torstai 2. kesäkuuta 2016

Kriiseilyä elämän ja arjen kanssa

Pienet ne on ihmisellä kriisin aiheet aina välistä. Itselläni nämä pienet arkiset kiirisit ovat liittyneet mun kiireiseen elämääni.  Taas on ollut miljoona asiaa, jotka odottavat tekijäänsä.
Yksi tällainen asia on ollut to-do-listallani eli talvi- ja kesävaatteiden vaihtaminen päikseen vaatekaappiin. Tästä johtuen koen päivittäin asukriisejä. Tuntuu, että milloinkaan ei ole päällepantavaa, kun kaikki esillä olevat on talvivaatteita. Sitten käsi kohmelolla yritän etsiä jotain kevyempää vaatetta päälleni.
Työkaverini ihmettelee aina sitä, että löydän jokaiseen asuun sopivan korun. Tälläkin kerralla löysin asuuni erään thaimaalaisen naisen tekemän korun, jonka olen ostanut kädentaitomessuilta. Koru sopi hameeseen täydellisesti.
Joskus töissä nauran sitä, että kahvimukikin valitaan päivän asuun sopivaksi.
Tällä kertaa nautin päivän kahvit Kekkosen seurassa.
Tämän valinnan pääsyy oli musta-valkoisuus.
Viikolla minulle on esitetty varmaan viisi kertaa kysymys, että joko olen lopettanut päätyöni? No en todellakaan ole. Töissä käydään edelleen ja kaikki tämä muu sitten tehdään
sillä "vapaa-ajalla". Jostain syystä huomaan, että vapaa-aikaa on koko ajan vähemmän ja vähemmän. Huomaan aina olevani erilaisissa projekteissa mukana. Tänä vuonna olen ottanut kesäksi myös palkatonta lomaa virkatöistäni, jotta ehtisin edes sen jakson aikana tehdä jotain syksyksi aikataulutettuja juttuja, jotta koko kesälomani ei menisi bloggaamiseen liittyvien työjuttujen tekemiseen. Aurinkoa päiväänne. Lähden tästä siskon tytön ylppärijuhliin.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.