tiistai 17. toukokuuta 2016

Aikuinen nainen tekee mitä itse haluaa

Erikoinen ihminen on joidenkin mielestä sellainen, joka ei osaa pukeutua klassisen tyylikkäästi.

Aamuisin kun menen töihin, kääntyvät ihmisten päät kahvipöydässä, että mitäs se viraston väripilkku on tänään keksinyt pukea päälleen. Jos pukeudun mustaan, ollaan heti ihmeissään? Missä on värit?

Eksyin vauvapalstalle, jossa mietittiin täti-ihmisiä ja mistä tunnistaa tädit? Miksi sinne eksyin johtui siitä, että sieltä oli tullut liikennettä blogiini ja katsoin, että mistä liikenne tulee. Joku siellä sitten linkitteli blogiini ja mietti, että miksi keski-ikäisen naisen pitää yrittää näyttää nuorekkaalta? Nuorekkuus on kuulemma kirosana ja viimeistään 35-vuotiaana pitäisi opetella klassinen tyylikkyys.

Kun sitten en pysty olemaan klassinen kaunotar, niin miten sitten pukeudun? Pukeudun oman persoonaani sopivalla tavalla? Pukeutumisella usein tuodaan esiin omaa persoonaansa. Jos olet räväkkä, niin varmasti se pukeutumistyylikin on sitä ihan varmasti.

Otetaan tähän nyt sopivasti sitten näytille viime viikon "nuorekas" tyylini, jos värikkyys siis lasketaan nuorekkuudeksi?


Viime viikon maanantaina kehtasin laittaa päälleni punaista, Olisi pitänyt pukeutua mustaan. Sori.


Tiistaina oli vähän vaatekriisiä ja kaivoin erään tapaamisen kunniaksi hieman väriä asuuni.
Sori, olisi pitänyt pukeutua mustaa. 
Sorit myös kultapaljettikengistä. 


Keskiviikkona päätin heittäytyä kukkien vietäväksi. 
Desigualin kukkatennarit oli niin kivat, että en vaan voinut vastustaa. 
Löytyipä kaapista vielä tennareihin sopiva takkikin vuosimallia jotain 2000-luku.
Sori, olis pitänyt laittaa mustaa. 


Torstaina korvisten ja kaulakorun innoittamana päätin pukeutua inkatyyliin. 
Sori, tiedän olis pitänyt pukeutua mustaan. 


Viikon kauhistuttavin kokemus varmaan oli perjantain asu ja tyylini.
PING Helsinki, innoitti minut räväyttämään, värjäytin hiukset lilaksi ja olin vähän festarifiiliksissä.
Sori, tiedän, olisi pitänyt pysyä blondina ja pukeutua mustaan. 


Oikeasti, en edes pyydä soreja keneltäkään.
Jos alan pukeutumaan huomisesta lähtien klassisesti, niin tuskinpa
ketään edes kiinnostaisi.

Mistä tunnistaa aikuisen naisen?
Siitä, että häntä tuskin kiinnostaa se mitä muut hänestä ajattelevat.
Hän pukeutuu edelleenkin niin kuin tahtoo ja ketä kiinnostaa?

Maiju

93 kommenttia:

 1. Minä olin viime viikolla pitkästä aikaa koulutuksessa. Olisi toki pitänyt pukeutua mustaan kun tätä ikää on yli 50v mutta kun työtä tehdään kuitenkin lasten niin pukeuduin punaiseen. Olen muutenkin "punainen vaate" eräälle sos.työntekijälle ja kun vielä uskalsin pukea päälleni punaista niin hän ei edes tervehtinyt minua vaikka oli ovella meitä sijaisvanhempia vastaanottamassa. Minä olin tyytyväinen asuvalintaani ja viihdyin vaatteissani. Jalassa oli vielä ne pinkit kävelykengät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri oikea valinta. Olin itsekin vuosi sitten jossain koulutuksessa, jossa eräs ihminen oli katsellut kun mulla kahta eri väriä kynsissä. Kysynyt työkaveriltani, että "kuka tuo oikein on"? Tuo kaverini siihen, että "ai se on meidän X ja aivan ihana". Meni kysyjällä "luukku" kiinni ;) En vaan sovi "peruspirkoksi" sitten millään.

