tiistai 26. heinäkuuta 2016

Korkesaari go - peleistä parhain

ävimme viikonloppuna Korkeasaaressa ja tuli mieleeni sellainen juttu, että kun emme mieheni kanssa pelaa PokemonGo-peliä, että tämän rinnalle voisi alkaa kehittelemään erilaisia pelejä. Heti ensimmäisenä tuli mieleeni, että mitäpä jos kokeilisimme vaikka KorkeasaariGo-peliä?

KorkeasaariGo voisi olla aika kova juttu. Siihen voisi kehitellä vaikka, että mitä enemmän onnistut kuvaamaan eläimiä, sitä korkeammat pisteet saat. Jos saat eläimestä erikoisen kuvan niin pisteet vaan kasvavat. Korkeasaaressa pystyy myös keräämään liikuntapisteitä. Näin saadaan PokemonGo:n tavoin ihmiset liikkeelle. Joidenkin eläinten kohdalla voisi saada hyvinkin liikuntaa, kun yrittäisi tavoittaa niitä ulkoota, sisältä, ulkoota, sisältä. Mitä enemmän joutuisi tekemään töitä kuvan eteen sitä suuremmat pisteet tulisi lopulta onnistuttua.

Meidän KorkeasaariGo onnistui ihan hyvin, vaikka emme vielä pisteyttäneetkään kuvia, joita onnistuin nappaamaan.

Tiikeri oli ylväästi ylähyllyllä poseeraamassa, joten hänestä sai otettua upeita kuvia suhteellisen helposti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lumileobardi oli väsähtänyt ja varmasti kuumissaan, joten hänestä oli hieman vaikea ottaa kuvaa. Leobardin sijainti asetti omat haasteensa kuvan ottamiselle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaukana on ne ajat, jolloin apinoita oli Korkeasaaressa pilvin pimein. Tällä hetkellä linnassa näkyi vain kolme apinaa. Kaksi niistä poseerasi juuri sopivasti ikkunan takana. Joten niistä sai napattu muutaman onnistuneen otoksen. Voi tuota apinan kättä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapsilla oli hauskaa ikkunan takana, kun apinat olivat ihan melkein käsin kosketeltavissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karhuherra käveli hermostuneen oloisena ja tarkkaili jokaista tarhan oviaukkoa vuoron perään. Taisi olla ruoka-aika lähellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Strutsit olivat kenguruiden kanssa samassa tarhassa. Kengurut pysyivät piilossa, joten heitä en päässyt kuvaamaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän riikinkukkoherran kanssa odottelin pitkään, että olisi alkanut esittelemään pyrstöään. Kuitenkaan hän ei ollut sillä tuulella. Jonain päivänä vielä niin nappaan kuvan riikinkukosta, joka pörhistelee sulkiaan. Siitä voisi varmasti saada ainakin 100 pistettä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä variksella ei varmasti olisi ollut mitään pistearvoa, mutta tuo puu oli kuin suoraan Hitchcockin leffasta. Jotenkin niin karun ja pelottavan näköinen. Kuitenkin samalla myös niin kiehtova.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun olimme olleet reippaita ja kävelleet saaren ympäri, niin lopuksi palkinnoksi reippaudesta ostimme jätskit. Jos olisimme pelanneet peliä, niin tästä olisi varmaan viety pois jo ansaittuja pisteitä.

korkeasaari - 1 (1)

Vesibussilla sitten suuntasimme kotia kohti. Meillä oli kiva päivä ja bongasimme kivasti eläimiä ja näin saimme KorkeasaariGo pelin käyntiin. Suosittelen kokeilemaan tätäkin peliä. Korkeasaari voisi alkaa kehittelemään softaa puhelimeen, tästä tulisi varmasti menestys.

korkeasaari - 1 (10)

PokemonGo taisi toimia jopa Korkeasaaressa, olimme huomaavinamme myös oikeita pelaajia sielläkin. Hyvä lajihan sekin, koska sillä saadaan ihmiset liikkumaan.
Kannattaa kuitenkin antaa mahdollisuus myös KorkeasaariGo:lle. Varmasti ihan hyvä peli tämäkin, jos tätä vähän kehitellään eteenpäin. Seuraavaksi varmaan kokeilemme LinnanmäkiGo:ta, mitä karmivampi laite sitä enemmän pisteitä. Jee.

Mitäs luulette, että olisiko tällaiselle pelille kysyntää?

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.