sunnuntai 28. elokuuta 2016

Kotikaupunkini Helsinki - Seurasaari

Lähdimme eräänä sunnuntaina käymään Seurasaaressa. Keitimme kahvit termoskannuun ja otimme evästä mukaan. Ajatuksin istahtaa johonkin luonnon ääreen ja nauttia kahvit luonnossa.

Seurasaari on helsinkiläisten ja myös turistien keskuudessa hyvin suosittu ulkoilukohde. Saaren pinta-ala on 46 hehtaaria, joten ihan pienestä saaresta ei ole kyse. Saarta ympäröivä vesialue on saanut nimensä saaresta eli se on Seurasaarenselkä. Seurasaari kuuluu Meilahden kaupunginosaan. Saaren omistaa Helsingin kaupunki ja se on asetettu suojelukohteeksi. Siinä vähän infoa, että millaisesta paikasta on kyse.

Seurasaaressa voi nauttia luonnosta, auringosta, kulttuurista sekä ihailla pieniä eläimiä. Valokuvaajille kohde on otollinen.

Seurasaari - 1 (13)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Seurasaari - 1 (2)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Seurasaari - 1 (6)Seurasaari - 1 (3)
Seurasaari - 1 (4)Seurasaari - 1 (5)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olimme reissussa pari tuntia. Istuimme puistonpenkille nauttimaan eväämme, kävelimme metsäteitä ja kuvasin oravia sekä lintuja. Rentouttava iltapäivä. Liikkellä oli paljon väkeä ja saimme todeta, että Seurasaari on kyllä hyvin suosittu ulkoilukohde. Itseltäni oli mennyt aika monta vuotta edellisen ja tämän käyntini välillä. Tämä oli taas hyvä osoitus siitä, että ne oman kaupungin nähtävyydet voisi käydä katsastamassa useammin.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.