   Poista
 2. Maiju, tuo eka asu ja kuva ovat sinun paras ikinä<3 Ei kai tässä käy niin, että blondin on löydettävä joku punainen ennemmin tai myöhemmin. Täydellistä, etä sinulla on caprit samaa sävyä kuin villajakku. Mustia pitsipuseroita minullakin on sen sata, mutta ne ovat aina varma valinta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja tässä ovat punaisen kontrastina. Minun puneiaseni on nyt korallinpunainen.

  Hyödynnä tuo eka kuva nyt kaikin tavoin:) Olen visualisti ja vakuutan, että se on hyvä!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä rakastan puna-mustayhdistelmää. Tiedän sen sopivan blondille eli meille molemmille. Kun pääsen takaisin blondiksi, niin otan sitä taas enemmän käyttööni.

   Poista
 3. Voi pyh. Mun mielestä ikä ei tosiaankaan määritä mitä värejä voi vaatetuksessa (tai meikissä tms.) käyttää ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan se on varmaankin enemmän persoonakysymys, kuin ikäkysymys ;)

   Poista
 4. Kaikkea sitä kuulee ja höpöhöpö.
  " Mistä tunnistaa aikuisen naisen?
  Siitä, että häntä tuskin kiinnostaa se mitä muut hänestä ajattelevat.
  Hän pukeutuu edelleenkin niin kuin tahtoo ja ketä kiinnostaa?" <- JUST NIIN

  VastaaPoista
 5. Tismalleen samaa mieltä olen - vaikka itse olenkin blondi ja pukeudun mustaan;) Tosin käytän välillä sitä punaistakin voimavärinä. Ja kovasti yritän opetella käyttämään muitakin värejä.
  Sinä olet ihana just tuollaisena - ja annat meille muillekin energiaa ja aurinkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja, elämään pitää tavalla tai toisella saada positiivista energiaa.

   Poista
 6. Kauniita asuja ja jokainen pukeutuu kuten kotoisaksi tuntee itsensä missäkin asussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, jokainen pukeutuu niin kuin itse haluaa.

   Poista
 7. Voi Maiju <3!

  Kun nämä samat 35-vuotiaat ovat 15 vuotta myöhemmin itse 50-vuotiaita, he tietävät, että eläkeikä ei todellakaan ala viisikymppisenä eikä parhaat vuodet ole todellakaan takanapäin - päinvastoin. Myös pukeutumisen osalta.

  Silloin nimittäin saa - koska siis aidosti uskaltaa - pukeutua niin kuin itse haluaa; ei niin kuin muoti, trendi tai lähellä oleva ystäväpiiri stereotyyppisesti ohjaa.

  Ja kuka sitä paitsi sanoo, että persoonallisella tavalla pukeutunut ei voisi olla myös klassinen? Kaksikymppisetkö? Jostain kumman syystä nyt kyllä naurattaa ;)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma identiteetti vahvistuu iän myötä. Olen varmasti varmin juuri yli 50-vuotiaana itsestäni, mitä ikimaailmassa ennen. Olen hyväksynyt itseni kaikkine vikoineni ja nyt olen vasta tyytyväisempi itseeni mitä ikinä aiemmmin.

