perjantai 16. syyskuuta 2016

Nyt tarvitaan isommat kalsarit

Vauhdikas viikko taas takana. Niin vauhdikas, että hyvä kun on ehtinyt kotona käydä välillä nukkumassa. Vaikka tämä rouva kuinka päättää, että rauhoittaa elämäänsä, niin aina ei vaan pysty, ei vaan kykene. Yritän rauhoittaa kalenteria niin, että valitsen menoiksi vain todella mielenkiintoisia juttuja töiden lisäksi. Silti sitä ohjelmaa vaan pukkaa tulemaan kalenterin täydeltä. Jonain viikkoina onnistun paremmin hillitsemään itseäni kuin toisena viikkona.

Tällä viikolla vietin kulttuuriviikkoa. Samalle viikolle sattui useampi leffaan liittyvä meno. Yksi hyvin odotettu juttu oli Bridget Jones baby -leffan kutsuvierastilaisuus, johon tällä kertaa pääsin Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian avecina. Ne jotka ovat nähneet aiemmat Bridget Jonesin aiemmat leffat tietävät, että tuolla naiselle sattuu ja tapahtuu. Aina ei onnea  mukana rakkaudessa, mutta tässä leffassa oli rakkautta oikein urakalla mukana. Bridget pääsi myös eteenpäin elämässään ja hänelle tulee tarve isommille pöksyillekin, sillä hän tulee leffassa raskaaksi. Hieman ongelmallisempaa olikin sitten se, että kuka on tämän tulevan lapsen isä ja se aiheuttaa hauskoja kohtauksia. Välillä naurettiin Tiian kanssa ääneen leffan edetessä. Loppumetreille saakka piti jännittää, että miten tilanne ratkeaa.

bridget-jones-baby-1-1

Tiia vinoilee aina noista käyttämistään mummokalsareista ja siksi hän halusi ehdottomasti kuvan tästä Bridgetin mainoksesta. Tunsi jotenkin hengenheimolaisuutta Bridgetin kanssa.

bridget-jones-baby-1-2

Pelkkä kuva ei riittänyt, vaan Tiia halusi myös poseerata "Bridgetin kalsareiden" kanssa.

bridget-jones-baby-1-7

Tilaisuudessa oli tarjolla myös muffinsseja, jotka oli kekseliäästi koristeltu illan sulhaskandidaattien kuvilla.

bridget-jones-baby-1-4

Tarjolla oli myös gluteenittomia muffinsseja, mutta niitä ei ollut koristeltu. Ymmärrän kyllä, että miksi, jotta ne eivät olisi sotkeentuneet tavallisiin muffinsseihin. Hienoa, että myös gluteenittomat ihmiset oli huomioitu. Huomasin vasta kuvasta, että kuinka hassusti kyltti oli kirjoitettu (gluteeniton on hyvin vaikea sana).

bridget-jones-baby-1-6

Kilistelimme alkoholittomalla skumpalla ennen leffan alkua.

bridget-jones-baby-1-5

Poseerattiin myös poseerausseinän edessä. Kaikki ilo piti ottaa irti.

bridget-jones-baby-1-3

Täytyy kehua, että leffa oli hyvä. Parasta huumoria pitkään aikaan. Suosittelen ehdottomasti tätä leffaa huumorin ystäville. En uskalla paljastaa leffasta enempää, jotta voitte itse käydä toteamassa, että mitä leffassa tapahtuu. Minulla oli oma suosikkini isäehdokkaaksi ja tulevaksi Bridgetin aviopuolisoksi. Sekin jääköön tässä kertomatta, että kumpaa olisin toivonut ja saiko Bridget mun toivoman prinssin itselleen.

Lisää tällaisia leffoja, niin minäkin tykkään.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.