sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Iloenergialla eteenpäin ja lomaa odotellessa

Sain joskus palautetta siitä, että suuni on aina auki kuvissa. Mulla on se paha vika, että suu on auki aina kuvissa ja se on usein auki myös muissakin tilanteissa. Täytyy kyllä puolustukseksi sanoa, että osaan myös olla hiljaa ja kuunnella. En siis koe tarvetta olla se joukon äännekkäin, mutta olen sitä, jos on tarvis. Tämä tuli vaan taas mieleeni, kun joku jossain vaiheessa antoi tuon palautteen ja mua niin nauratti, kun se vaan on niin totta mun kohdallani. Sukuvika varmaan, koska meitä on ollut paljon lapsia ja jos olet halunnut tulla kuulluksi, sinun on pitänyt avata suusi. Sieltä tämä varmasti juontuu.

Kävin torstaina yhdessä neuvottelussa ja ajattelin, että jospa pukeutuisin vähän hillitymmin. Hiuksissa on nyt kuitenkin vähän tuota asennetta, joten asua voi vähän rauhoittaa (välillä). Aina ei ole pakko olla se väripilkku, joka näkyy kilometrin päähän. Ajattelin, että riittää tällä kertaa, että näkyy vain puolen kilometrin päähän. Päädyin pistämään päälleni fuksianpunaista yhdistettynä mustaan. Tämä yhdistelmä toimii aina ja se sopii mulle.
Nyt on jostain syystä ollut hieman asukriisejäkin. Jostain syystä ei ole osannut kaivaa
kesävaatteitaan esiin ja ei enää ei oikein osaisi pitää kevätvaatteitakaan.

Pitää varmaan lähteä kaupoille etsimään jotain kivaa kesäksi. 

Ensi viikolla olisi vain yksi työpäivä ja sitten olisi pieni loma ja hei mä muuten 
aion olla lomalla, enkä koko ajan viipottaa. Lataan siis vähän akkuja.

Maiju

24 kommenttia:

 1. Tuo sinun tukka vaan toimii😍
  Itse olen aina suu auki jos otetaan luvattomia (lue:poseeraamatta).
  Välillä se ärsyttää itseä ei ehkä ?!? muita mutta sellainen olen:)

  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii se, mutta vaalenee päivä päivältä ;) Kohta olen varmaan sellainen hopean harmaa ;) Me ollaan tällaisia, ei vaan voi mitään ;)

   Poista
 2. Hyvän näköinen asu! Aurinkoista sunnuntaita.

  VastaaPoista
 3. No mä bongasit sut ;)) eli hyvin näkyi ainakin sen puolen kilsan päähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän sinä teit. Joten ehkä se sitten toimii juuri sen puoli kilsaa ;) Oli ihana nähdä.

   Poista
 4. Mä voin todistaa, sä todellakin osaat pitää suusi kiinni ja kuunnella.

  Mun on pitänyt sulle monta kertaa kertoa, kuinka ennen sun tapaamista mietin, että siinä on varmaan ekstrovertti, johon tällainen introvertti väsyy varmaan kahdessa sekunnissa, mutta ei, sä hassuttelet, mutta jostain syystä mä saan itse susta tosi paljon sellaista rauhoittavaa energiaa, josta mulle tulee tosi hyvä fiilis. Tää siis oikein konkretisoitui tammikuussa siellä Tallinnassa, kun oltiin koko päivä samassa porukassa, koin sut itseasiassa erittäin rauhoittavana elementtinä. Sitä ei varmaan moni kuvista uskois. :D Mun on myös myönnettävä, että vaikka olen introvertti, niin huomaan lähteväni tosi helposti sun "hullutteluihin" mukaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, että huomasit. Minulla on sellainen jännä luonne. Mun yksi kaveri, jonka kanssa jossain vaiheessa paljon messuilin, että "sä olet siitä ihana, että vaikka hassutellaan ja ollaan äänessä paljon, niin sitten kun hiljennytään, niin sekään ei tunnu kiusalliselta". Kuuntelen usein ihmisiä ja kysyn heiltä, että mitä kuuluu. Todellakin mulla on vähän hassu tapa, että saan ihmiset tekemään hassuja asioita, vaikka eivät sitä yleensä tekisikään. Hassuttelu ja hiljaisuus samassa paketissa ;) pus, pus.

   Poista
 5. Kiva asu:) Maailma tarvitsee sinunlaisia hulluttelijoita, ehdottoamsti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu. Maailma on niin paljon parempi paikka, kun emme ole niin ryppyotsaisia ;)

   Poista
 6. Kaunis asu! Sopii sinulle hyvin! Vaikutat niin mielenkiintoiselta persoonalta, että oikein odotan tapaamistasi. Jonain päivänä...
  Ja rentouttavaa lomaa Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aika värikäs persoona ja toivon aina, että tulisin kaikkien kanssa toimeen ;) Voisin sanoa, että herätän tunteita varmasti ;)

   Poista
 7. Uh, tuo fuchsia on kyllä upea väri niille, kenelle se vaan sopii 😍. Mä oon suunnitellut ostavani jotain sinne päin väristä huulipunaa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mac:lla on yksi todella ihana, mutta se on kyllä vähän enemmän pinkihtävää, mutta jos haluaa lilahtavaa,niin Viva La Divalla on aika monta sen sävymaailman punaa.

   Poista
  2. Mä ostin Lancômen Rouge in Love: Violette Coquette. On melko violetti "tuubissa" mutta huulilla ihana melko pirteä, himpun sinertävä pinkki.

   Poista
  3. Varmasti on upea sävy. Vilauta videolla.

   Poista
 8. Hei, meille on luotu leukanivelet siksi että suu aukeaa :D
  Mukavaa lomaa!

  60luvunnahkahousut.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäpä sen sanoit. Pitäähän niitä leukaniveliä käyttää, kun luoja on sellaiset luonut.

   Poista
 9. Mulla on sama tapa. Suu aika usein auki. Niin kuvissa kuin muutenkin. Ainoa kerta kun olen sitä katunut oli, kun lintu osasi tähdätä tarpeensa suoraan mun suuhun. Hyi että. Oli niin inhottavaa. Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi että, taidan pitää jatkossa suun kiinni 😂

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos Kati. Mulla olisi sulle asiaa. Laitatko sähköpostia mulle?

   Poista
 11. Maijun "villitsemänä" kävin värjäämässä hiukseni lilaksi :D Ei kun kyllä olen kauemman aikaa miettinyt, että räväytän hieman kesällä :)Laitoin blogiini kuvan nykyisten hiusteni sävystä. Käykääpä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.