   Poista
 8. Ei olisi Maijua ilman värikkyyttä ja Maijun omaa tyyliä jota vaatteilla ilmaiset! Joten on kyllä ihmisten omaa epävarmuutta moittia miten toinen pukeutua ja pukeutua mustaan vaikka haluaisi pukeutua toisin. Sinä olet sinä ja juuri paras sellainen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanon aina, että jätän beigen, harmaan ja mustan muille, jotka vierastavat värejä. Minä käytän niitä hamaan tappiin saakka ;)

   Poista
 9. Mäkin rakastan värejä. Tulen niistä iloiseksi. Jos puen pelkän mustan mekon päälleni, alkaa heti masentaa. Toki moni tykkää mustasta ja tuntee olonsa siinä hyväksi, silloin se on oikea valinta. Jokainen tyylillään!

  T: Klassisesti tyylitön puuhkamuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sinä ihana. Taisinkin PING:ssä sanoa sulle, että upeaa värinkäyttöä. Rakastetaan itseämme ja värejä edelleenkin. Värillä tuodaan iloa omaan sekä muiden päivään.

   Poista
 10. Voi elämä... mie olen kans missannut tuon 35 rajapyykin kun ois pitäny jo pari vuotta sitten siirtyä vissiin hiekanvärisiin jakkupukuihin ja mustavalkoisiin vaateyhdistelmiin :D Totta on että vaatekaapissani on sitä mustaa ihan liikaakin... mutta mie räväyttelen sitten kengillä, laukuilla ja asusteilla senkin edestä ;) Nytkin kun piti pojalle hankkia Golden Goose -tennarit synttärilahjaksi niin tää mamma tilas itelleenki skeittikengät kun niitä sai ihanan glitterisinäkin :D Ollaan pojan 12 vee kanssa nyt sitten kenkäsamiksia enkä pidä kyllä itseäni yhtään liian vanhana skeittikenkiin varmaan ikinä - ne vaan on kaikista mukavimmat kengät kävellä minun jalkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Äläkä edes yritä muuttua. Tehdään ja eletään niin kuin halutaan ;)

   Poista
 11. Tuo loppukaneetti osui kyllä niin naulankantaan. Aikuinen nainen pukeutuu juuri niinkuin itse haluaa! Ja hei, aivan superpukeva tuo eka asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikuinen nainen tekee juuri niin kuin haluaa, se on tähän ikään opittu viisaus ;)

   Poista
 12. Joka päivän ssusi oli aivan hurmaava! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Erilaiset asut, mutta väriä löytyi jokaisesta ;)

   Poista
 13. Juurikin noin, kukin pukeutukoon juuri niin kuin haluaa, iästä viis. No, ehkä jättäisin meiltä vanhemmilta mikrohameet ja napapaidat pois, mutta ne tuskin on kovin tyylikkäät kenelläkään :D

  Olisi hauska nähdä nuo parikymppiset vauvapalstalaiset yli 35-vuotiaina, kuinka he sitten pukeutuvat. Tuskin jakkupukuihin, ellei työpaikassa ole sitä vaativaa pukeutumiskoodia.

  Aurinko päivääsi Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. En edes yrittäisi pukeutua napapaitaan ja minihameeseen. Ne jätän jo suosiolla muille ;)

   Poista
 14. Etkö sä Maiju tosiaan tiennyt, että kaikkien yli 35-vuotiaiden kuuluu muuttua näkymättömiksi, sellaisiksi varmaiksi varpusiksi kaikkien! Että oltaisiin yksi ja yhtenäinen varpusparvi :D Tästä pitäis itseasiassa säätää joku laki, tai vähintään asetus, koska muuten tulee vauvaikäisten äidit ja on vihaisia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hajuton, mauton ja väritön istumassa keinutuolissa ja odottamassa kuolemaa ;)

   Poista
  2. Hahhhah. Täällä tosin yksi klassisesta tyylistä tykkäävä. Mutta mulle klassisuus on ajattomuutta ja hyvää laatua, jujua vaatteissa ja niiden kestoa. Senkin sanan voi käsittää monella tavalla. Mozartkin on klassista musiikkia, mutta hän oli aikansa kapinallinen ja rajojen rikkoja. 😉

   Poista
  3. Niinpä, minäkin voin olla jonain päivänä hyvinkin klassinen ;) Harvoin, mutta joskus ;)

   Poista
 15. Nuoret on niin kriittisiä toisia kohtaan. Onneksi ollaan jo niin vanhoja, ettei enää jakseta välittää muiden mielipiteistä.
  Värikästä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää ei vaan jaksa välittää muiden mielipiteistä.

