lauantai 27. elokuuta 2016

Elämänrakastaja rakastaa pieniä asioita

Kävimme eilen Vanhalla Raumalla ja olin ohittamassa erään liikkeen näyteikkunan siihen enempää huomiota kiinnittämättä. Päätin kuitenkin ylittää kadun ja käydä katsomassa näyteikkunaa tarkemmin. Onneksi, sillä ikkunassa oli tuotteita, jotka saivat mut haukkomaan happea.

Myymälä oli Muurlan PopUp -myymälä ja ikkunassa oli Tommy Tabermann tuotesarja, josta en ollut edes kuullut aiemmin. Ryntäsin kauppaan sisään, enkä meinannut pysyä nahoissani. Myyjälle hihkuin onnessani, että "voi mikä ihana tuotesarja, että se sopii tällaiselle elämänrakastajalle".

Kun tuotteet olivat vielä -20 prosentin alessa, niin päätin ostaa tätä sarjaa päiviäni piristämään. Rakastan positiivisia elämänohjeita, rakastan kauniita sanoja. Uskokaa vain, että sanoilla on merkitystä elämässä. Kun lukee ja toistaa hyviä sanoja ja elämänohjeita, alkaa elämää katsomaan ihan toisin silmin. Minä uskon tällaiseen elämän filosofiaan. Tiedän, että kaikki eivät usko tällaisiin asioihin, mutta tämä on mun oma elämää kantava voimavarani.

Ostin itselleni tarjottimen, kahvimukin ja 2 juomalasia. Näiden voimilla saan varmasti monen aamuni tuntumaan taas miljoona kertaa paremmalta.

Tommy Tabermann - 1
Tommy Tabermann - 1 (1)Tommy Tabermann - 1 (2)Tommy Tabermann - 1 (3)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innostuin ihan täysillä näistä tuotteista.

Tuli mietittyä myös sitä, että vaikka ihminen kuolee, niin hänen viisautensa jää elämään meidän jäljelle jäävien keskuuteen. Tommy Tabermann herätti jo eläessään meidät ajattelemaan ja kuoltuaan hänen sanansa jäävät elämään kanssamme. Tommy Tabermannin sielu oli hyvin kaunis.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.