lauantai 16. heinäkuuta 2016

Kerro minulle jotain hyvää

Tuntuuko siltä, että välistä olisi hyvinkin puhdistavaa itkeä kaikki maailman surut yhdellä kertaa? Jos tuntuu, niin mulla on vinkki, että miten se onnistuu. Nyt pyörii leffateatterissa leffa Kerro minulle jotain hyvää ja sen avulla varmasti voi itkeä samalla elokuvan tarinaa ja myös muutkin maailman murheet menee sitten samoilla itkuilla.

Kun tämä elokuva tuli teattereihin alkoi joka suunnalta kuulumaan, että tässä leffassa on itkuvaroitus. Työkaverini kanssa päätettiin lähteä katsomaan tuo leffa. Varasin meille liput viime viikolla tämän viikon näytökseen. Jokainen kaveri, joka on käynyt katsomassa leffan ovat sanoneet, että tämä leffa avaa kyynelkanavat.

Kun itku puhdistaa, niin tämähän tekee vain hyvää. Itku lievittää stressiä, joten kannattaa kokeilla myös stressin lievitykseen.

Kerro minulle jotain oikein hyvää - 1 (1)

Finnkino oli hienosti varautunut myymään myös nenäliinoja, jos ei satu tulemaan mukaan.

Kerro minulle jotain oikein hyvää - 1 (2)

Kerro minulle jotain oikein hyvää - 1 (3)

Varauduin aurinkolaseihin, jos alkaisi silmämeikit leviämään. Pois lähtiessään voi helposti sitten piilottaa levinneet meikit lasien taakse.

Kerro minulle jotain oikein hyvää - 1 (4)

Elokuva oli osiltaan hauska ja sitten loppua kohden alkoi se itkuosuus. Jossain kohtaa leffan mietin, että jos en olisi itkenyt, niin olisin naurattanut. Voi rakkaus mitä se saakaan ihmisessä aikaan.

Elokuva kertoi miehestä, joka neliraajahalvaantui elokuvan alussa ja hän sai omahoitajakseen nuoren kauniin naisen. Nainen mursi tiensä hänen sydämeen. Mies oli aluksi hyvin "kylmä" hoitajaansa kohtaan, mutta lopulta nainen vei hänen sydämensä. Kuitenkin elokuva oli myös traaginen. En viitsi kertoa miten elokuva päättyy, jotta en pilaa teidän elokuvailtaa. Elokuva oli muistutus siitä, että elämässä pitää elää hetkessä. Elämä on tässä ja nyt. Elämää ei saa uusintana takaisin.

Elokuvan pääosissa olevalla naisella on ihana vaatetyyli. Hän pukeutui värikkäästi ja oli hän omasi ihanan energisen luonteen. Kaikkeen sitä kiinnittääkin huomiota elokuvaa katsellessaan.

Ihana leffa ja suosittelen ehdottomasti tätä leffaa kaikille, jotka haluavat katsoa jotain romanttista. Jotenkin voisi verrata, niin  tämä oli ehkä tämän vuosituhannen uusi Love story. Olen sitä elokuvaa meinaan itkenyt varmaan yhtä paljon jo vuosikymmeniä. Aina uudestaan ja uudestaan. Tämä tuntui samalta. Menkäähän katsomaan, jos haluatte kokea rakkautta ja tunteita.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.