sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Bloggaamisesta 11 vuotta

Huomenna tulee kuluneeksi 11 vuotta siitä, kun kirjoitin ensimmäisen blogitekstini. Harmittavaa on se, että blogialusta, jota silloin käytin on jäänyt jo historiaan ja ensimmäiset tekstini on jo haudattu blogien hautausmaalle. Viime vuonna kirjoitin pientä historiaa bloggaajaurastani eli mistä kaikki alkoi ja miten ollaan tultu tähän päivään. Tuo kirjoitus löytyy täältä.

Tänään nautimme 11-vuotiskakkua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeisen vuoden aikana on taas tapahtunut paljon asioita blogiurallani. Pari asiaa mainitakseni edellisen vuoden tekstiini on se, että avasimme viime elokuussa Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian kanssa yhdessä youtubeen vblogikanavan Tädit tubettaa. Kanavallamme puhutaan välillä vakavistakin aiheista ja välillä hassutellaan.
Toinen suuri muutos tapahtui kesäkuun alussa, jolloin blogini siirtyi Apu lehden alle. Aiemmin olen aina kirjoittanut omalle blogipohjalleni. Joten lähdin mukaan mielelläni kun pyydettiin.

Päivän helmiä eivät ole saamasi kohteliaisuudet, eivätkä palautteet, vaan se ilo, jota olet kylvänyt ihmisten elämään. Tämän mietteen olen kirjoittanut facebook-sivulleni 24.7.2011 eli viisi vuotta sitten ja sama pätee tähänkin päivään.

Kiitän ihania lukijoitani, joista monista on vuosien aikana tullut minulle ystäviä. Ilman teitä lukijoita ei olisi minun blogiakaan. Kiitos ihanista kommenteista ja kannustuksesta silloinkin kun omat voimavarani on meinannut ehtyä. Kiitos kun olette pysyneet rinnallani. Halataan kun tavataan, vaikka ruuhkabussissa, niin kuin on joskus käynytkin. 

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.