keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Pieni asia minulle, mutta iso asia äidille

Äitini on 87-vuotis ja hän rakastaa pitää itsestään huolta ihan samoin kuin nuoremmatkin. Autan häntä usein valitsemaan kasvojen hoitoon sopivia tuotteita ja kannan hänelle myös niitä aina tarpeen mukaan. Välillä yllätän hänet ottamalla mukaan kynsilakkaa tai kasvojen hoitoon tarvittavia tuotteita ja sanon, että nyt pidetään kauneushetki. Hän innostuu aina aiheesta. Koskaan ei ole sanonut, että ei kiinnosta, vaan on heti mukana juonessa.
Olen joskus yrittänyt houkutella häntä kasvohoitoon hoitolaan, mutta hän ei enää viitsi lähteä kotoaan kuin pakollisille asioille. Kun hän ei lähde, niin päätin viedä kasvohoidon hänen luokseen. Kun itse rakastan kaiken maailman savi- ja mutanaamioita, niin ajattelin yllättää hänet turvenaamiolla. Sanoin, että nyt laitetaan sulle sellainen naamio, että kasvosi on sen jälkeen pehmeä kuin vauvan pylly. Tällä kertaa nappasin mukaani Sõsar Sacred Forest Peat Maskin. Tämä on yksi mun suosikkituotteeni. Kun olen itse tätä käyttänyt, niin se on jättänyt kasvoilleni moneksi päiväksi ihanan pehmeän tunteen. Kirjoitin aiemmin tuotteesta täällä.
Äidilläni on ikäänsä nähden todella hyvä iho. Hänen kasvoistaan näkee, että hän on hoitanut ihoaan hyvin.
kasvohoito äidille - 1
Tällainen ihana nainen naamion alle piilotui. Naamio annettiin vaikuttaa 10 minuuttia. Tämän jälkeen vielä levitin hänen kasvoilleen kosteuttavan naamion, laitettiin silmille silmänaamio vaikuttamaan, jonka jälkeen vielä hoidettiin silmien alueen ihoa sekä levitettiin kasvoille kosteusvoide.
Hoidon jälkeen kysyin äidiltäni, että miltä tuntuu. Tuossa iässä vastaus on rehellinen eli enää ei ole tapana suodattaa mitään "no en minä tässä nyt mitään huomaa". Nauratti kovasti äitini rehellinen vastaus. Tosi asiassa hän tykkäsi tästä puolen tunnin hemmottelusta.
kasvohoito äidille - 1 (1)
Joskus ollaan hoidettu kynsiä. Nainen on nainen, vaikka ikää tulisi. Pieniä asioita ehkä itselle, mutta isoja asioita vanhukselle.
äidin kynnet
Mielestäni on kiva joskus tehdä äidin kanssa jotain tällaisia juttuja. Kun tietää, että toinen tykkää tällaisesta ja itse hän ei kuitenkaan osaisi enää hoitaa itseään tällä tavalla.
Pidetään vanhuksista huolta myös henkisellä tasolla. Pieni asia minulle, mutta iso asia äidille.
Tuote saatu testiin blogin kautta. 
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.