sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Illallinen taivaan alla

Helsinki-päivää vietettiin tänään suhteellisen mukavassa säässä. Päivä lämpeni iltaan mennessä niin, että ajoittain tuntui, että olin vähän "ylipukeutunut". Itse vietin Helsinki-päivää ensiksi Apu-lehden apumatsin merkeissä, mutta siitä kerron myöhemmin erikseen. Matsin jälkeen suuntasin treffeille mieheni kanssa. Päädyimme Espan puistoon ja jäimme katsomaan kun ihmiset valmistautuivat Illallinen taivaan alla -tapahtumaan. Espan puistossa puutkin on puettu juhlakuosiin.
illallinen taivaan alla - 1
Tämä kattaus kiinnosti hyvin paljon turisteja. Tursitit kyselivät kovasti, että mistä on kyse. He varmasti saivat taltioitua kotiin viemisinä mahtavia valokuvia tästä tapahtumasta. Jotkut turistit kattoivat valkoisille liinoilleen mäkkärin eväänsä ja söivät niitä onnellisena. Tarina ei kerro, että kuinka kauan he saivat eväitään siellä syödä.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Minusta oli ihana katsella kun ihmiset panostivat tarjoiluihinsa. Osa oli kattanut pöytään posliiniastiat ja kukat ja söi kertakäyttöastioista.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minä aina ilahdun kun näen ihmisiä, jotka heittäytyvät tällaisiin tapahtumiin täysillä. Nämä ihanat naiset olivat selkeästi päättäneet illastaa prinsessoina. Olisi niin tehnyt mieli heittäytyä näiden naisten kanssa samaan pöytään. Minähän rakastan välistä leikkiä prinsessaa. Oma kruunukin on työpaikan hyllyllä odottamassa hetkeä, kun haluan olla prinsessa.
illallinen taivaan alla - 1 (7)
Nämä naiset ihastuttivat ja saivat huomiota värikkäällä olemuksellaan. Jäin juttelemaan heidän kanssaan. Kyseessä oli Kampin tuunarit. Kyseessä ei ole ihan mitkä tahansa tuunarit, vaan näiden tuunareiden käsistä syntyy mitä ihmeellisempiä teoksia. Löysin googlettamalla heidän kevään muotinäytöksen tuotoksia. Nämä naiset eivät jätä kylmäksi.
illallinen taivaan alla - 1 (9)
Jokaisen naiset sormet oli täytetty sormuksilla.  Voi, että kun he olivat ihania. Naisia, jotka pukeutuvat niin kuin haluavat. Nostan heille hattua.
illallinen taivaan alla - 1 (10)

Olipa kiva tapahtuma. Kävimme ajelemassa vanhalla ratikalla. Sitäkin on jo pitänyt useamman vuoden tehdä ja nyt tuli sekin asia hoidettua pois päiväjärjestyksestä.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.