tiistai 31. toukokuuta 2016

Mutanaamiolla on taas leikitty

Mitä ei aikuinen nainen tekisi kasvojensa hyväksi? Kaikki keinot on salittuja. Itsehän rakastan muta- ja savinaamioita yli kaiken. Olen niistä usein kirjoitellut ja useita niitä myös testaillut.

Viikonloppuna ajoimme Itä-Suomesta kodin kautta vielä mökille ja ajattelin, että nyt on pakko napata mukaan joku naamio kylppärin kaapista. Matkaan tarttui korkkaamaton naamio Misty Sea Mud Mask. Tuotteen valmistaja on Sõsar, joka on virolainen luonnonkosmetiikkasarja. 

Mutanaamio sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Se lupaa parantaa ihon verenkiertoa sekä kirkastaa ihoa. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kerran viikossa puhdistetulle iholle. Annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois iholta. Tuote ei saisi kuivahtaa iholle, joten jos näin käy, voi kostuttaa kohtaa veden ja sormien avulla. Itsellenikin meinasi tulla kiire kuvatessa, koska tuote meinasi alkaa kuivahtamaan ennen kuvaamisen loppumista.

Tätä muuten en olisi tiennyt ellen olisi lukenut Ida365 blogista, että tuote pitää lämmittää ennen käyttöä. Naamio lämmitetään kuumassa vesihauteessa ennen levittämistä. Idan blogista voi lukea Idan kokemukset samaisesta tuotteesta.
Mikään ei ole ihanampaa, kuin levittää naamio kasvoille
ja odottaa, että pääsisi tuntemaan sen ihanan tunteen, mitä
naamion jäljiltä aina kasvoilleen saa.

Tämäkään tuote ei pettänyt. Ihana tuntuinen iho naamion jälkeen tuli.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Savinaamiot ovat ihania ja niiden jälkeen iho on niin pehmeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin niiden kanssa on vaan niin kiva leikkiä.

   Poista
 2. Oot niin huippu noiden naamioiden kanssa, käytän aina suihkussa naamiota, kun vaikka ajelen niitä iänikuisia karvamattoja sääristä jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kehtaisin, niin mä varmaan olisin aina naamiot kasvoilla ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.