tiistai 5. heinäkuuta 2016

Värikäs kuin papukaija

Voi kuinka rakastankaan vaatteita ja niiden sekä asusteiden kanssa leikkimistä. Usein käy niin, että kun ostan jonkun uuden vaatteen niin mietin jo ostovaiheessa valmiiksi, että löytyykö jotain mihin sen  yhdistän. Niin kävi tälläkin kertaa. Kävin lauantaina Helsingin asematunnelissa Intianbasaarissa, jossa en ole käynyt vuosiin. Ajattelin, että katsastan kesämekkovalikoimaa. Sieltä löysin tämän ihanan mekon, jota tietenkin oli vain yksi kappale rekissä. Mukaanhan se lähti. Muistin heti, että mulla on papukaijakorvikset, joissa on vähän samaa värisävyä ja muistin viime kesänä ostamani laukun. Nämä sopivat mekon kanssa täydellisesti. Siitä se ajatus taas sitten taas lähti.
Kun vettä satoi maanantaiaamuna kuin aisaa, niin mikäs sen parempi onkaan kuin pukeutua vähän värikkäämmin. Tuntuu heti paljon piristävämmältä mielikin.
Värikäs kuin papukaija - 1
Mekko, jonka ostin oli tällainen vähän ysärityylinen eli siinä on musta mekko-osa ja kukallinen viittamainen osa sen päällä. Jos olisin ollut oikein räväkkä, niin olisin yhdistänyt asuun värikkäät kengät. Nyt päätin ihan vähän hillitä itseäni. Keltaiset kengät olisi ollut kyllä aika rohkea veto. Harmi kun mun keltaisista kengistä oli korkolaput vähän kulahtaneet, jouduin tyytymään mustiin.
Värikäs kuin papukaija 2 - 1 (1) 
Tästä näkee tätä viittamaista kukallista liehuketta, että miten se asettuu mekon päälle. Pidin töissä kyllä mekon päällä pitkähihaista mustaa neuletta, koska en halua olla hihattomissa mekoissa enää muualla kuin kotona. Ikä tekee tehtävänsä ja haluaa ehkä enemmän peitellä, kuin esitellä. Väriä saa kyllä ja pitääkin olla mun asuissani.
Värikäs kuin papukaija 2 - 1 (2)
Lähikuvaa tästä viime kesänä Rodokselta ostamastani laukusta. Tätä laukkuostosta en ole katunut hetkeäkään. Muistan kuinka kävin laukkua katsomassa monta kertaa ja viimeisenä päivänä kävin sen sitten ostamassa. Ihanat värit laukussa ja tämä laukku tuo hyvää mieltä ainakin minulle.
Värikäs kuin papukaija 2 - 1
Kun aamulla satoi, niin valitsin päivääni sateenvarjon, joka sopi asuuni. Olen sateenvarjofriikki ja omistan varmaan 10 erilaista sateenvarjoa. Yhdistelen sitten sadepäivän asuuni juuri silloin sopivimman varjon. Minua ainakin piristää nämä kauniit sateenvarjot sadesäällä. Toivottavasti myös kanssaihmisiä ympärilläni.
Värikäs kuin papukaija 2 - 1 (3)
Työkaverit välillä ihmettelee, että miten mulla löytyy asuun kuin asuun aina sopivat asusteet. Johtunee siitä, että minulla on paljon koruja, huiveja ja laukkuja. Ostan niin saman tyylisiä juttuja, että asuja ja asusteita on vaan helppo sitten yhdistellä toisiinsa.
Miten itselläsi? Saako väriä olla asusteissasi? Vai menetkö turvallisella värisävyllä?
Aurinkoa ja väriä päiväänne.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.