   Poista
 16. Ahahahaahaaaa. :D Loistava toi olisi pitänyt pukeutua mustaan. :D Ei kyllä olis, hitto mä en edes tunnistaisi sua, jos alkaisit pukeutumaan toisella tavalla, musta toi värikkyys on osa sun persoonaa, mun olis hyvin vaikea nähdä sulla jotain muuta päällä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin olis pitänyt pukeutua mustaan, tai sitten ei. En olisi minä, jos alkaisin elämään toisten toiveiden mukaisesti ;)

   Poista
 17. meidän yli 35 etuoikeus onkin juuri se, että voimme ja uskalamme pukeutua niin kuin haluamme! Ei tartte hakea hyväksyntää omalta ikäluokaltaa tai ylipäätään keneltäkään.
  Ja oikeesti kun tuolla kaupungilla katselee noiden alle 35 pukeutumista, niin mieluumin katselen juurikin Maiju sinun pukeutumistasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin hyväksyntää ei kaivata muilta. Olemme oppineet hyväksymään tässä iässä itsemme, olemaan välittämästä muiden mielipiteistä. Kiitos ihanuus.

   Poista
 18. Kauniita ja persoonallisia asuja sinulla on! Naurattaa vaan nuo kommentit nuorekkuudesta. Jokainen saa ja hänellä on oikeus pukeutua miten itse haluaa.

  Minua on aina "tympinyt" suomalaisten harmaa/musta pukeutuminen ja se, että "eihän enää tämän ikäinen voi pitää tuollaisia vaatteita; pitää olla asiallinen".

  Olen 48-vuotias ja löydän suurimman osan vaatteistani nuorten osastolta kaupassa tai sitten jostain persoonallisesta nettikaupasta. Tyttäreni on 20-vuotias ja hän yleensä "ottaa" minulta vaatteita, kun hän tulee käymään luonani. Ja tyttäreni on rock-henkinen, ei siis mikään "harmaavarpunen".

  "Nostan hattua" niille ihmisille, jotka uskaltavat olla erilaisia kuin muut eli ovat juuri sellaisia, mitä he oikeasti ovat..

  Jatka Maiju vaan samaan tyyliin :)
  Taitaa kateus laittaa arvostelemaan.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Mennään me vaan valitsemallamme tiellä.

   Poista
 19. Aikuinen nainen tekee mitä tahtoo!
  Itse olen saanut kanssa kuulla tyylistä ja väristä, varsinkin hiusten ERI värit puhuttavat - selän takana on hyvä kauhistella... ja ne ilmeet! :D

  Ihanaa viikkoa meille värikkäille naisille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Aikuinen nainen ei tee niin kuin muut haluavat. Väriä elämään sitähän mahtuu.

   Poista
 20. Just niin! Ei lisättävää :). Paitsi että Inkatyyli on ihana!

  VastaaPoista
 21. Mä luulen ettei se välttämättä ole yksittäinen vaateparsi tai väri mikä keikauttaa jonkun kupin nurin vaan asenne. Juuri se, että uskaltaa sanoe, että kakan väliä sillä mitä joku haluaisi minun tekevän tai olevan, miten pukeutuvan tai ajattelevan. Oikeasti mihinkään näistä ei ole asetettu ikärajoja tai -suosituksia. Mitäs me tädit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asenne ratkaisee tässä ja niin monessa muussakin. Annetaan kaikkien kukkien kukkia ja annetaan iloa elämään muillekin.

