lauantai 4. kesäkuuta 2016

Kriiseilyä elämän ja ajan kanssa

Pienet ne on ihmisellä kriisin aiheet aina välistä. Itselläni nämä pienet arkiset kiirisit ovat liittyneet mun kiireiseen elämääni.  Taas on ollut miljoona asiaa, jotka odottavat tekijäänsä.

Yksi tällainen asia on ollut to-do-listallani eli talvi- ja kesävaatteiden vaihtaminen päikseen vaatekaappiin. Tästä johtuen koen päivittäin asukriisejä. Tuntuu, että milloinkaan ei ole päällepantavaa, kun kaikki esillä olevat on talvivaatteita. Sitten käsi kohmelolla yritän etsiä jotain kevyempää vaatetta päälleni.

Työkaverini ihmettelee aina sitä, että löydän jokaiseen asuun sopivan korun. Tälläkin kerralla löysin asuuni erään thaimaalaisen naisen tekemän korun, jonka olen ostanut kädentaitomessuilta. Koru sopi hameeseen täydellisesti.Joskus töissä nauran sitä, että kahvimukikin valitaan päivän asuun sopivaksi. 
Tällä kertaa nautin päivän kahvit Kekkosen seurassa. 
Tämän valinnan pääsyy oli musta-valkoisuus. 


Viikolla minulle on esitetty varmaan viisi kertaa kysymys, että joko olen lopettanut päätyöni?
No en todellakaan ole. Töissä käydään edelleen ja kaikki tämä muu sitten tehdään
sillä "vapaa-ajalla". Jostain syystä huomaan, että vapaa-aikaa on koko ajan
vähemmän ja vähemmän. Huomaan aina olevani erilaisissa projekteissa mukana. 

Tänä vuonna olen ottanut kesäksi myös palkatonta lomaa virkatöistäni, jotta ehtisin edes sen 
jakson aikana tehdä jotain syksyksi aikataulutettuja juttuja, jotta koko kesälomani ei 
menisi bloggaamiseen liittyvien työjuttujen tekemiseen.

Aurinkoa päiväänne. Lähden tästä siskon tytön ylppärijuhliin. 

Maiju

28 kommenttia:

 1. Minulle tulee aina niin hyvä olo kun luen blogiasi. Ollaan aikalailla saman ikäisiä mutta eletään niin eri maailmassa. Minullakin on nyt kriisi kiireisen elämän takia. Mutta kriisi ei liity vaatteisiin vaan villakoirien valtaamaan kotiin. Mutta ehkä jonain päivänä helpottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanuus. Sanoin juuri jollekin eräänä päivänä, että rakastan kun mulla on niin ihania lukijoita. Kerroin myös sinusta, joka niin ihanasti olet kertonut löytäneesi uuden maailman blogini kautta. Juuri sinunlaisten ihmisten takia haluan kirjoittaa blogiani. Mä kerron nyt sulle salaisuuden, jota en kertonut blogipostauksessani... Meillä on villakoiria kanssa ja niillä täytyy olla pesä jossain meillä kotona ;)

   Poista
  2. Minun on ollut pakko saada kesävaatteet esille mutta tunnustan yhden asian. En ole vielä pessyt pipoja, hanskoja ym. talvijuttuja. Ne odottavat koreissaan eteisen lattialla päivää jolloin olen kotona ja aika riittää niiden pesemiseen. Toivottavasti ennen uutta talvea sillä osa niistä kelpaa kyllä käyttöön. Osa lähtee tutulle perheelle kierrätykseen.

