torstai 15. syyskuuta 2016

Ongelmia ja ratkaisuja

Itselläni on ollut jonkin aikaa yksi ongelma blogipohjani kanssa. Muutaman kerran olen Hanna Sumarin kanssa sitä ongelmaa sivuuttanut, mutta olen jotenkin oppinut elämään sen ongelmani kanssa. Maanantaina viestiteltiin Hannan kanssa jotain ihan muuta ja Hanna sanoi, että "lähde kahville, niin katsotaan sitä sun ongelmaasi". Sattui sopivasti olemaan kalenterissa tiistaina töiden jälkeen tyhjää ja Hannalla pieni hetki vapaata, joten kalenterit sitten täytettiin.

Mietin mielessäni, että jee, voinkin samalla viedä Hannalla tunnelivuoan, jonka olin hänelle luvannut varmaan puolitoista vuotta sitten.  Ajattelin että vihdoinkin pääsee tunnelivuoka käyttöön, sillä Hannahan on mestarileipoja. Itselläni se oli jäänyt käyttämättä.

Päätettiin tavata Agata Bakery -kahvilassa, joka on mun suosikkini ollut siitä lähtien kun avasi ovensa elokuun alussa. Agata on siis gluteeniton kahvila (Annankatu 22:ssa).  Ajattelin, että otan kahvin kanssa suolaista, sitä mä yleensä valitsen. Vitriinissä kuitenkin mua huuteli tällainen omenakakku ja vaniljakastike. Täytyy vielä sanoa, että oli niin hyvää, että ei edes kaduttanut tämä valintani.

maiju-1-1

Kakuttelun jälkeen Hanna kaivoi läppärin esiin ja mietimme, että mistä mun ongelma voisi johtua ja aika nopeasti alkoi hahmottumaan, että mikä ruksi oli väärässä paikassa. Todellakin siitähän se sitten lopulta johtui ja olin ikionnellinen, että teksti ja kuvat menevät taas sinne minne niiden haluan menevän. Kiitos Hanna.

hanna-sumari-ja-maiju-1
Kahvittelun ja ongelmien ratkomisen jälkeen tehtiin pieni livelähetys vielä facebookiin ja hauskuutettiin vähän kavereita iloisella olemuksellamme. Elämässä tärkeintä on aina hauskanpito. Siitähän me ei päästä mihinkään. Hyvää mieltä voi aina jakaa muille ja se olisi toivottavaakin.

Mies tuli vastaan ja lähdettiin kotiin. Turkoosi huivini on kesän hankintoja Tallinnan käsityöläistorilta ja vielä edulliseen hintaan, kun menin sulkemisaikaan torille. Turkoosi on muuten hyvä väri. Tulipa sekin taas todettua.

maiju-1

Kun pääsin junaan, niin muistin, että se tunnelivuoka on edelleen mun repussani. Viestitin Hannalle, että täytyy tavata uudestaan.

tunnelivuoka-1

Ihanaa kun on tuollaisia ystäviä, jotka auttavat naista hädässä. Olen joskus sanonut, että olen tiimitekijä ja autan itsekin aina muita, joten on ihanaa kun sitä tekee muutkin. Auttamalla toisia saamme enemmän aikaan. Kiitos ihana Hanna ja nähdään taas kahvittelun merkeissä. Saat tunnelisi, kun vaan muistan sen joskus antaa.
Iloa just sun päivääsi.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.