keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Listaus aikuistubettajista

Usein erilaisissa tilaisuuksissa on tullut puhetta siitä, että mistä löytää aikuistubettajat? Aikuiset hukkuvat suureen massaan. Tästä syystä olen muutaman kerran pyytänyt aikuisia ilmiantamaan itsensä ja oman kanavansa minulle, jotta voisin tehdä listauksen, mistä meidän kanavat löytää. Nyt aikuistubettajat listaus löytyy blogistani. Näin on helpompi löytää itselleen aikuisia seurattavia youtubesta.

aikuistubettajat - 1

Kuvassa: Kati (Hellapoliisi), Heli V (Naisellisia yksinpuheluita), Pia (MammaPia), Mikko Silvennoinen (Alaston tuottaja) sekä Maiju ja Tiia (Tädit tubettaa) kanavilta.
TÄDIT TUBETTAA (oma kanavamme)

Ensiksi otan oikeudekseni esitellä oman kanavamme. Meillä on Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian kanssa yhteinen Tädit tubettaa kanava, jossa puhumme välillä asiaa ja välillä ihan aiheen vierestä. Välillä olemme hauskoja ja välillä me vaan ollaan aikuisia. Kanavamme täyttää ensi viikolla vuoden. Tätikanavan lisäksi ylläpidän Pinkit korkokengät kanavaa. 
Vuonna 2016 me aikuisetkin olimme mukana Tubecon tapahtumassa.
Ajattelin listata noin 40-vuotiaita tubettajia kanavat yhdelle listalle. Koitan päivittää listausta jatkossakin, joten saa edelleenkin ilmiantaa kanavia. Jos et osu ikäsi puolesta tähän kastiin, mutta tunnet sielultasi olevasi lähellä sitä, niin voi ilmiantaa silloin myös itsesi listalleni.

AIKUISTUBETTAJIA 40+ (tai vähän allekin, jos on aikuismielinen)

Alaston tuottajaTubecon 2016 -tapahtuman vastaavan tuottajan Mikko Silvennoisen kanava. Mikon tontille kuuluu päälavan show ja sen tarina. Tavoitteena Mikolla on, että lavalla nähdään.

Amppu rulaa
Kaikkea maan ja taivaan väliltä. Bändihaastatteluja, keikkoja, haasteita ja pohdintaa elämästä.

Anin kanssa
39 -vuotiaan freetoimittajan videopäiväkirja elämästä, ilmiöistä ja erilaisista sattumuksista.

Anna Vantaalta on nelikymppinen, museoalalla työskentelevä aikuistubettaja. Vlogissa voit seurata Annan elämää ja hyväntuulista jutustelua mm. mekoista, aikidosta, tanssista, museojutuista ja Vantaasta.

Anssi tekee videoita omista päivistään ja asioista, joita tulee vastaan.  Hän on naimisissa ja hänellä on kaksi poikaa. Anssi testaa uusia juttuja, laitteita ja lajeja.

Hanna Pakarinen Channel
Hanna Pakarisen virallinen youtube-kanava. Aikuisten asioita nohevalla Etelä-Karjalaisella asenteella. Artistin arkea ja takahuone"glamouria". Saattaapa joskus joku tuttukin vilahtaa kuvassa.

Heidin vlogi
Elämästä, ihmisistä, haaveista, työstä, aikuisopiskelusta ja harrastuksista. Introvertti äiti +30-v vloggaa ja ihmettelee elämää.

Heli Järvenpää
Viestintäpäällikön vinkkejä viestintään ja markkinointiin sekä videoita sekalaisista kiinnostuksen kohteista.

Hellapoliisi
Hellapoliisi-ruokasaitin ylläpitäjä, yrittäjä, neljän lapsen äiti. Jalat tukevasti maassa, mutta pää pilvissä. Kanavalla pääasiassa on ruoka ja ruoanlaitto sekä kaikki mitä siihen kuuluu. Jälkiruoat, perinteiset herkut, pienellä twistillä. Reseptit ovat helppoja, nopeita ja lähes kaikki raaka-aineet löytyvät suomalaisesta lähikaupasta.

Heli VFeminine Soliloquies kanavallaan viittäkymppiä lähestyvä Heli puhuu monista naisen elämään liittyvistä asioista.

Ihmemutsi
Ihmemutsi on reilusti alle nelikymppinen, mutta kokee kuuluvansa kastiin. Hän tekee videoita minimalistista, erityislapsiperheen elämästä, naisena olemisesta ja vaikka mistä
muusta.

Iriz Silander
Iriz bloggaan minua inspiroivista asioista, kuten äitiydestä, hyvinvoinnista, muodista ja sisutuksesta. Iriz on toimittaja ja juonta ja ottaa kameran mukaan joka paikkaan.

Jalmari Siili
Jalmari Siili kuvailee mitä mieleen sattuu tulemaan eli ei kuulemma luultavasti mitään loputtoman järkevää.

