perjantai 17. kesäkuuta 2016

Paras kahvila

Lohjalla on kahvila, joka valittiin viime syksynä Pauling paras kahvila 2015 -kahvilaksi. Tutustuin tähän kahvilaan erään Länsi-Uudenmaan retken yhteydessä ja menetin sydämeni kahvilalle kertaheitolla. Oli ihana löytää kahvila, joka tarjosi monipuolisesti myös gluteenittomia tuotteita.
gluteeniton - 1 (1)
Muistan kun sairastuin keliakiaan, niin harmittelin eniten sitä, että en voinut enää hehkuttaa kahviloita, koska gluteeniton tarjonta ei vaan ollut sellaista, josta olisi voinut pakahtua. Nyt onneksi on tullut jo vuosien aikana vastaan muutamia paikkoja, jotka antavat myös minulle  pakahtumisen tunteen. On ihanaa, jos myös keliaakikkona saa valita tuotteensa vitriinistä. Se on kuulkaa luksusta. Tätä juttua on oppinut arvostamaan vasta sen jälkeen, kun se ei ollut itselleen enää itsestäänselvyys.
brunssi - 1 (1)
Lohjalla näitä elämyksiä siis tarjoaa Café Lauri. Ihana kahvila, jossa toinen paikan isännistä eli Jukka Turunen usein häärii tarjoilemassa kahvia ja toinen eli Timo Ranta valmistaa keittiön puolella ihania leivonnaisia. Paikan henkilökunta on ihanaa ja tunnelma paikassa on lämmin. Jos haluaa arjen luksusta elämäänsä, niin sitä voi hakea ehdottomasti tästä kahvilasta. Tässä paikassa on kunnon palvelu ja ihana tunnelma. Jukka halaa kanta-asiakkaat ja tänne ihmiset palaavat uudestaan ja uudestaan.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tällä kertaa päädyimme Lohjalle, koska olimme menossa mökille Sammattiin ja käynti oli vain pienen koukkauksen päässä.
Nyt kahvila on juuri jäämässä kesälomalle, joten 19.6.-11.7. välisenä aikana ei kannata lähteä tähän kahvilaan suunnistamaan.
Tällaisia kahviloita toivoisin lisää. Mulle saa vinkata kommentteihin, jos tietää Helsingissäkin vastaavanlaisia kahviloita, joissa on hyvä gluteeniton tarjonta.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.