   Poista
 22. Sulla on Maiju ihana väriskaala kaapissas, joita sä uskallat vielä käyttääkin! Nämä on niitä juttuja taas, että hohhoijaa! Se taitaa olla todella lapsellisten foorumi se vauvapalsta, samalla tasolla vauvojensa kanssa:)
  Mutta väriä pitää olla, vaikka mäkin kyllä välillä tykkään käyttää mustaa ja beigee ja valkoistakin, niin oranssi ja punainen kyllä vetää puoleensa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriä löytyy moneneen lähtöön. Pakkohan sielläkin on jotain puheenaiheita olla ;) Joten suodaan sinne se ilo.

   Poista
 23. Hyvä Maiju! <3 Itse pukeudun mustaan mutta en kylläkään mihinkään klassiseen :D

  Suomessa on todella rohkeaa käyttää värejä ja värit on just NIIN sua <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on hyvä väri. Itse käytän sitä aika paljon, mutta värillä höystettynä. On se vähän outoa kyllä Suomessa, että joku pukeutuu värikkäästi.

   Poista
 24. Just noin Maiju! Ei meidän tarvitse enää miettiä, mitä muut sanovat, vaan pukeudutaan oman tyylisesti. Suosin mielelläni yksivärisiä vaatteita ja kyllä kaapista löytyy mustiakin vaatteita ihan riittävästi. Mä en taas halua pukeutua "tätimäisesti", mutta en kyllä nuorisovaatteisiin...siinä onkin välillä vähän pohtimista, kun tuolla vaatekaupoissa silloin tällöin hortoilee. Kukin pukeutukoon just niin kuin haluaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin ja anteeksi ei pyydellä keneltäkään 😂

   Poista
 25. Hyvä hyvä sinä Maiju!!! ♥ Aivan mielettömän kivoja asukokonaisuuksia sulla ja paljon vaatteita mitä vaihdella, siksipä teet juurikin niin ja just niin, koska aikuiset naiset ei kysele muilta miten pitäisi elää ja varsinkaan pukeutua :) Ihanaa viikon jatkoa sulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin aika kauheeta, jos joku nuori alkais määrittelemään mun pukeutumiseni. Harmaa, musta tai Beige, ei vaan pystyisi.

   Poista
 26. Ihania asuja, jokainen! Ja juurikin näin, aikuinennainen voi pukeutua ihan miten haluaa ja minkä väriseen haluaa, sitä se aikuisuus on 😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, se on niin parasta tässä iässä.

   Poista
 27. Upeita asuja kaikki, mutta eniten tykkään tuosta puna-mustasta <3 <3 <3 Itsekin pukeudun juuri persoonaani sopivalla tavalla, ja siihen, mikä milloinkin miellyttää, joskus myös kokomustaan, mutta sitten myös raikkaisiin väreihin.

  VastaaPoista
 28. SORRY, MUTTA KUN se vaan kuuluu sinuun että värit ilostuttavat, korostavat ja tukevat SINUN IHANAA PERSOONAA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, minä en olisi minä, jos olisi persoonaton.

   Poista
 29. Ihana Maiju, sinä olet niin upea noissa väreissäsi. Todella kauniita asuja ja värikokonaisuuksia kuvissasi. Hienoa kun sinä olet sinä!
  Ja yksi suuresti ihailemistani naisista pukeutuu myös värikkäästi, hän on Aira Samulin! Hänet valittiin juuri Suomen karismaattisimmaksi naiseksi. Kriteereillä: aitous ja olemus. Airassa on esimerkkiä kaikenikäisille naisille.
  Ihanaa iltaa sinä toinen aito väripilkku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aira on oiva esimerkki siitä, että pukeutuu ja tekee juuri niin kuin itse haluaa. Näin sen pitää mennäkin.

   Poista
 30. No nyt tuli sen tyylistä tekstiä pukeutumisesta, joka olisi voinut olla minunkin suustani. Siksipä liitynkin lukijaksesi tältä istumalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa Kristiina. Minä pidän kiinni omista jutuistani, eikä kukaan voi siihen vaikuttaa.

