keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kynnet on taas teroitettu

Kävin teroittamassa kynteni taas BeArt studiolla Jana Banarin käsittelyssä Tapiolassa. Upeat kynnet taas teroitettiinkin. Tälläkin kertaa kävi niin, että annoin Janalle sanattomia signaaleja siitä, että mitä haluan tällä kertaa. Olin pukeutunut valkoiseen pitsipuseroon ja sanoin, että haluaisin vaaleaa väriä ja ehkä vähän timantteja.
Välillä käy niin, että värikkään ajanjakson jälkeen tulee vähäksi aikaa hyvin hillitty olotila. Tällä kertaa tuli juuri sellainen fiilis, halusin vaaleaa.
Kynnet saivat helmiäisvaalean pohjan ja Jana maalasi jokaiseen kynteen kukkakuviot ja lisäsi kukkien keskustaan yhden timantin. Sain siis taas mitä tilasin .
Be Art Studio 2 - 1 (1)
Juteltiin juuri töissä erään työkaverin kanssa siitä, että kuinka useimmat naiset piilottelevat kynsiään ja käsiään. Olen joskus kertonut, että olin aiemmin itsekin sellainen. Sitten päätin, että nyt saa loppua käsien piilottelut ja aloin huollattamaan kynteni. Janan luona olen käynyt muistaakseni noin reilun kolme vuotta. Hän on yksi Suomen huippuja, enkä hevillä pois vaihtaisi.  Tälläkin kertaa kynnet oli sellaiset mitä halusin.
Be Art Studio 2 - 1
Janan kanssa kahden tunnin aikana jutellaan vähän kaikenlaisista asioista. Ihana Jana ja ihanat kynnet. Viikon ajan kynnet ovat keränneet ansaittua huomiota. Kauniit kynnet kyllä huomataan.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.