tiistai 12. heinäkuuta 2016

Harrikkatyypit liikenteessä

Elämän parasta antia on arjen pienet asiat. Meidän taloudessa eletään erilaisesti aikataulutettua arkea eli miehen kaksivuorotyö aiheuttaa sen, että viikonloput eivät ole aina viikonloppuja, eikä pyhät pyhiä ja taas toisaalta viikolla hän voi viettää vapaapäiviä.  Yhteiset hetket otetaan sitten silloin kun on yhtä aikaa vapaata.
Viime viikonloppuna sitten miehellä oli ollut aamuvuoro ja ajattelimme, että siinä ehtiin sitten vielä hänen töiden jälkeen kehitellä jotain yhteistä. Päätimme lauantaina ottaa prätkän allemme ja lähteä Porvoon Emäsaloon. Mies oli käynyt jokin aika sitten katsastamassa valmiiksi paikan ja päätti näyttää paikan kauneuden myös minulle. Hienosti ajateltu eli antaa vaimolle elämyksiä. Mies tietää, että minä arvostan luontoa ja sen kauneutta.
Vanha pariskunta on tässä valmis lähtemään matkaan. Helsingistä ajaa prätkällä Emäsaloon noin tunnissa.
Harley Davidson - 1 (1)
Minä en koskaan valokuvaa ajellessamme, mutta loppumatkassa hiljaisella tiellä tein poikkeuksen (istun siis kyydissä) ja otin vauhdissa elämäni ensimmäisen prätkäselfien. Tosin joutui kyllä pitämään kännykästä kiinni, jotta ilmanpaine ei vaan olisi napannut kameraa kädestä.
Harley Davidson video - 1
Olimme keittäneet kahvit kotona, mutta unohdimme ottaa mukaan maidon, joten pysähdyimme Byaboden kyläkauppaan, joka sijaitsi Emäsalossa. Ihana idyllinen pieni kauppa, jossa oli pieni kahvila ja kirjasto. Kuulemma tämä rakennuksessa on ollut aikoinaan kyläkoulu. Ihana kauppa ja ihana oli kaupan omistajakin.
Harley Davidson - 1 (2)
Kaupalta oli vain kivenheitto kohteeseen. Valehtelenkohan kauheasti, jos sanon, että olimme Stornässudden nimisellä alueella? Toivottavasti en. Perille päästyämme otimme kahvit ja tykötarpeet esiin ja nautimme eväät.
Harley Davidson - 1 (5)
Matkaan tarttui kahvin kanssa gluteenittomia mustikka-rahkapullia, ne maistui molemmille.
Harley Davidson - 1 (3)
Mansikoitakin ostin mukaan kaupasta.
Harley Davidson - 1 (4)
Pois lähtiessämme ilmassa oli hieman sateen tuntua. Meidän piti sitten naamioitua hieman sadetta ja tuiskua vastaan.
Harley Davidson - 1
Teemme usein töiden jälkeen tällaisia pieniä retkiä. Jos ei omista prätkää, voi tällaisia retkiä tehdä myös patikoiden. Puhun luonnossa olemisen puolesta usein ja itse saan tällaisista hyvät energiat.
Tein retkestämme pienen videonkin Tädit tubettaa -kanavallemme.


Ihanaa viikkoa. Itselläni viimeinen työviikko ja sitten pääsen vapaalle päätöistäni ja keskityn pari viikkoa muihin töihin. Kuun vaihteessa pääsen ehkä vähän irtaantumaan kaikista töistäni.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.