lauantai 16. heinäkuuta 2016

Uusi kampaaja - uusi look

Kun luottokampaaja jää ansaituille mammalomalle iskee ensiksi paniikki, Eve sä et voi jättää mua. Kyllähän se on aina niin, että kun olet löytänyt ihmisen, joka on kanssasi samalla aaltopituudella, niin tuntuu alkuun tuskaiselta ajatuskin hetkellisestä erosta.
Onneksi mun vakipaikastani eli Salon Victoriasta löytyy muitakin huipputyyppejä, joten rohkeasti päätin sitten heittäytyä uuden tyypin vietäväksi. Kun olen tällainen vaihtelun haluinen tyyppi ja aika rohkeakin hiusteni kanssa, tarvitsen kampaajaksi sellaisen, joka on valmis ja rohkea toteuttamaan muutoksia juuri silloin kun niitä haluan.

Töissä napattiin vielä ennen tilanteesta kuva. Hiukset ovat kasvaneet viidessä viikossa niin, että niitä on välistä ollut jo vaikea hallita.

Salon victoria - 1 (6)
Miika kesti ihan hyvin mun jutut parin tunnin aikana, läpäisi siis testin. Omasta mielestäni löydettiin hyvä yhteys ja puheenaiheet. Kun kemia pelaa, niin se pelaa. Joten varmasti siis jatkossakin Miika hoitelee Even sijaistamisen.
Salon victoria - 1

Sanoin Miikalle, että mun kanssani joutuu hieman posettamaan, että Evekin posettaa. Siinä vaiheessa se on vähän niin kuin pakko, koska tuo Evekin posettaa.

Salon victoria - 1 (2)

Olin todella tyytyväinen. Hiukset saivat helmiäissävyn ja leikkaus onnistui täydellisesti.  Nauratti kun alkuun kerroin Miikalle, että olen hyvin tarkka siitä ja tästä ja inhoan hiuksissa sitä ja tätä. Ajattelin, että nyt taitaa iskeä stressi, kun oon niin vaativa asiakas. Mielestäni pitää kertoa selkeästi mitä haluaa, niin sitten voi saada sitä mitä haluaa. Eikä meillä sitten ollut kuitenkaan mitään hätää. Mallista tuli täydellinen ja juuri sellainen, mitä toivoinkin ja väri oli upea.

Salon victoria - 1 (4)

Salon victoria - 1 (7)

Tällä siis mennään ensimmäinen lomakuukausi.

En ole varmaan muistanut hehkuttaa sitä, että mulla alkaa loma. Palaan "puikkoihin" taas vasta kuuden viikon päästä eli elokuun ihan viimeisinä päivinä. Vietän ensiksi kaksi viikkoa palkatonta lomaa päätyöstäni, alan valmistelemaan seuraavaa kirjaamme, jonka teen yhdessä Hellapoliisi Katin kanssa. Siitä joskus syksyllä ehkä lisää. Tuota hommaa voi tehdä onneksi ihan missä vaan, vaikka puistossa läppärin kanssa.

Blogi ei kuitenkaan hiljene edes lomani aikana. Saatan kuitenkin pitää välipäiviä, mutta jatkan kirjoittamista lomallakin.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.