perjantai 3. kesäkuuta 2016

Facebook altistaa houkutuksille

Kaikki Facebookissa olevat tietävät varmasti sen, että kuinka se aiheuttaa välistä houkutuksille. Varsinkin me naiset varmasti yksi jos toinenkin klikkaamme itsemme aina välistä jostain mainoksesta sisään ja sitten se on menoa. Facebook on vielä niin fiksu, että kun olet kerran klikannut jotain tosi ihanaa mekkolinkkiä, niin eiköhän se mekko sitten kiusaa sinua päivästä toiseen sen jälkeen. Siellä se huutelee sinulle, että "osta minut, osta minut". Se huutelee siellä sivussa sinulle niin kauan, kunnes et enää voi vastustaa sitä.

Minulle kävi tuossa viikko sitten juuri niin, että mun verkkokalvoilleni piirtyi kuva kengistä, jotka näin juuri edellä kuvatulla tavalla. Klikkasin tietenkin itseni verkkokaupan sivulle ja kengät näytti juuri siltä, että en vaan voinut niitä vastustaa. Harvoin tilaan kenkiä mistään verkkokaupasta, mutta nämä nyt oli vaan pakko tilata, koska tällaisia ei ole tullut muualla vastaan.

Sunnuntaina tein tilauksen ja tiistaina napsahti kännykkään jo viesti, että kengät on noudettavissa lähimmästä matkahuollon palvelupisteestä. Nopeaa ettenkö sanoisi.

Ehdin hakemaan kengät vasta torstaina ja tein pikatestauksen.
Kengät ovat kevyt, mutta yksi asia on miinusta ja se on pohjien materiaali. 
Yleensä olen hyvinkin tarkka kenkien pohjamateriaalista ja haluan, että ne on kumia.
Tältä osin nettikaupasta puuttui tieto, että  mitä materiaalia pohja on 
sellaista vähän muovimaista. Toivotaan, että pitoa kuitekin kengistä löytyy.

Kauniit ne on ja soveltuu hyvin työmatkakengiksi.  

Maiju

20 kommenttia:

 1. I know that feeling. Siellä ne mainokset vaan pyörii. En ees kehtaa kertoa mitä kaikkea olen jo sortunut tilaamaan. Ihanat tossut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän ne pyörii ja jos innostut klikkaamaan, niin sehän on menoa. Usein olen vaan klikkaillut ja sitten pyyhkinyt ja klikkaillut ja pyyhknyt. Sekin on ihan kivaa ;)

   Poista
 2. Nuo on kyllä hurjan kauniit kengät. Nykyään monissa lenkkareissa on tuo crocksimainen pohja, silleen tuo kenkä on todella kevyt.
  Sopii sulle ihan älyttömän hyvin.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen hyvä pohja oli sitten käytössäkin, vaikka vähän epäilin.

   Poista
 3. Kivat kengät. Hih, mä en kyllä "uskalla" klikkailla mitään mainoksia.

  VastaaPoista
 4. Noi on kyllä niin ihqut, mut hei sulle pitää laittaa faceen joku rajoutusnappula, hih. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat ja Maiju siinä on se yhdistelmä, jotka kuuluvat yhteen ;) Mä en kuitenkaan muuten tilaa paljoa netin kautta.. suosin enemmän kivijalkoja ;)

   Poista
 5. Nuo on kivat! Itsekin sorruin valkoisiin vähän samantyyppisiin, mutta on olleet kengät paljon käytössä. Ei mitään laadukkainta matskua omanikaan, mutta mukavat jalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IIhmeen hyvät nämäkin olivat käytössä, joten uskon, että tulen käyttämään.

   Poista
 6. Kauniit ovat kengät. Toivottavasti pohjat eivät ole liukkaat.
  Mulla tota nettikaupoista tilaamista rajoittaa suuresti se, että Ahvenanmaalle tilaaminen onkin vähän kinkkistä. Tänne pitäisi lähettäjän lähettää tuote ilman alv:tä koska me joudumme sen sitten kuitenkin maksamaan postissa ja kaikki liikkeet eivät tätä tiedä. Suurimmat ovat osanneet järjestää asian, mutta kaikki pienet eivät välttämättä edes lähetä tänne tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät sitten olleet liukkaat. Testasin jo eilen. No jopa on vaikeaa ja varmasti rajoittaa. Nyt tiedänkin, että keneltä kyselen vinkkejä, jos kesällä päätetään lähteä Ahvenanmaalle :) Sulta saa parhaat vinkit, että missä kannattaa käydä ;)

   Poista
  2. Vinkkejä Ahvenanmaan matkailijalle löytyy blogistanikin useista postauksista.

   Poista
  3. Kiitos tiedosta, pitääkin tulla katsastamaan ;)

   Poista
 7. Söpöt nuo, niinkus sanoin jo toisaalla. Mun mainoksissa luvataan laihtumista ja ryppyjen katoamista hetkessä. En klikkaile, enkä sorru 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii... tuollaisiin klikkauksiin en mäkään kyllä sortuisi ;)

   Poista
 8. Ihanat<3 Nuo päihittää ihan mennen tullen nykypäivän merkkilenkkarit kauneudellaan. Tuollaiset saisi muuttaa munkin kenkäkaappiin, mutta pelkäänpä että omistan jo 2 paria lenkkareita... Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä päihittää. En mäkään ostaisi, mutta kun en vaan voi vastustaa... on mullakin ainakin parit lenkkarit kaapissa ;)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos Marina. Pirtsakat kengät on niin parhaita. Askel nousee kevyemmin.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.