maanantai 5. syyskuuta 2016

Iskelmäfestarit ja täydellinen festariasu

Olin viikonloppuna Iskelmä Live Helsinki festareilla Suvilahdessa. Festareille lähdettäessä yksi tärkein asia on se, että pukeutuu sään mukaisesti. Syksyllä paras tapa pukeutua on tietenkin kerrospukeutuminen. Päälle puetaan kerroksia, joita sitten lisätään tai poistetaan aina tarpeen tullen.

Olin katsellut KappAhl -myymälöiden syksyn valikoimaa ja totesin ne nähtyä, että ihan mun värisiä vaatteita. Sinistä, lilaa ja pinkkiä, jotka soveltuvat kaikki toisiinsa niin täydellisesti. Kun kävin KappAhlissa valitsemassa festarivaatteita, niin itselläni oli selkeä kuva siitä, että mikä tulee olemaan valintani. Valikoimissa oli useita lilan sävyisiä huiveja ja tiesin, että jonkun huivin pohjalle lähden rakentamaan asuani. Halusin rennon asun, johon on helppo yhdistää tasapohjaiset kengät, joilla on sitten taas helppo seistä, tanssia ja hyppiä. Sellaisiahan taitoja tarvitaan festareilla.

Festarilook koostui suurelta osin KappAhlin Hampton Republic -malliston vaatteista, jotka on muutenkin suosikkejani. Löysin mallistosta farkut, jotka kerrankin istuivat minulle täydellisesti, jopa lahkeet oli sopivan pituiset.  Lisäksi valitsin lilasävyisen huivin, tumman sinisen neuleen ja loppuiltaa varten mukaan tuli vielä shaali. Päälläni olevat vaatteet ovat kauden mallistosta ja löytyvät nyt KappAhl-myymälöistä. Itselleni huivit ja shaalit on helpoin tapa tuoda väriä asuun. Tumma pohjaväri ja asuun saadaan sitten väriä huiveilla.

Kynnet olin huollattanut tähän asuun sopivaksi. Huulipuna ja kaulakorukin sävyttyi asuun ihan täydellisesti. Tarkka nainen on aina tarkka nainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
KappAhl - 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
kappahl - 1 (1)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lauantain festariasuna oli samat farkut ja sama neule. Tällä kertaa yhdistin asuun punaisen t-paidan ja kengät, joilla toin hieman väriä asuun. Lauantain asuun yhdistin Justiinakorvikset, jotka saivat aika paljon huomiota osakseen.  Avec Minnin kanssa kävimme VIP-teltassa kokeilemassa, että miten meiltä luonnistuu mallinukkena oleminen. Kaikkea kun pitää aina kokeilla.
Kappahl - 1korvikset - 1


Kappahl - 1 (1)
Viikonloppu oli ihan mahtava ja hymy ei hyytynyt missään vaiheessa, ei edes lauantain rankkasateista. Tiedän, että ensi vuonna olen ihan täysillä mukana, jos festarit stadissa järjestetään. Mahtava viikonloppu ja mulla niin mahtava fiilis.
Festareiden paras asuste on kuitenkin aina se hyvä fiilis ja ilo. Siitä se sitten lähtee.
Kiitos kaikille, jotka teitte tämän minulle mahdolliseksi.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.