torstai 28. huhtikuuta 2016

Tehosteena lila väri

Kirjoittelinkin yksi päivä siitä, että onko se ihan OK, että tämän ikäinen nainen käyttää lilaa huulipunaa. No oli tai ei niin mä käytän sitä silti, koska sävy sävyyn pukeutuminen ja meikkaaminen on se tärkein juttu. Onneksi mä ole vielä alkanut käyttämään mustaa huulipunaa mustan asun kanssa. Mustan asun kanssa mä usein yhdistän kirkkaan punaisen huulipunan.


Perjantaina laitoin mustan neulepuseron alle lilasävyisen sifonkipuseron,
joka näkyy neuleen alta salaperäisesti vähän joka aukosta. 
Kaulaan laitoin omatekoiset lasi/kivihelmet. 


Huulipuna sointuu täydellisesti asuun. 


Nyx-sarjan Liquid Suede Cream Lipstick. Sävynä on Sway.


Mulle on pääasia aina se, että huulipunan sävy osuu yksin
asun kanssa, muulla ei ole merkitystä. 
Näin on ollut aina ja näin tulee varmaan aina olemaan. 

Tällaisiin kuviin ja tunnelmiin tänään. 

Maiju

16 kommenttia:

 1. Hyvin sopii ja sointuu!
  Jos haluat blogipäivitykseni jatkossakin uusi osoitteeni: http://www.kukkaiselamaa.fi

  VastaaPoista
 2. Tuo sävy sopii sulle kyllä täydellisesti.
  Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
 3. Ompa veikeä väri, tykkään ja sopii hyvin sulle!

  VastaaPoista
 4. No en minä ainakaan ole nähnyt huulipuikoissa ikärajoitusta, onneksi näin :) Sulle sopii hyvin tuo sävy ja osaat niin ton yhdistelyn taidon. Mä käytän myös aina "tyttömäistä" (joku sanoisi?) huulipunaa eli aina vaaleanpunainen, muuta en osaa ja kuvittelen ettei muut käy :( Kirkkaan punainen olisi ihana mutta en ole löytänyt vielä juuri sitä mikä mulle sopisi ja olen tehnyt jo monta hutiostosta. Kirkkaan punaisiakin on niin monessa eri sävyssä ja iholle kokeiltaessa se on ihan eri juttu kuin huulilla, vaikeaa!

  60luvunnahkahousut.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan myös kirkkaan punaista. Onneksi ei todellakaan ole ikärajaa merkitty huulipuniin. Pinkki sopii myös meille aikuisille naisille.

   Poista
 5. Aikuinen nainen voi käyttää ihan kaikenvärisiä huulipunia. Hyvältä näyttää, sopii upeasti asuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan ja aikuinen nainen käyttää juuri sitä mitä haluaa.

   Poista
 6. Hyvältä näyttää lila huulipuna huulillasi. Sopii täydellisesti asuun. Nyt kun olen tätä sinun blogia lukenut on tullut mieleen että pitäisköhän minun opetella huulipunan käyttö? En ole koskaan oppinut sitä käyttämään ja viimeiset 20 vuotta olen tehnyt töitä kotona niin eipä paljon ole tullut mietittyä vaatteita ja meikkejä. Mutta sinun blogin ansiosta kävin ostamassa itselleni pinkit kävelykengät ja käsilaukun. Kiitos rohkaisusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mielettömän ihanaa. Tiedätkö, että tällaiset kommentit on niin mahtavia. Musta on ihan mahtavaa, kun joku on tullut sanomaan, että on saanut rohkeutta alkaa käyttämään värejä blogin lukemisen jälkeen. Ihan ehdottomasti mä suosittelen käymään hankkimassa sen huulipunan. Kaiken voi tehdä ihan vaikka itseään varten. Mahtavaa.

   Poista
 7. Vau mikä sävy! Tykkään. En tiedä osaisinko itse käyttää, olen jumiutunut aika neutraaleihin väreihin, mutta tykkään katsella ja ihastella sävyjä muilla. Mukavaa torstaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet käyttävät vaaleita värejä. Kokeilepa joskus punaiasta, säkin olet noin vaalea, niin se voisi sopia sulle.

   Poista
 8. Sulla on kaikki niin sävy sävyyn ja aina mietittynä ja niin ihana oma aurinkoinen ja värikäs tyyli. Hieman loukkaa ikärasismi, että Nyx on suunniteltu noin 30v ja alle, näytät hyvin sen, että mitään ikäleimoja ei saisi minnekään laittaa. :) Jihuu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy sävyyn aina ja joka paikassa. Se on mun tavaramerkkini ;) Nimenomaan näissäkään ei ole ikäänumeroa, taitaa olla enempi persoonakysymys kuin ikäkysymys.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.