   Poista
  3. Minäkin tunnistan. Kaappiin ei täällä edes koskettu 😂

   Poista
 2. On tuttu tunne tuon ajan riittämättömyys.Välillä miettii,että mikä tässä nyt on järkevää.Sen vuoksi itsellä on myös suunnitelmia syksylle.Talvivaatteista osa vielä mullakin odottaa vaihtoa kesävaatteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron myös sinulle salaisuuden. Osa minunkin talvivaatteistani on jossain yläkaapissa, odottamassa viime syksyä, jolloin niiden olisi pitänyt päästä käyttöön. No arvaa vaan, että pääsikö. Kriisiä pukkaa ;)

   Poista
 3. Minusta on ihana lukea blogiasi. Välität iloa, riemua ja rohkeutta toisille. Olet hurjan positiivinen sekä sydämellinen ja silti sinulla on monta rautaa tulessa yhtä aikaa. Tai ehkäpä juuri siksi. Ja se että tekee omannäköisiä asioita elämässään on tärkeää. Rentouttavaa viikonloppua sinulle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiina. Sinusta olen myös saanut aivan mielettömän ihanan kuvan. Olet positiivinen ja ihanan huumorintajuinen. Meidän pitää ehdottomasti tavata ;) Sydämellinen yritän aina olla ja empatiaa tunnen ihmisiä kohtaan, joilla menee huonosti.

   Poista
  2. Olen aivan samaa mieltä. On kyllä tavattava. Hyvä kiertää. Sen mitä tekee toiselle palaa takaisin. Aina jossain muodossa. Nykypäivänä tarvitaan enemmän hyviä sanoja ja tekoja.

   Poista
  3. Me niin tavataan, meillä on monessa suhteessa paljon yhteistä. Se on NIIN aistittu ;)

   Poista
 4. Miten tuttua! Talvivaatteita risteilee täälläkin. Vielä. Ja jo kesäkuu. No ehkäpä ei ole maailman tärkeintä jos on vaatteet vähän sekaisin, huonomminkin voisi olla. Kiirehän se tuppaa piinaamaan melkeinpä jokaista. Sitä en ymmärrä miten ikinä ehdit noi sun kaikki projektit, minä olisin jo pyörtynyt matkalla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä se ei ole tärkeintä ;) Sitä mäkin välistä ihmettelen, että miten nämä projektit oikein valmistuvat ;) Uutta kirjaakin taas syksyllä ;)

   Poista
 5. Sulla on se iänikuinen ongelma, vuorokaudessa on liian vähän tunteja.
  Ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin itsehän mä aina näitä mun juttuja sovin :)

   Poista
 6. Värit ja värimaailma on niin sun juttu, että näen sut puleeraamassa sitä vaatekaappia ja onhan tuo aikamoinen palapeli eli taitolaji sovittaa kaikki yhteen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aikamoinen juttu :) onneksi mä yleensä muistan mun korut ja huivit, niin osaan jo miehessä yhdistää asusteet asuun.

   Poista
 7. Kyllä sinulla vipinää piisaa - ja hienoa, että olet sitä virkavapaata ottanut, niin saat pidettyä myös loman lomana - tai edes osan siitä;)
  Ja tuo talvi/kesävaatteiden vaihto on täälläkin kesken - eikä ole ensimmäinen kerta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin vain pari viikkoa, mutta ehdin siten ehkä aloittamaan kirjan pohjatyötä. Kuitenkin kivoja juttuja syksy täynnä.

   Poista
 8. Kyllä olisi vaatevaraston suursiivoukselle tilausta, mutta ei nyt ole ollut päällimmäisenä hommana :) Sinulla on silmää yhdistelyyn, kaikki natsaa aina toisiinsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tästä taas jotenkin selvitä. Mä oon sika tarkka yhdistelemisessä.

   Poista
 9. Niin tuttua, mä sain just viime viikolla onneksi vaihdettua kesävaatteet enemmän esiin, tosin nyt on ilma, että tuli niitä talvivaatteita jo ikävä. :D

  VastaaPoista
 10. Apua! Mulla roikkuu eteisessä vielä kaikki talvitakit. Talvihuivit on hyllyssä ja saappaat naulakon alla. En kai usko vielä kesän tulleen 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään hätää. Täällä NIIN sama tilanne ;)

   Poista
  2. Noh, kun aika tuntuu menevän niin nopeasti niin turha kai noita on enää pois laittaa. Kohtahan on joulu taas :D

   Poista
  3. Tiedätkö, että mulle on käynyt usein noin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.