perjantai 19. elokuuta 2016

Pinkisti pinkki vai jotain muuta?

Minut taidetaan mieltää pinkiksi ihmiseksi aika yleisesti. Monet ihmiset luulevat, että kävelen pinkit vaatteet päällä joka päivä, enkä muita värejä näe. Näinhän se todellisuus ei ole.

Pidän pinkistä väristä, mutta en pukeudu yleensäkään pinkkiin väriin päästä jalkoihin. Pinkit korkokengät -blogin nimi on saanut kyllä nimensä siitä, että pidän pinkistä väristä, mutta pidän monista muistakin väreistä. Blogin nimeä ja minua ei siis kannata sotkea toisiinsa ja ajatella, että olisin vaan rouva pinkki.

Pukeudun usein mustaan väriin ja myös tumman sininen on nykyään myös yksi mun suosikkini. Usein tuo tumma väri on mun pohjavärini ja siihen yhdistän sitten monenlaisia värejä. 

Jos olen PR-tilaisuuksissa tai blogiin liittyvissä tilaisuuksissa pukeudun kyllä usein musta-pinkkiin, mutta siihenkin on olemassa ihan oma syynsä. Tuo syy on se, että näytteilleasettajat ja monet muutkin mieltävät minut noihin väreihin ja heidän on siten mut helpompi tunnistaa tilaisuuksissa.

Muuten siis pukeudun ihan muihin väreihin. Sen takia usein ihmiset saattavat hämmästyä kun näkevät mut muissa tilanteissa ja kuulen silloin usein kysymyksen, että "hei missä sun pinkki?"

Tässä on hyvää esimerkkiä työpukeutumisestani ennen lomalle jäämistäni. Yritin katsoa, että olisiko yhtenäkään päivänä ollut pinkkiä, ei näköjään ollut. Joskus saatan laittaa myös sen pinkin huivin tai ponchon mustan mekon päälle.  Jotenkin asuni on aika mustavoittoista ja tehosteet tulee asusteilla. Mun lempivärejäni ovat pinkin lisäksi: turkoosi, limen vihreä, lila, punainen, valkoinen ja keltainen. Kaikki värit pitää ehdottomasti olla kylmiä.

pukeutumisesta - 1 (1) 

pukeutumisesta - 1 (2) 
pukeutumisesta - 1 (3) pukeutumisesta - 1 (4) pukeutumisesta - 1 (5) pukeutumisesta - 1 (6) pukeutumisesta - 1
Näin siis pukeudun arkena ja pr-tilaisuudet sekä blogiin liittyvät ovat asia erikseen.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.