keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Mä tanssin hullun lailla

Mä tanssin hullun lailla, koko illan, koko yön. Mä tahdon heilua, mä tahdon keinua, kunnes ennätykset lyön. Näillä sanoilla laulaa Matti ja Teppo otsikossa mainittua biisiään.
Viime viikkoina mulla on pyörinyt yksi asia päässäni. Se on se, että olen menossa Tubeconiin. Minulla on sellainen vika, että pääni vilisee koko ajan ideoita. Kun saan idean, se pitää päästää valloilleen. Niin tälläkin kertaa. Menin heittämään idean, joka liittyy tanssiin. Nyt on sitten suunnitelmat aikuistubettajien tiimoilta erääseen tanssiesitykseen Tubeconissa ja kaikista huolestuttavinta on se, että itse heitän tällaisia ideoita enkä edes osaa tanssia.

Naurattaa kovasti. Mä olen juuri tällainen. Ideaa tulee päästä kuin pienestä kylästä. Aina vasta jälkikäteen mietin, että miksi ei välillä voi pitää suutaan kiinni ja olla koko ajan joka paikassa suuna ja päänä.

Menisiköhän se meidän tanssijuttu jotenkin näin? Kas näin heiluu mekko, mekko heiluu näin.

ilo kumpuaa sinusta - 1 (4)

Hymyä huuleen ja mekko heilumaan.ilo kumpuaa sinusta - 1 (3)

Löysin tämän mekkoni vaatekaapistani ja mietin, että miten mä olinkaan  unohtanut tämän mekon olemassaolon. Ostin mekon viime vuonna kädentaitomessuilta. Mekko on Carla Country Cottagen desingn-mekko. Yksi kauneimpia mekkoja mitä omistan. Tässä ei edes haittaa se, että se on musta. Mustakin on kaunis väri.

ilo kumpuaa sinusta - 1 (2)

Voin paljastaa, että se tanssi ei ole ollenkaan tämän suuntaista. Kannattaa tulla Tubeconiin katsomaan, että millaisen tanssin saamme aikaiseksi. Toivottavasti koreografia onnistuu hyvin ja biisin askeleet oppii. Biisi on siis valittu, mutta harjoitukset on vielä kesken. Pitäisi haalia myös mukaan muutama tanssija lisää, kunhan vaan ehdin loman alettua keskittymään tähän asiaan. Aikuistubettajat siis mulle saa laittaa viestiä, jos haluaa mukaan meidän tanssiesitykseen, kerron siitä lisää mielelläni.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.