Janita K
Janita on pikkasen päällle 30-vuotias, pohjanmaalla asuva kahden lapsen äiti. Vloggaa arjesta ja aiheita on laidasta laitaan.

Jan vloggaa
Speed, attitude, good food and a bit of traveling / vauhtia asennetta, hyvää ruokaa ja vähän matkailua.

Katin asiat
Kati esittelee videoillaan perheen elämää. Viikon varrelta videoilla hän kertoo ihanan rauhalliseen tapaansa viikon tapahtumista.

Katja Puhakka
Vanhempana yksin / lapsiarkea / sisustusta / äidin omaa aikaa / haasteita / leivontaa

Kranttu Tanttu
Kanava kertoo perheen omakotitalon rakennusprojektista. Asioita opetellaan kantapään kautta ja ratkaisuja tehdään niin järjellä kuin tunteellakin. Rakennusmatkalla haastatellaan paljon vastaantulijoita. Aina ei jaksa rakentaa, joten asiaa on myös raksan vierestä.

Krisse K
Krisse K on 40+ äiti-ihminen, joka sanoo yrittävänsä olla hyvä ihmine, mutta omasta mielestään ei aina onnistu siinä täydellisesti. Innostuu välillä kodista ja sisustamisesta, välillä pihasta ja puutarhasta.  Vähän kaikkea elämää Krissen kanavalla.

Lanttimatkat
Tamperelainen pariskunta matkustaa, herkuttelee ja nauttii elämästä.

MammaPiaPian videoblogi kertoo 40+ naisen elämästä. Hän tekee iloiselle otteella videoita itseään kiinnostavista asioista, esim. helpoista ruokaohjeista ja suosikeista sekä minun päivistäni ja kaikenlaisesta elämääni liittyvästä.

MinnismiMiNNiSMi päivässä pitää mielen iloisena ja avoimena. Postiivisita energiaa kanavan täydeltä.

Mikko KalliolaMikon elämäntehtävä on herättää kuolleista ihmisiä. Hänen taisteluareenansa on suomalaiset yritykset. Kanavan avulla hän välittää ajatuksia unelmien tavoittelusta, markkinoinnista, työstä innostumisesta ja ajatuksista jotka ovat auttaneet häntä havahtumaan.

Movielunatic
Hannu on eräänlainen kansantaiteilija! Videoita kuudelta eri vuosikymmeneltä ja kahdelta eri vuosituhannelta! Kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä! Myös Super 8 kaitafilmi materiaalia! Hannu on kuvannut 92% ja editoinut 100% kaikista lataamistaan videoista.

Pastorific
Vajaa nelikymppinen nuorisopastori, joka vlogaa papin elämästä ja nuorten kanssa toimimisesta. Videot on pitkälti My Day tyyppisiä, vaikka aina välillä saattaa tulla jotain ihan muutakin, mikä nyt sattuu pitämään papin virkeänä.


Pauliina MäkeläPauliina tubettaa ja liveraportoi sosiaalisesta mediasta, mediakasvatuksesta, uusista ammateista sekä ajannkohtaisista ilmiöistä.

Peggyn Pieni Punainen keittiöPeggyn pieni punainen keittiö-ruokablogissa loihditaan helppoja kotoisia arkiruokia, brittiläisiä makuja sekä suunnitellaan jo seuraavia juhlia.

Petteri Mikkonen
Kanava on daily vlog -henkinen, eli videoita omasta ja perheeni elämästä.

Petteri Vähäkangas
Petteri on 35v. ja tekee videoita etupäässä matkoista ja erilaisista touhuiluista. Välillä sekaan saattaa sujahtaa videoita oikeastaan mistä aiheesta tahansa. Nyt tekeillä on parhaillaan videosarja kesän matkailuautolla tehdystä Euroopan kierroksesta. Viime kesältä on videosarja Amerikan reissusta. Tämä tehtiin myös matkailuautolla.

Oma tubekanavani, jossa nostan esiin omia asioitani. Gluteenittomat tuotevinkit varmasti tulevat esiin myös kanavallani. Kanavalla puhutaan samoista aiheista kuin blogissani ja pääsette hieman lähemmäksi minua kanavan kautta.

Puuhamies Pete
Puuhis tekee  videoita lasten kanssa reissuista ja muusta puuhastelusta. Lisäksi hän väsäilee videoita harrastuksistaan: geokätköily, drone kopterikuvausta ja luonnossa liikkumisesta. Sekä tekee videoita myös arkipäivän asioista.

Runde
Runde käsittelee erilaisia aiheita ja omasta elämästä kumpuavia asioita. Tekee myös myday-videoita.

Satu kukkaiselämääTällä kanavalla Satu puuhailee pihalla ja puutarhassa. Mukana menossa on puutarha-apulanen Mikki, kultainennoutaja.

Setä tubettaaSetä tubettaa sedällä on paljon mielipiteitä asioista, joista hän tubettaa.

