maanantai 25. huhtikuuta 2016

Uudet meikkisävyt inspiroi kylmiin sävyihin asussa

Kävin torstaina Bernerin bloggaajapäivillä. Siellä oli esittelyssä kevään ja kesän meikkiuutuustuotteita monelta eri brändiltä. Erityishuomioni kiinnittyi Isadora-sarjaan, jonka meikkien sävyt osui ja upposi heti meikäläiseen. Meinasin saada hyperventilaatiokohtauksen, kun värisävyt oli niin ihanan kylmiä ja juuri minulle sopivia.

Olin onnellinen kun godie bagista paljastui juuri minulle sopivat värit eli kylmät sävyt. Uusien meikkisävyjen innoittamana sitten pukeuduin perjantaina töihin fuksiaan ja lilaan. Kasvoille loihdin meikkiä sinisillä sävyillä. Kerrankin oli taas kiva leikitellä monen eri värisävyn kanssa. Melkein olisin voinut kuvitella olevani jotenkin taas ysäriluvulla. Kasari ja ysäri villitsee mut varmaan aina. Sanon aina, että kasarimuoti oli ihanaa ja kasarimusa oli ihan mieletöntä. En havittele nuoruutta, mutta minusta se vuosikymmen pysyy kauniina aina muistoissani. Silloin käytettiin värejä ja varmaan sieltä on jäänyt värikäs minä elämään mun elämääni.


Neulepuseron alle sujahti lila t-paita. 


Lila väri sen takia, että mustassa neuleessa on pitsimäinen selkämys ja halusin, että sieltä
kuultaa joku väri voimakkaasti esiin. 


Turkoosia ja sinistä sitten silmiin. Niin mielestäni kaikki oli täydellistä. 


Huuliin Isadoran Twist up Glos Stick. Sävynä Tropical Fuchsia. 


Joskus mietin, että jos minä olisin väri, niin mikä väri minä olisin? Tiedän, että monet mun lukijat sanoisivat heti, että pinkki tai fuksia.  Voisin mä periaatteessa olla vaikka punainen tai sähkönsininenkin. Mulla on monia värejä, joissa viihdyn ja jotka sopivat mulle.
Värit on ihania, kunhan ovat voimakkaita ja kirkkaita.

Värikästä viikkoa kaikille. 

Maiju

16 kommenttia:

 1. Tuo kaulahuivin väri olisti ja sitten se toinen väri olisi se yksi huulipuna, josta kerran sulla kovasti pidin. Käytin itse aniliinia huulipunaa varmaan 10 vuotta, kunnes tajusin vaihtaa sen puhtampaan punaiseen, joka mulla on siinä profiilikuvassakin, josta kerran sun kanssa keskustelin:)

  Olen sataa hulluna pitsiin ja loppua ei näy. Toinen ovat neuleet...

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivi on mun lempareitani. Punainen huulipuna on kyllä niin täydellistä ja sopii meille blondeille kyllä todella hyvin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Mira, minäkin tykkään. Vaihteeksi vähän sinisillä sävyillä leikkimistä.

   Poista
 3. Turkoosia eyelineria on tälläkin hetkellä luomilla, ihan älyttömän ihanaa.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin ihanaa. Kun ei ole vuosiin käyttänyt turkoosia, niin se tuntuu täydelliseltä ;)

   Poista
 4. Ihana tuo neuleen selkämys. Jos mä näen nykyisin jossain pinkkiä tai tummaa violettia, ajattelen sua. :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet muutkin ovat sanoneet, että kun näkevät mun väriä, niin tulen mieleen ;)

   Poista
 5. On se jännä, kuinka jotkut sävyt vaan sopivat toisille kuin nenä päähän! Minäkin tykkään pinkistä, luumusta ja violetista, mutta sinulle ne kyllä sopivat vielä paremmin. Hei - blogissani on pikku tervehdys sinulle. Kiitos kuvasta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.