tiistai 20. syyskuuta 2016

Jos sitten olis vaikka vähän pinkisti

Aiemmin esittelin blogissani enemmän asukokonaisuuksiani ja niistä pidettiin kovasti, koska pukeutumistyylini on aika värikäs. Jostain syystä jäi lomalla ottamatta kuvat asuistani ja sama meininki jatkui vielä lomalta palattuanikin. Jotenkin en ole oikein edes jaksanut panostaa pukeutumiseen sen kummemmin.

Aiemmin olen pyrkinyt siihen, että kerran viikossa tekisin asupostauksen. Asuja voi myös bongata muistakin postauksista, vaikka en niistä aina erikseen kirjoitakaan.
Olen ollut lomalta palattuani vähän laiska muutenkin pukeutumisen suhteen, jotenkin on usein tullut mentyä sieltä mistä aita matalin. Olen pukeutunut mielestäni aika synkkiin väreihinkin. Nyt viime viikolla kaivoin taas useampana päivänä hameen kaapistani ja ajattelin, että jos vähän tsemppaisin pukeutumisen kanssa taas. Ostin loppukesästä kirppikseltä tämän pinkki-mustan MicMacin neulepuseron, jonka yhdistin mustan mekon kanssa. Ostin kesällä myös MiukunTiuku Design -valmistajalta ihanan käsin tehdyn laukun. Mun on pitänyt kirjoittaa tuosta valmistajasta, koska laukkujen valmistaja tekee ihania laukkuja. Kirjoitan niistä jossain vaiheessa.

Asuun yhdistin täsmällisesti saman sävyistä huulipunaa (Loreal) ja korvikset oli myös täsmälleen samaa sävyä puseron kanssa.

pinkki-mustaa-1-1 pinkki-mustaa-1 pinkki-mustaa-1-2

Tällä asukokonaisuudella kävin Rakkautta ja Anargiaa festareilla katsomassa yhden leffan.
Kiitos toivomuksesta, toiveita saa muutenkin esittää, jos tulee tunne, että haluaa jotain erityistä.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.