torstai 25. elokuuta 2016

Tärkein päivä elämässä

Kun aikoinaan tapasin mieheni, tiesin heti, että tässä on se palanen, joka täydentää minua. Tässä on se ihminen, joka kannustaa minua, ihminen joka ei koskaan puutu heikkouksiini, vaan koittaa vahvistaa niitä. Ihminen, joka haluaa minulle aina sitä kaikkein parasta ja minä hänelle. Yhdessä me olemme me.

Muistan vieläkin sen päivän, jolloin menimme naimisiin, se päivä oli 25.8.1984. Olimme niin nuoria ja rakastuneita. Näin jälkeenpäin ajatellen voi luoja, että me oltiinkin nuoria. En olisi koskaan voinut kuvitella, että löydän ihmisen, jonka kanssa voin elää niin sopuisaa elämää vuosikymmeniä, niin vain kävi. Tuon päivän jälkeen emme olleet enää minä, vaan olimme me.

Tänään tulee kuluneeksi 32 vuotta tuosta päivästä, jolloin sanoimme TAHDON. Paremmin en olisi voinut itselleni kumppania valita. Tasaisesti on käyneet askeleemme yhteen. Olen ennenkin sanonut, että koskaan en muista korottaneeni ääntäni miehelleni. Mieheni varmaan sanoisi tähän, että minulla on vaan huono muisti.
Näihin vuosiimme on mahtunut myös itkua, mutta yhdessä olemme selvinneet kaikista murheista. Elämä ei voi olla aina pelkkää tanssia, vaan se on välillä myös ruusuilla tanssimista. Olemme myös saaneet iloita  yhdessä ja se on tärkeintä.

hääpäivä - 1 (6)
hääpäivä - 1

Yllä olevat kuvat ovat hääpäivänämme otettuja. Mitä on tapahtunut 32 vuodessa? Olemme varmasti kasvaneet ihmisinä, olemme kokeneet paljon asioita yhdessä ja edelleenkin haluamme jatkaa tätä matkaa yhdessä. Alla olevasta kuvasta näkee, että elämänkokemusta on hankittu roppakaupalla, mutta se ei ole paha asia ollenkaan. Olen iloinen jokaisesta kokemuksesta, jonka olemme yhdessä kokeneet. Jokaisella kokemuksella on ollut varmasti , merkitys minun elämässäni, joskus se on voinut olla hyvinkin kasvattava kokemus.

hääpäivä - 1 (1)

Olen joskus sanonut jollekin toiselle, että jos jonain päivänä miettii, että rakastaako toista, kannattaa aina palata hääpäivän hetkiin ja muistaa sen ihanan tunteen? Se tunne on siellä aina, se ei katoa koskaan. Kun katsoo noita meidän hääpäivän kuvia, niin tietää, että kumpikin on toiselle se maailman tärkein valinta.

Ihanaa hääpäivää taas jälleen kerran meille, tästä on hyvä jatkaa aina vuosi kerrallaan eteenpäin - käsikädessä. Sen pidemmälle ei koskaan kannata suunnitella. 

hääpäivä - 1

RAKKAUS
Nasu: Miten rakkaus kirjoitetaan?
Nalle Puh: Sitä ei kirjoiteta se tunnetaan sydämellä.
A.A Milne - Nalle Puh
__________________________________________

Näihin sanoihin ja tunnelmiin tänään.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Pitkä yhteinen taival on teilläkin takana ja tarinasi luettua voin vain yhtyä, että teistä kahdesta on tullut ME. Ihanaa kun olet vierellesi löytänyt sen parhaimman ja rakkaimman ihmisen. Paljon onnea ja rakkauden täyttämiä vuosia teille kahdelle lisää <3 <3.

  Minne, minne kysyin,
  tyhmä kun olin
  Yhdessä, sinä vastasit,
  viisas kun olet
  yhdessä on se paikka
  jossa jokainen on
  kokonaan minä,
  myös sinä olet sinä
  Keskeltä sydäntään
  ei kenenkään
  tarvitse purkaa muureja
  eikä muureja
  sydämeensä pystyttää
  Sinne me veimme toisemme,
  siellä me elämme ja olemme
  Tommy Tabermann

  VastaaPoista
 2. Onnea <3 On ihanaa kun löytänyt -ja pitänyt- sen oikean.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kauan kuin arvostetaan toisiamme, niin rakkaus kestää <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.