perjantai 1. huhtikuuta 2016

Mä ehkä pakahdun - nuoruuteni saapui laivoille

Mä muistan mun nuoruudestani pari elokuvaa hyvinkin tarkkaan ja elokuvien biisit, jotka osasin ulkoa. Toinen oli Saturday Night Fever ja toinen oli Grease. Molemmissa oli pääosissa sen ajan stara John Travolta. Kun pari kuukautta sitten bongasin, että Grease musikaali on tulossa Tallink Siljan laivoille niin meinasin jo siitä hetkestä menettää yöuneni.  Siltä istumalta menin ja varasin miehelleni ja itselleni huhtikuulle Tukholman reissun. Vuosi sitten kävin  katsastamassa laivoilla heidän edelliset musikaalit Saturday Night Fever- ja Fame -musikaalit.

Olin haljeta liitoksistani kun sain kutsun katsastamaan ennakkoon Silja Symphonylle 
Grease-musikaalin. Vaivoin sain pysyteltyä kasassa.  Ajattelin, että on pakko mennä ennakkonäytöstä katsomaan, vaikka oli tuo omakin risteily jo varattu. Ennakkonäytöksessä saimme ikuistaa musikaalia valokuvin ja videoin. Kun lähden miehen kanssa katsomaan näytöstä, niin silloin keskityn vain nauttimaan musikaalista. Nyt otan teidät lukijat tälle mun fiilistelyreissulle  mukaan eli pääsette nauttimaan musikaalin tunnelmista kuvin ja videoin. 

Musikaalissa eletään 50-luvun chicagolaisessa Rydellin lukiossa, jonne nuoret ovat juuri palanneet kesälomalta. Koulun cooleimmat kundit kuuluvat Danny Zukon johtamaan T-Birds jengiin, jonka ympärillä häärii The Pink Ladies -tyttöjengi. Grease on tarina Dannyn ja Sandyn rakkaudesta ja siihen liittyvästä dramatiikasta. 

Musikaali esitetään Silja Serenade ja Symphony laivoilla 1.4.-31.5.2016 välisenä aikana kuutena iltana viikossa. Esitys sisältyy matkan hintaan, mutta vaatii etukäteen tehdyn paikkavarauksen. Musikaalin esityskieli on englanti ja suositusikäraja on 12 vuotta. 

Tässä hieman fiiliskuvia musikaalista. Toivottavasti kuvat kertovat enemmän kuin 
tuhat sanaa. Itselleni tämä on hyvin tärkeä ja tunteita herättävä musikaali. 


Grease is the word


Meitä 40+ bloggaajia oli hyvä edustus eli mukana minun lisäkseni oli Minäkö keski-ikäinen blogin Tiia, Dioriina-blogin Marina ja Ilopilleri-blogin Taru. 


Olimme poistumassa laivasta ja tapasimme vielä ihanan Muumin ja Pikku-Myyn.
Niin kiire ei voi olla etteikö yhteiskuvaa olisi ehditty ottamaan. 


Kuvien lisäksi Tädit tubettaa kanavalla voi käydä katsomassa vielä pienen
videon, jossa voi aistia musikaalin tunnelmia hieman livenä. 


Muistakaa, että musikaali on laivoilla huhti-toukokuun, joten
kannattaa varata heti oma paikkansa, jotta pääsee mukaa nauttimaan
tästä 50-luvun tunnelmasta ja fiiliksistä.

Mä ehkä nyt pakahdun. 

Maiju

20 kommenttia:

 1. Olen vieläkin ihan täpinöissäni tästä <3 Tämä oli ihan huikea kokemus ja lauloin kaikki laulut mukana :)

  Ja voi kuinka hyviä kuvia sait otettua. Itse kerkeän käymään kuvat läpi vasta sunnuntaina kun on sitä kirppis hulinaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mä pääsen laulamana vielä toistamiseen ensi viikolla. Tosin esiintyvä kokoonpano on toinen.

   Poista
 2. Ihan parasta ja ajattele risteilyllä voisi ajatella, että musikaali tulee kaupan päälle, sillä musikaaliliput ovat todella hintavia. Oli vielä niin hyvä, että kananlihalle menee vieläkin ajatuksesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Nää on niin upeita juttuja. Upeita kokemuksia. Pitkään jaksaa fiilistellä asiasta.

   Poista
 3. Grease kuuluu myös oman nuoruuteni suosikkielokuviin, oikeastaan taitaa olla se ainoa :)

  Pari viikkoa sitten olimme laivalla ja harmittelin mainokset nähtyäni, ettei sitä vielä silloin esitetty laivalla. Mutta ainahan voi mennä uudestaan ;-)

  Iloista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis todellakin hyvä syy lähteä uudestaan. Minä lähden ensi viikolla.

   Poista
 4. Varmasti oli upee musikaali! Risteilyllä on aina niin kivaa :) Kivaa loman jatkoa Maiju ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset musikaalit on niin huippuja riesteilyllä. Itse kun en juhli, niin välistä laivalla tyytyy vaih shoppailemiseen, joten ihanaa arjen luksusta laivoille.

   Poista
 5. Voi miten ihanaa. Vähän kyllä nyt harmittaa, etten päässyt tulemaan tuonne. Mä olen katsonut Grease elokuvan varmaan 10 kertaa. John Travolta oli niin komea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin olisi harmittanut ihan satasella, jos ei olisi aika sopinut. Onneksi ei niin päässyt käymään. Vaikka olen menossa ensi viikolla, niin se ei ole sama asia, jos ei saa tallennettua muistoja. Nyt onneksi sain niitä roppa kaupalla. John Travolta on komea mies vieläkin ;)

   Poista
 6. Vau täällä kanssa Grease -(ja Saturday night feaver) fani!!! Olen musikaalin nähnyt pari kertaa ja elokvan muutamia kertoja ja biisit osaan toki ulkoa. Liput on varattu mulle ja tyttärille äitienpäiväviikonloppuna tuonne laivalle, en malta odottaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, meitä fanittajia on jo kohta niin paljon, että voitais perustaa joku kasarifiilistely fanclubi ;)

   Poista
 7. Maiju, miten on mahdollista että nuorrut vaan! Jospa saisin puolet sun energiasta! :D Itselle tuli aikoinaan väsymys blogin suhteen, mutten ole sitä täysin kuopannut... saa nähdä! Muuten voin nykyään oikein hyvin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Johanna. Mä oon välillä miettinyt, että mitä sulle kuuluu. Ihana kuulla, että voi hyvin. Mä ehkä syön niin terveellisesti, että nuorrun ;)

   Poista
  2. Hyvin voin, kiitos :) Blogimaailma tavallaan kiinostaa, mutta saa nyt nähdä mitä keksisi... Olet yhä ihQTärkeä blogi-innostaja mulle!!

   Poista
  3. Voi kiitos Johanna. Oli ihana kuulla myös, että voit hyvin.

   Poista
 8. Aivan ihanaa kun pääsitte katsomaan tuon ennakkonäytöksen. Asuisipa lähempänä niin varaisin meillekin laivamatkan mieheni kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen vieläkin täpinöissä. Ensi viikolla uudestaan.

   Poista
 9. Oli varmasti huikea show. Iloinen fiilis välittyi kuvista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.