torstai 4. elokuuta 2016

Rentoilua mökkilaiturilla

Kun kerron ihmiselle, että vietän mökkilomaa, niin monet on varmaan, että yes, nyt se nainen pysyy paikoillaan.

Kerroin juuri kavereille, että ostin miehelle ilmasohvan synttärilahjaksi. Tilasin sen nettikaupan kautta. Rakkaalla lapsella on monta nimeä eli ilmasohva, Fatboy tai Lamzac niillä ainakin tuote löytyy googlettamalla. Ostin sen siksi, että minusta oli ihana ajatus, että sen täyttää ja vie laiturille. Sitten vain  makaa hiljaa ja kuuntelee hiljaisuutta.

lamzac fatboy - 1


Kerroin myös sen kavereille, että paras lahja on sellainen, mistä hyötyy itsekin. Ajattelin meinaan hyötyä tästä.Kovasti on nyt herännyt keskustelua siitä, että annanko miehen löhötä ollenkaan ilmasohvalla? Kyllä annan ja hän on osannut rentoutua sohvan päällä todistettavasti ja äänekkäästi. Sorit vaan mökkinaapureille.lamzac fatboy - 1 (4)

Välillä siis minäkin osaan ottaa sen hetkeni. Suljen silmäni ja kuuntelen luonnon ääniä mökkilaiturilla tai katselen pilviä ja niiden liikehdintää.

lamzac fatboy - 1 (3)
lamzac fatboy - 1 (1)

Yksi joka iltainen rutiini mökillä on auringonlaskun ihaileminen  laiturilla. Arjen pieniä ja ihania asioita. Maisema on kuin vaihtuva taidenäyttely. Joka kerta tuo maisema on erilainen. Eilen illalla maisema näytti tältä.


Iloa kaikille elokuun päiviin. Nautitaan luonnosta ja sen kauneudesta sekä otetaan oma hetkemme tavalla tai toisella. Minä otan ne hetkeni näin.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.