lauantai 18. kesäkuuta 2016

Onko asulla väliä radiossa?

Iltaisin katson vaatteet seuraavaa päivää varten. Olen tästä joskus kertonutkin. Näin kävi myös tiistaina. Olin valmiiksi katsonut vaatteet tiistain radiohaastattelua varten. Jossain vaiheessa päivää aloin miettimään, että onko tämä kuitenkaan oikea asu mulle juuri tuona päivänä. Ihan kuin sillä olisi edes mitään väliä, että millaisilla vaatteilla menee radiohaastatteluun. Kun nyt katson kuvaa, niin väri oli mulle tosi hyvä. Päivän mittaan alkoi vähän pukkaamaan kenkäkriisiä, koska tuntui, että olisi pitänyt olla matalat kengät jalassa. Tiesin, että joudun olemaan todella paljon jaloillani tuona päivänä. Kengistä siis alkoi päivän kriisit.
radio suomi - 1
Työpäivän ja haastatteluun väliin jäi liian paljon luppoaikaa, joten suuntasin itseni Sokokselle. Sieltä mulle tarttui matkaani tämä mekko, jonka jätin suoraan päälleni. Myöhemmin löytyi K-kengästä kuvassa näkyvät kengät.  Myös kengät vaihtuivat lennossa toisiin.
radio suomi - 1 (7)
Lindexin sovituskopissa ja päädyin kokeilemaan näitä kukkahousuja. Mielikuvissa näin näihin jo monta yhdisteltävää juttua, joten ne oli pakko ostaa.
radio suomi - 1
Radio Suomi oli kutsunut Sokoksen pukeutumisneuvoja Satu Tapolan ja minut keskustelemaan aiheesta, että olemmeko liian kriittisiä itseämme kohtaan pukeutumisasioissa. Tästä syystä ajattelin, että on hyvä harjoitella etukäteen. Mekko ja housut näytti hyvältä ensisilmäyksellä, joten koin, että harjoitus on tehnyt mestarin. En koe kriisiä sovituskopissa. Haastattelu on kuunneltavissa YLE Areenalta eli täältä.
radio suomi - 1 (4)
Kuva: Päivi Nieminen
Juuri ennen suoraa lähetystä piti vielä ottaa muutama kuva, tässä Satu ja minä odotamme lähetyksen alkua.
radio suomi - 1 (2)
Tauolla myös toimittaja Paula Jokimies heittäytyi kuvattavaksi.
radio suomi - 1 (1)
Haastattelu meni hyvin ja meillä oli studiossa hyvä fiilis. Palautettakin tuli, että kuulemma oli ihana kuunnella meitä.
Kiitos kutsusta Päivi ja Paula. Oli ilo vierailla Kaikki kotona ohjelmassanne.
Koetko sinä kriisiä sovituskopissa? Näetkö sinä vain omat virheesi? Itse pyrin näkemään itseni hyvässä valossa.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.