sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Aurinkoa päivääsi, koska olet sen arvoinen

Jossain vaiheessa heräsi keskustelua siitä, että olen niin värikäs ihminen ja joidenkin mielestä värit eivät kuulu enää iäkkäämmille ihmisille, vaan se olisi ikään kuin nuorten juttu. Kaverini sanoi hienosti, että värikäs pukeutuminen = Maiju, värikäs ruoka = Maiju. Näinhän se on, pukeudun värikkäästi ja syön värikkäästi. Molemmat kuuluvat osaksi mun persoonallisuuttani. Joten jatkan valitsemallani tiellä.
Tänään heräsin vasta kymmenen jälkeen, on ihana välillä ottaa vähän iisimmin. Viikonloppuaamuisin usein teen puuroa ja koristelen annokseni marjoilla ja nautin aamupuuroni villasukat jalassa. Sukat täytyvät olla mun taikasukkani eli Anelmaiset, jotka olen tilannut Anelma Kerviseltä. Hänen sukistaanhan on tullut eräänlainen hittituote.
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kun tilasin sukkani Anelmalta, niin kävimme läpi tarkkaan, että mitä värejä haluan sukissani olevan. Anelma tiesi mun intohimoni timantteihin, niin sukissani on myös hieman kimaltavia helmiä kukkien seassa. Nämä sukat voimaannuttavat päiväni.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Voiko siis päivä paremmin alkaa? Voimasukat jalkaan ja marjaisaa gluteenitonta puuroa tuomaan energiaa päivään. Kävin ostamassa itselleni ruusuja - koska olen sen arvoinen. 
ruusut - 1
Aurinkoa teidän päiväänne. Nauttikaa hetkistä, ne ovat elämän ja päivämme suola. 
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.