keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Nuoret diggaa - saanko minäkin?

Voikohan tässä iässä vielä vähän revitellä huulipunilla? No tottahan toki.  Valitsen huulipunan sävyni ihan siltä pohjalta, että mistä väreistä pidän vaatteissa, sen mukaan valitsen huulipunan sävytkin. Käytän usein fuksian värisiä vaatteita ja mielestäni fuksian värin kanssa sopii hyvin lilan eri sävyt.

Joskus tulee tunne, että joidenkin mielestä vanhenevan (vanhan) naisen ainoat mahdolliset huulipunasävyt ovat punainen tai joku hyvin vaalea sävy. Minun mielestäni oikea sävy iäkkäämmillekin naisille on sellainen, joka sopii naisen omaan persoonaan ja tyyliin. Itse en kokisi huomaamatonta huulipunaa omakseni, joten mahdollisimman värikäs on minulle se paras vaihtoehto.

Onneksi nyt on lilat huulipunat muodissa, joten niiden löytäminen kaupasta on todella helppoa. Ajattelin vilauttaa teille mun tämän kevään parhaimmat lilat huulipunaostokseni.

Vasemmalla: Nyx Liquid Suede Cream Lipstick sävy Sway (ostopaikka Helsinki Sokos).
Keskellä: Mac sävy Matte heroine (ostin Tallinnasta Kaupamajasta, kun Stockmannilta oli tämä sävy loppu).
Oikealla: Viva la Diva, sävy Kharma (ostopaikka Kicks)Nyx, Mac, Viva la Diva


Tässä vielä sävyt huulilla ja järjestys on seuraava:
Mac, Viva la Diva ja Nyx:


Nyxillä olisi muuten ollut tummemman lilan sävyjäkin. 

Mun mieleni taitaa olla niin nuori, että hullaannun siis huulipunissakin 
väreihin, joita nuoretkin diggaa. 

Maiju

12 kommenttia:

 1. Tuo Mac:n lila on juuri sellainen, josta itsekin tykkään.
  Ihanaa keskiviikkoiltaa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli sellainen sävy, jota himoitsin pitkään. Se on koko ajan ollut loppu Stockkalta, sitten lopulta onneksi onnistuin löytämään Tallinnasta.

   Poista
 2. Saat saat saat ja mäkin diggaan kaikkia nuorten juttuja ja ei saa harjoittaa ikärasismia. Babylipsit on ihania, lakastan niitä ja sitten olin hieman ennakkoluuloinen Nyxin suhteen, mutta kun oltiin siellä tilaisuudessa, niin usean tuotteen pigmentit vakuutti, joten nyt kiinnostuin siitäkin vaikka kai se on lanseerattu nuorille, mutta hei onks välii. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän ei olla ikärasisteja ;) Babylipsit on niin sun juttuja ;) Jotain Nyxin juttuja jäi vähän tilaisuudessa kiusaamaan. Ei mitään väliii ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niinpä. Sen kunniaksi huomenna lilaa väriä päälle :)

   Poista
 4. Olen sun kanssa samoilla linjoilla; ikään ei pidä tuijottaa kun valitsee esim. huulipunan sävyä vaan etsii sen missä itsellään on kotoisin olo - ja tokihan voi joskus räväyttää ja kokeilla jotain itselleen epätyypillistäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin pitää kuunnella itseään ja valita itsensä näköisiä tuotteita, muuten ei vaan ole omanlainen fiilis.

   Poista
 5. Olen aivan hämmentynyt huulipuna innostuksestani. Ennen olin ehdottomasti punan vastainen ja ainoa oikea oli vain huulikiilto. Nykyään omistan jopa jo varmaan kolme huulipunaa ja niitä myös käytän.

  VastaaPoista
 6. 'Hymy huulet huomataan' ja varsinkin kun ovat hienot lilan väriset!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.