydä lukemassa heidän omilta nettisivuiltaan eli täältä.


Ensiksi Heidi teki minulle kaksoispuhdistuksen, jossa hän käytti Cream Cleanser puhdistusemulsiota, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tämän jälkeen hän käytti vielä pintakuivalle iholleni toisen puhdistuksen Sensitive Cleanser voidemaisella puhdistajalla, jonka tarkoitus oli hieman rauhoittaa punoitavaa ihoa. 

Tämän jälkeen oli edessä kuorinta, joka tehtiin  Microderm exfoliator -tuotteella. Se on hellävarainen kypsän ja herkän ihon mikrokuorinta. Tämän jälkeen Heidi käytti kasvoille Toner plus -hoitotuottetta, joka on tehokas tuote ja sen tarkoitus on viimeistellä puhdistus sekä käytettäväksi voiteen alle.


Seuraavaksi Heidi levitti huulille ja silmänympärysiholle Eye and lip creamin, tämän tuotteen tarkoitus on pehmentää ja kosteuttaa herkkää ihoa. 

Seuraavaksi oli vuorossa kasvojen alueen hieronta se tehtiin pienin liikken ja käyttäen Facial massage cream -hierontatuotetta, joka on erittäin kosteuttava ja ravitseva hierontatuote. 


Tämän jälkeen oli vuorossa kasvonaamio, joka levitettiin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Naamioksi valittiin Omega mask, jonka tarkoituksena on vähentää juonteita, pehmentää ihoa sekä on samalla on ravitseva tehohoito kasvoille. Silmänympäryksille levitettiin siveltimellä erillinen Eye mask, jonka jälkeen silmien päälle laitettiin erillinen silmämaski (kuvassa yllä).  Molemmat naamiot ovat hoitolatuotteita.

Naamion vaikuttaessa Heidi suoritti rentouttavan käsihieronnan. Hieronnassa hän käytti Facial massage cream hierontatuotetta. Koska käsieni iho oli kuiva, Heidi käytti käsiin samaa tuotetta kuin kasvoille. 


Hoito kesti 1,5 tuntia ja oli hyvin rentouttava. Olen usein sanonut Heidille, että
hänellä on hyvin hoitavat kädet. Hän on kuin luotu tälle alalle. 
Hoidon jälkeen iho oli hyvin pehmeä vielä seuraavana päivänä. 

Hoidon normaalihinta on 100 euroa, mutta Heidillä Kauneushoitola Kuiskauksessa 
on huhtikuun loppuun saakka
hoito tarjouksessa hintaan 85 euroa. Tarjouksen tiedot löytyvät täältä


ESSE on ammattilaistuotesarja kauneushoitoloihin ja kuluttajatuotteet ovat myynnissä ESSE:n verkkokaupassa sekä sen lisäksi valtuutetuilla kosmetologeilla. 

Hoito on toteutettu yhteistyössä Kauneushoitola Kuiskauksen kanssa. 

Jonkin aikaa leijuin taas kuin pilvissä. Itsensä hemmotteleminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin. 
Ihohoitola Lupaus Helsingissä tekee samoja hoitoja ja samoilla aineilla. 
Joten vink, vink sekä oululaiset että myös helsinkiläiset. 

Heidi ja Tarja löytyvät myös meidän Luonnonkaunis messuilla kuvaamasta
videosta kohdasta 5.35. Jos haluatte heihin tutustua tätä kautta. 


Maiju

10 kommenttia:

 1. Kylläpä näyttääkin iho ihanan heleältä ja kaunis punakin on poskissa hoidon jälkeen. Kuulostaa oivalta tavalta hemmotella itseään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoito oli niin ihana ja heleytti moneksi päiväksi ihon.

   Poista
 2. Kuulostaa todellakin aivan ihanalta! ja mielenkiintoinen tuo Esse -tuotesarja.

  Kivaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottoman ihana. Ihania tuoksuja ja Heidin hoitavat kädet :)

   Poista
 3. Ihqut, ihqut ihanat naiset! Parisuhdehoitoa en unohda koskaan, olen otettu ja nöyrä siitä, että meille annettiin kallisarvoista aikaa Tarjan ja Heidin taholta ja millä rauhallisella intensiteetillä. Mykistävä kokemus! Olemme saaneet ystäviä ja se vielä kultaa kaiken kauniimmaksi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistat varmaan sen ihanan yllätyksen, kuinka nuo ihanat naiset oli stalkanneet etukäteen ruokavaliot ja kaikki. Se teki niin syvän vaikutuksen.

   Poista
 4. Essen tuotteet tuoksuu aivan ihanalle, hyvin erilaisella kuin muiden sarjojen tuotteet. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Mä olin hoidon jälkeen jossain tuoksuhuumassa. Kysyinkin Heidiltä jälkikäteen, että mitä oli se ja se tuote, kun se tuoksu oli huumaavan ihana.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.