keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Vitamiineja mehuista ja marjoista

Kaivan mehulingon kaapistani kerran viikosta ulos. Rakastan raakamehuja ja tälläkin kertaa tein mun suosikkiani eli vihermehua. Muistan kuinka epäillen ensimmäistä kertaa maistoin vihermehua ja mietin, että miltä se voikaan maistua. Eniten ehkä jännitin varsisellerin makua, mutta se yllätti mut positiviisesti ja rakastuin siihen heti. Kun olen vielä oppinut huomaamaan sen, että miten vihermehut ja smoothiet vaikuttavat mun elimistööni, niin olen oppinut niitä rakastamaan entistä enemmän. Olen saanut jopa mieheni juomaan näitä mun sekoituksiani ja se on paljon se.
Suosikkimehuuni tulee omenaa, pinaattia, lehtikaalia, varsiselleriä ja inkivääriä. Näitä aineita löytyy mun jääkaapistani aina.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tämä terveyspommi vaikuttaa myös ihon kuntoon positiivisella tavalla. Iho alkaa hehkumaan.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kirjastamme Supersmoothiet - mangosta mustikkaan löytyy myös mehujen ohjeita.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kun eilen kuvasin takapihalla mehuja ja raaka-aineita, tuli tämä orava-herra katsomaan, että olisiko hänellekin jotain. Minulla on hieman viha-rakkaussuhde häneen. Hän on suloinen kaukaa katsottuna, mutta siitä olen eri mieltä, kun herra koittaa välistä tulla sisään. Otamme välillä yhteen oikein kovastikin.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ostin myös tämän kesän ensimmäiset kotimaiset mansikat. Nautin niitä ulkomaalaisten vadelmien ja mustikoiden kanssa. Olen niin koukussa kaikkiin näihin. Onneksi nämä herkut eivät ole pahimmasta päästä
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nyt alkaa kohta olemaan marjojen ja vihannesten parasta aikaa. Joten nautitaan luonnon antimista ja otetaan niistä kaikki ilo irti.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.