   Poista
 31. Hienoja asuja sinulla. Elikkäs jos nuorekkuus on kirosana ja pitää opetella se klassinen tyylikkyys viimeistään 35 vuotiaana...niin mullahan on vain muutama viikko aikaa olla nuorekas =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, nyt tsemppaat, että osaat sitten muutaman viikon päästä pukeutua oikein ;)

   Poista
 32. Hahaa, nauroin vedet silmissä!! Inhoan mustaa ja mulla on peffaan asti pitkät hiukset. Sori, en osaa olla aikuinen;)

  VastaaPoista
 33. Makeat naurut sain jo pelkästä ajatuksesta, että alkaisin julkaista asukuvia blogissani. Tai en oikeastaan siitä, että alkaisin julkaista, vaan siitä mitä nuoret kommentoisivat, jos heidän mielestään 35+ pitäisi alkaa käyttää "tätivaatteita". Ai kauheeta, minä vuotta vaille seitsemänkymppinen ja pukeudun kaikkea muuta kuin ikääni sopivasti eikä ole mitään aikomustakaan vaihtaa tyyliä, ei nyt eikä ikinä ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on Arja tosi magee tyyli. Ihana farkkunainen ja ne sun ihanat korkkarit. Pistäs vaan nuoret huokailemaan ;)

   Poista
 34. Pysy aina tuollaisena kuin nyt oot 💜

  VastaaPoista
 35. Upeita ja sinulle sopivia asuja taas! Nuo kultapaljetti kengät ovat ihanat :) Ihailtavaa, kun uskallat pukeutua kuten haluat eikä niin kuin "pitäisi" ja näytät hyvältä. Kyllä elämässä pitää olla väriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse niin pidän kiinni siitä, että pukeudun oman persoonan tavalla. Itselläni olisi varmasti paha olla, jos joku määrittelisi mulle mun Tapani pukeutua.

   Poista
 36. Eikä! Olin niin luullut, että tuommoisen ikään (ja sukupuoleen) sidotun normatiivisuuden aika olisi jo painunut historiaan. Itse olen muutaman kerran kuullut (vahingossa tai suoraan) kommenttia miten kaikenlaiset saparot ja muut hiusviritykset eivät oikein enää olisi sopivaa `tässä iässä`. Pyh. Ja nyt lähden vaihtamaan värikkäämpää päälle ja kiristän saparot...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri niin. Saparot tiukemmalle, väriä päälle, hymy kasvoille ja menox :)

   Poista
 37. Ja höpöhöpö. Aikuinen nainen tekee, ihan mitä tykkää. :) IHANIA asuja Maiju. <3 Valoa ja iloa päivääsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, ei lupaa kysellä keneltäkään ;) Iloa myös just sun päivääsi.

   Poista
 38. Ihanat kokonaisuusdet! Etenkin muuten toi punainen sattui omaan silmään super kauniina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen ja inka oli mun omat suosikkini tästä viikosta.

   Poista
 39. Väriä saa olla ja iloa! Puna-musta munki suosikki näistä! Oon aina ihaillu sun asusteiden käyttöä, ku itellä rajottuu korviksiin.
  Mulla ku on kans tuota pituutta suhteessa reilusti vähemmän ku ikää, niin ostelen välillä senttikokojen lastenvaatteita, mutta yritän vältellä niitten käyttöä töissä, ettei kellään oppilaalla olis samaa vaatetta päällä. Mun mielestä se ois nimittäin oppilaalle nolompi paikka ku opettajatädille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on vaan niin kiva leikitellä väreillä ja asusteilla. On ihana miettiä, että miten niitä yhdistelisi :) Mulle ei onneksi mahdu leveydessä lasten vaatteet. Nuorempana muuten tein tuota samaa ;)

   Poista
 40. <3 Minäkään en osaa pukeutua "tyylikkäästi" eli mustaan ja valkoiseen ja bleiseriin. Mutta kyllä katukuvassa huomio kiinnittyy niihin väreihin ja persoonallisuuteen, joten menet juuri tuollaisena kuin olet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä ihana väripilkku. Meidänlaisia tarvitaan tähän maailmaan.

