maanantai 29. elokuuta 2016

Kynnet kuosissa ja sävyt kohdillaan

Usein kun huollatan kynnet, on minulla niihin joku selkeä toivomus. Tälläkin kertaa olen menossa viikon päästä yhteen tilaisuuteen ja olen miettinyt jo valmiiksi, että asussani olisi lilaa ja harmaata. Siksi minulla oli perjantaina selkeä ajatus sille, että mitä tulevilta kynsiltä haluaisin. Lilaan ja harmaaseen sopivat sävyt piti saada ja muun toteutuksen jätin Janalle.
Usein saatan pukeutua kynsihuoltopäivänä jo tiettyihin väreihin ja siitä Jana tietää, että mitä minulla on mielessäni. Päälläni oli tälläkin kertaa lilat asusteet ja selkeä viesti siis mitä haluan. Kynsihuoltoon mennessäni löysin hyvän taustan kuvaukselle. Sekin sopi hyvin päivän väriteemaan. Täydellistä.

beart studio kynnet - 1
beart studio kynnet - 1 (1)

beart studio kynnet - 1 (7)

beart studio kynnet - 1 (4)

Tällaiset kynnet niistä sitten syntyi. Kun lauantaina hain vaatteet viikon päästä olevaan tilaisuuteen, totesin, että kaikki palaset on taas niin kohdallaan. Kynnet sopi mun tulevaan asuuni täydellisesti.
Kynsihuoltopaikkani BeArt Studio (Jana Banar) on ollut jo vuosia Tapiolassa. Minä olen töissä Helsingissä ja asun Helsingissä. Nyt kuulin ilouutisen, että Janan studio on muuttamassa ensi viikolla Helsinkiin Kalevankadulle. Joten jatkossa pääsen vähän helpommalla, kun matka selkiintyy.
Saan usein kysymyksiä, että voinko suositella jotain kynsihuoltopaikkaa? Itsehän en yleensä voi suositella mitään muuta paikkaa, kuin sellaista, josta on itselläni kokemusta. Joten suosittelen aina siis BeArt studiota (Kalevankatu 25). Sinnepä sinne, jos kynnet pitää huollattaa ja paikka on hakusessa.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.