Svlog 
Simo bloggaa rennosti vähän mistä aiheesta milloinkin. (Simo on reilusti alle 40, mutta bloggausaiheet on aikuismaisia).

Tapio Haaja
Tapio 'Tap5a' Haaja. Videointoilija | Geek | Mediamies. Testejä, vinkkejä ja turinointia tekniikasta Suomi-fokuksella.

Tapio Siivola
Tapio on 33-vee liikennelentäjä ja on paljon liikkeessä,näkemässä ja kokemassa uusia juttuja.
Vlogi sisältää tarinoita lentämisestä, lifestailia ja ilmakuvaa, reissaamista sekä kaikkea hauskaa näkemisen arvoista.

Timo KantolaTimon videoilla voi nähdä videoita arkisista asioista, tilanteista ja tapahtumista. Ympäristöasiaa, vegaania ruokajuttua, paikallisia tapahtumia. Eli sitä sun tätä mitä aikamies vm 1962 keksii.

TinyphantazmaTinyphantazma on Suomen Turusta. Hän on asunut pari vuotta Hollannissa ja siellä asuessaan kanava sai alkunsa ja nyt mennään kun töiltä ja elämältä ehditään. Hän tekee vlog henkistäjuttua ja omista kiinnostuksen kohteista videoita.

Tädit TubettaaTädit tubettaa on kahden "aikuisen" bloggaavan naisen kanava. Meitä yhdistää positiivisuus ja elämänilo. Kiinnostuksen kohteet: kauneus, kauneudenhoito, muoti, oma tyyli, ruokavaliokin kiinnostaa.

Toni Nummela
Suomen YouTube-skenen ytimeen sotkeutunut 36-vuotias vloggaaja Tampereelta. Star Wars -fanaatikko. Kahden lapsen iskä.

Tom Brunberg
Tom kertoo vlogissaan matkustamisesta, laskuvarjohyppäämisestä ja etätöiden mahdollistamasta elämäntyylistä ympäri maailmaa.

Uraäidin ruuhkavuodet
Nelikymppisen työssäkäyvän äidin ajatuksia elämästä, jossa on paljon tekemistä ja vain vähän aikaa

Veera R.Sisältö on kuningatar! Vinkkejä sosiaaliseen mediaan, bloggaamiseen ja sisältömarkkinointiin bloggaajille ja yrittäjille.

Velogi
Velogi kanava on pyöräilystä kiinnostuneille. Videolla ajellaan pyörälenkkejä, myös huolletaan pyöriä ja testataan varusteita ja tarvikkeita.

VideoneuvosVideoneuvos auttaa tubettajia tavoittamaan yleisönsä ja menestymään YouTubessa.

Viltsu1975
Viltsun kanava  käsittelee  hänen joka päiväistä  elämää. Kanavalta löytyy ruokavinkkejä, haitarinsoittoa, vanhoja autoja, erilaisia tapahtumia, satujen lukua, eläimiä eli kaikkea laidasta  laitaan.

Äiti YrittääÄiti Yrittää blogi kertoo perhe-elämän ja yrittäjyyden yhteensovittamisesta, matkailusta, lasten tarvikkeista ja vaatteista, puutarhanhoidosta, ja sisustamisesta sekä kaikesta ihanasta mitä eteeni tupsahtaa.
minni salminen - 1
Kuvassa allekirjoittaneen kanssa Minni Salminen (Minnismi).
Päivitän tarpeen mukaan kanavia listalle. Koska linkityspyyntöjä tulee paljon, en nosta kaikkia listalle.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Moi! Täs ois vielä yks! :)

  https://www.youtube.com/channel/UCroVOYw7DgNJJ-BU1R7UXCQ

  Teen videoita mun päivistä ja asioista, joita tulee vastaan. Oon naimisissa, mulla on kaksi poikaa ja tykkään testata uusia juttuja/laitteita/lajeja. Ensimmäisessä videossa kerron enemmän itsestäni: https://www.youtube.com/watch?v=4ubZUOjNJ1M

  VastaaPoista
 2. Hei! Tässäkin vielä yksi lisää.
  KRANTTU TANTTU: Kanava kertoo perheen omakotitalon rakennusprojektista. Asioita opetellaan kantapään kautta ja ratkaisuja tehdään niin järjellä kuin tunteellakin. Rakennusmatkalla haastatellaan paljon vastaantulijoita. Aina ei jaksa rakentaa, joten asiaa on myös raksan vierestä.
  https://www.youtube.com/channel/UCfeHDKWlb3MVZMcep1ivBiw

  VastaaPoista
 3. Moikka Maiju! Jos vielä mun kanavan lisäisit listalle, kiitos.
  Janita K: Janita on pikkasen päälle 30-vuotias, pohjanmaalla asuva kahden lapsen äiti. Vloggaan mun arjesta, videolle tallentuu asioita laidasta laitaan.
  https://www.youtube.com/channel/UC7YABhuFcZe8PsdDR-siT_w

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.