lauantai 9. heinäkuuta 2016

Nainen sinä olet ihana

Ihana Nainen on mielentila, hyväksynnän ja tyytyväisyyden olotila, jonka me ammattikuvaajat tallennamme kuviksi.

Ihana Nainen -elämys on hemmottelua ja sinä olet keskipisteessä. Saat nauttia naiseudestasi samalla kun ammattilaisten huomio on sinussa. Koko elämys tehdään sinun ehdoillasi, me ammattilaiset autamme sinua löytämään parhaan itsesi. Ihana Nainen -elämys on parhaimmillaan voimakas ja merkityksellinen, pitkälle kantava kokemus, josta jää konkreettisia, kauniita muistoja - sinun kauniit kuvasi, ihana nainen!

Noilla sanoilla esittäytyy Ihana nainen tiimi. Tämän tiimin takana on vankka joukko alan ammattilaisia, jotka kaivavat meidän parhaat piirteemme esiin, jos ne on hukannut sydämen sopukoihin. He haluavat näyttää meille naisille, että kuinka ihania me olemme. Itsekin käytän aina sanontaa, että jokainen nainen on ihana.  Olen siis niin samoilla linjoilla tämän ihanan ja positiivisen kauneustiimijengin kanssa.

Ihana nainen päivä - 1

Olin keväällä keskustellut aiheesta, että jos minut stailattaisiin heidän toimestaan. Sitten myöhemmin minulle syntyi kuningasajatus.

Monet varmasti muistavat kun kirjoitin kuukausi sitten ystävästäni Marista ja aiheesta kun "kun nainen menettää kruununsa". Marihan menetti hiuksensa pälvikajun (Alopecia areata) seurauksena. Aihe herätti todella paljon kiinnostusta ja keskustelua. Jutusta tuli nopeasti yksi luetuimpia blogipostauksiani. Saimme Marin kanssa molemmat paljon viestejä ihmisiltä, joita asia kosketti ja monet olivat kokeneet myös samaa. Siitä sitten minulle heräsi ajatus, että mitäpä jos stailauksen kohteena olisikin Mari. Siitä se ajatus sitten lähti. Ajattelin, että Mari ehdottomasti ansaitsee oman prinsessapäivänsä. Itse olen aina nähnyt hyvin kauniina. Sanon aina, että hän on kaunis hiuksilla tai ilman. Hän on kaunis ulkoisesti ja sisäisesti. Ihanan valloittava persoona.

Ihana nainen tiimi pyrkii tekemään Ihana nainen stailauspäiviä noin kerran kuukaudessa. Heidän stailauspäivät löytyvät heidän nettisivuiltaan. Mari sai etukäteen valmistautumisohjeet päivää varten ja kysymyksiä, joiden pohjalta mietittiin tyylisuuntaa ja millainen stailaus tehtäisiin. Heidän stailauspakettiin kuuluu kahden erilaisen tyylin toteuttaminen.

Stailauspäivä Ihana nainen studiolla
Stailauspäivänä studiolla stailistina oli Krista Stenberg ja valokuvaajana Niina Stolt.
Olimme Marin kanssa monta kertaa puhuneet tilanteesta ennen stailauspäivää. Hieman häntä jännitti se, että ei ollut paljastanut itseään ilman peruukkia aiemmin kuin muutamalle lähimmille ystävälleen ja äidilleen. Voi mikä ihana nainen ilman peruukkia sieltä kuoriutuikaan. Melkein teki mieli alkaa heti itkemään. Olimme luvanneet toisillemme, että nyt ei itketä (mua itkettää kyllä melkein joka kerta kun katson hänen kaunista kuvaansa ilman hiuksia, hän on on niin kaunis).

Moneen kertaan kuvauksissa tuli sanat: voi kun sulla on kauniit piirteet, voi kun sun päänmuotosi on ihana, voi kun sulla on ihanat olkapäät. Kaikki näimme hänessä niin valloittavan persoonan ja valloittavan ihanuuden. Ammattilaiset moneen kertaan kysyivät, että "etkö sä todellakaan ole koskaan tehnyt mallinhommia?".  Hänessä on niin paljon karismaa ja malliainesta olisi ihan ehdottomasti.

Kun näin hänet ilman peruukkia ja stailattuna olisi tehnyt mieli itkeä (sanoinkohan sen jo aiemminkin). Hän on niin IHANA NAINEN. Niina sai rennolla otteella varmasti Marin parhaat puolet esiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tätä kuvaa katsoessani tekisi mieli itkeä. Itkeä sen vuoksi, että näen tässä upean naisen ja aivan täydellisen sellaisen.

kaunis nainen - 1 (5)

Ensimmäinen stailaus tehtiin ilman peruukkia. Katsokaa kuinka täydellinen hän on. Ihanasti ripaus punaista teki asuvalinnastakin täydellisen.

Mari kaunis nainen - 1 (3)

Tämä asukokonaisuus kuvattiin myös peruukin kanssa. Upea nainen peruukilla tai ilman, muuta ei voi sanoa

kaunis nainen - 1 (6)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun ensimmäinen stailaus oli tehty. Siirryttiin toiseen. Krista Stenberg loihtii Marille molemmat tyylit ja tässä syntyy jälkimmäinen. Toisessa tyylissä peruukkiin tehtiin pienet letit ja meikkauskin hieman muuttui. Tämän tyylin kanssa todettiin, että saisi tyllistä näköjään myös upean häämekonkin tehtyä.

kaunis nainen - 1 (12)

Sieltähän kuoriutui satumetsän keijukainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun Niina kuvaa Maria, niin minä salakuvaan heitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kaunis nainen - 1 (26)

Ihana Nainen elämyspaketti (hinnat alkaen 290 euroa):
Elämyspakettiin kuuluu ammattilaisen tekemä meikki ja kampaus, tiimin yhdessä tekemä stailaus (yhdistetään omia vaatteita sekä kuvausrekvisiittaa studiolta), upean tyylin kuvaus ammattivalokuvaajan kanssa, koevedokset kuvauksesta (noin 60 otosta, joista pääset valitsemaan suosikkisi), seä 2 kpl itse valitsemiasi tulostuslaatuista tiedostoa tai vaihtoehtoisesti 2kpl 15x20cm paperikuvia. Studiolla on myös tarjolla pientä purtavaa ja tietenkin studion täydeltä naisenergiaa ja rentoa meininkiä.

Tässä muutama valokuvaaja Niina Stoltin ottama kuva Marista. 

_NNI2579-Edit

Valokuva: Niina Stolt

_NNI2739-Edit

Valokuva: Niina Stolt

_NNI2819-Edit

Valokuva: Niina Stolt

Ihana tunteita herättävä ja pysäyttävä iltapäivä koettiin Ihana nainen studiolla.  Toivon, että Mari näkee itsensä kauniina hiuksilla tai ilman, sillä me kaikki näimme hänessä todellakin upean naisen.

Tämä nainen on kaunis sisäisesti ja ulkoisesti, hän on täydellinen nainen. 
Jokainen nainen ansaitsi oman prinsessapäivänsä. Itsekin aloin jo haaveilemaan omastani. Niin ja sanoinkohan jo, että meinasin itkeä? Taisin mä sen sanoa jo kymmeneen kertaan. Päivä täynnä tunnetta, päivä täynnä ihanuutta ja päivä onnellisuuden tunnetta.
Postaus tehty yhteistyössä Ihana nainen tiimin kanssa. 

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.