tiistai 19. heinäkuuta 2016

Sovituskopissa tapahtuu

Jos otetaan tänään vähän kevyempää aihetta jos tänään puhutaan taas vaikka tästä mun vaatehulluudestani. Kun joku asia on päässä, niin se vain on päässä. Niin kuin nyt tämä kuosi on tänä kesänä mieltäni vaivannut.

Valkopohjainen ja sinikukkainen mekko on ollut hakusessa siis jo pitkään. Jossain vaiheessa alkukeväästä kävin Aleksi13:sta ja tämä kaksiosainen pusero-hameyhdistelmä kiinnitti silloin huomioni. Kuitenkin joku pihiyskohtaus sai tämän asukokonaisuuden jäämään vielä silloin kauppaan. Kuitenkin asu on ollut mielessäni ja haku päällä kukkakuvioisen mekon suhteen on ollut kova. Monia sinikuvioisia mekkoja on tullut kevään ja kesän aikana kokeiltua. Ne eivät ole vaan sitten kuitenkaan natsanneet.

Kävin viime lauantaina Aleksi13:sta etsimässä jotain ihan muuta ja taas tämä kokonaisuus minua siellä taas huuteli. Nyt oli hinta tippunut alen johdosta -40 prosenttiin, joten päätin käydä sovittamassa asun. Aiemmin olin tyytynyt vain katselemaan.

Usein kun raahautuu koppiin saakka, niin tuote tarttuu mukaan, jos se miellyttää silmää. Etsintä on siis nyt päättänyt tämän kokonaisuuden osalta. Kun asu on kaksiosainen, niin se on myös monikäyttöisempi kuin mekko olisi ollut. Näin jo mielessäni monta asukokonaisuutta, johon tämän yhdistelen. Uskon, että tein siis hyvät kaupat. Säästin hinnassa puolet ja asu on muunneltavissa moneen kokonaisuuteen. Täydellistä.

sinikukkainen hame - 1

sinikukkainen hame - 1 (3)

Puseron takaosassa on napitus, kiva pieni yksityiskohta.

sinikukkainen hame - 1 (1)

Vaaleahiuksiselle ja sinisilmäiselle juuri sopiva väriyhdistelmä. Kivaa vaihtelua mun mustapohjaisten vaatteiden rinnalle.

sinikukkainen hame - 1 (2)

Nyt pitäisi alkaa lomalla pistää vaatekaappiaan taas uuteen uskoon. Mulla oli jossain vaiheessa periaate, että jos yksi vaate tulee sisälle, niin yksi lähtee. Nyt on taas vähän tullut lipsuttua tästä periaatteestaan. Pitäisi siis oikeasti rankalla kädellä vähän karsia ja laittaa vaatteita kiertoon.

Alennusmyynnit on kivoja ja silloin tulee välistä haettua vaihtelua vaatekaappiinsa.  Alennusmyynnit ovat siis välillä myös hyviä säästökohteita. Nyt sain kaksi vaatetta melkein yhden hinnalla. Pelkkää säästöä siis taas tämä tuhlaaminen.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.