lauantai 20. elokuuta 2016

Vielä on kesää jäljellä

Alkukesästä hoilotan Valvomon Mikä kesä -biisiä ja loppukesästä alan vakuuttamaan itselleni, että Mamban sanoin, että vielä on kesää jäljellä.  Muistan aina vuosia sitten kun ajattelin kesän päättyvän silloin kun päättyi  kesäloma. Kunnes tajusin, että kesähän usein jatkuu vielä lokakuun loppuun saakka. Syys-lokakuussa voi ilmat olla vielä ihanan kuulaan.
Elokuussa odotan usein sitä aikaa, että auringonkukat alkaisivat kukkimaan. Tänä vuonna olen ollut lomalla, enkä ole ehtinyt niitä keräämän. Tänä aamuna päätin, että käyn katsomassa, että vieläkö saisin muutaman kukan maljakkoon. Niitä vielä löytyi pellolta, mutta harvakseltaan. Löysin pellolta muitakin luonnonkukkia kimppuuni.

Mietin pellolla, että luonnonkukat ovat ne, jotka tuovat mulle sitä kesän fiilistä edelleenkin. Olin hämmästynyt siitä, että apiloitakin löytyi vielä, olen aina pitänyt niitä jotenkin alkukesän kukkina.

vielä on kesää jäljellä - 1 (7)vielä on kesää jäljellä - 1 (8)vielä on kesää jäljellä - 1 (9)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vielä on kesää jäljellä - 1 (1)

Kannattaa käydä katsomassa pellot, jos kukkia vielä löytyy maljakkoon. Minun kesäasenne nousi heti monta astetta kesäkukkien myötä. Jatkan lomaani vielä viikon ja sitten pitää taas mennä ahertamaan töihin. Koitan nauttia viimeisestä lomaviikostani vielä täysillä.

Aurinkoa elokuun viimeiseen viikkoonne.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.