   Poista
 41. Nuo keskustelut "nuorekkaasta" pukeutumisesta on ikuisuuskysymys jota vatvotaan vähän väliä sosiaalisessa mediassa. Ja se kyllä suoraan sanottuna kummastuttaa kun ollaan eletty 2000-lukua jo reippaasti. Tämä koetaan suuremmaksi "ongelmaksi" täällä Suomessa kuin muualla Euroopassa tai Jenkkilässä.
  Minäkin löysin kirpparilta kukkatennarit jotka on nyt mun lempparit :) En tiedä onko sitten totta tuo että monet "näkee punaista" nähdessään punaista vanhemmalla ihmisellä. Mullakin on yksi kummallinen kokemus aiheesta. Tulin sairaalan labra-aulaan punainen nahkarotsi päällä (ja no oli mulla vähän revenneet farkutkin!!!) niin seisoessani siinä keskellä lattiaa etsien vapaata istuinta, tuli kummallinen olo kun selkeästi sain paheksuvia katseita ja tuijotusta. Luulin ensin että aulaan oli taakseni ilmestynyt humanoidi mutta he tuijottivatkin minua ;D
  Sun tyylisi on upea ja VARMA jota monet epävarmat eivät ehkä kestä.
  60luvunnahkahousut.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestäni en pukeudu nuorekkaasti, pukeudun vain värikkäästi ;) Pistetään edelleenkin päälle sitä mikä tuntuu hyvältä ;) Näin tänään 80-vuotian naisen päällä ihanat kukkahousut ja olin ihan, että WAU

   Poista
 42. viimeiselle lauseelle tykkäys ja peukku ja kaikki mahdolliset. :) Ja hei, aivan ihana tuo punamusta asukokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viltsu. Ollaan juuri niin kuin itse halutaan, niin meillä on parempi olla ;)

   Poista
 43. Ihanan värikkäitä vaatteita :) jatka samaan tyyliin, värit sopii sinulle

  VastaaPoista
 44. Pukeudun usein mustaan mutta huomiota saan silti, koska en todellakaan ole klassisen tyylikäs, ehkä en tyldäkään, vaikka olenkin 50 ja risat ja kaiken kukkuraksi Pirkko! Erilaisuus on parhautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri sitä elämänrikkautta, että olemme erilaisia. Tärkeintä on juuri se, että jokaiselle suodaan se mahdollisuus olla sellainen, kuin itse haluaa ;) Pirkoissa ei ole mitään vikaa, ei sitten ollenkaan. Peruspirkko on vaan sellainen mun käyttämä sanonta, eikä liity oikeisiin Pirkkoihin mitenkään ;) Aurinkoa päivääsi ;)

   Poista
 45. Niinpä, on kummallista - vielä nykyaikana - että pitää olla jossain muotissa - eikö erilaisuus olekaan rikkaus, eli se on vain sanonta..... harmaavarpusia on ihan liikaa tässä maailmassa, joten ole vain edelleenkin oma värikäs persoonasi, ja ethän sinä siihen minun "lupaani" tarvitsekaan :)

  Itse pukeudun välillä värikkäästi ja väliin toisin, mutta persoonani on aikas räväkkä - kyllä nauru kuuluu, jos sille päälle satun, ja hössötän ja olen eläväinen, jos siltä tuntuu - mittariin tämän vuoden lopulla 6 ja 0, mutta sanon vain nuorison tyyliin, et ihan sama!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän ei muottiin mennä muiden pyynöstä :) Pukeudutaan juuri niin kuin halutaan. Onneksi tässä iässä ei enää välitä niinkään siitä, mitä muut sinusta ajattelevat :)

   Samanlainen luonne varmaan molemmilla <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.